reklama
agnesis
Fanka BB :)
A jeszcze co do objawów to od samego początku mam pryszcze.. ale to takie, że jeden na drugim, kilka takich większych i tysiące małych plecy, dekolt, twarz. Wyglądam strasznie, szpachluje się dwa razy, ale wiadomo, że to tylko teoretycznie poprawia mój wygląd gęba tłusta, włosy tłuste... nieważne
Używam emulsji micelarnej do twarzy, peeling enzymatyczny, ale w sumie na te pryszcze nic nie pomaga.
Używam emulsji micelarnej do twarzy, peeling enzymatyczny, ale w sumie na te pryszcze nic nie pomaga.
mam to samo, czyzbysmy nosily dziewczynki? pryszcz jeden na drugim, wlosy ciagle tlusteA jeszcze co do objawów to od samego początku mam pryszcze.. ale to takie, że jeden na drugim, kilka takich większych i tysiące małych plecy, dekolt, twarz. Wyglądam strasznie, szpachluje się dwa razy, ale wiadomo, że to tylko teoretycznie poprawia mój wygląd gęba tłusta, włosy tłuste... nieważne
eh nie nadążam za wami.
witam nowe mamy super ze nas tak dużo.
ja ten weekend w szkole siedze i zdycham bo senność jest silniejsza.... a jeszcze egzaminy przede mną. ..
co do poduszek mam dwa rogale jeden z wsadem silikonowym jest boski drugi z kulkami styropianowymi i ten do bani bo szelesci przy uszach...
ja przytylam juz 2 kg w pasie 3 cm wiecej ... w spodnie sie nie mieszcze :/
robicie sobie zdjecia obserwujac rosnacy brzuszek ? ja robię mam niezłą radoche patrzac jak mnie wypycha...
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
witam nowe mamy super ze nas tak dużo.
ja ten weekend w szkole siedze i zdycham bo senność jest silniejsza.... a jeszcze egzaminy przede mną. ..
co do poduszek mam dwa rogale jeden z wsadem silikonowym jest boski drugi z kulkami styropianowymi i ten do bani bo szelesci przy uszach...
ja przytylam juz 2 kg w pasie 3 cm wiecej ... w spodnie sie nie mieszcze :/
robicie sobie zdjecia obserwujac rosnacy brzuszek ? ja robię mam niezłą radoche patrzac jak mnie wypycha...
mojeboje
Ja też mam pryszcze, także na plecach i one mnie wkurzają najbardziej bo wielkie i bolesne. Twarz od jakiegoś czasu przemywałam tonikiem z octu jabłkowego i była super do czasu a teraz mogę sobie wszystkie magiczne środki schować. Z Biochemii Urody kupiłam sobie kremy do zrobienia ale nie mam kiedy ich zrobić i jestem zdemotywowana bo i tak zaraz będę gruba i brzydka
mojeboje
Tak się zbieramy do tej sesji i nie możemy zebrać. Poprzednio miałam chyba ze 4 zdjęcia na różnych etapach. Podobają mi się te animacje pokazujące dzień po dniu ale nie ma szans że aż tyle fotek cykniemy.
oszalalam na punkcie jednego wózka [emoji16] jak fotelik ktory tez mam upatrzony bedzie na niego pasowal to wozek bedzie mojjjjj [emoji38]
ja co tydzien robieTak się zbieramy do tej sesji i nie możemy zebrać. Poprzednio miałam chyba ze 4 zdjęcia na różnych etapach. Podobają mi się te animacje pokazujące dzień po dniu ale nie ma szans że aż tyle fotek cykniemy.
reklama
my dupy w autach wozimy...wózek tylko do wpiecia fotelika w sumie potrzebnyaa greentom, wozek nie na nasze drogi ehh, za male kolka, choc fajny jest fakt