reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

mnie juz teraz na dore dopadly wieczorne mdlosci, a chce zaznaczyc, ze jestem najedzona, Tomek przywiezie zarcie od swojej mamy to moze cos wszamam na noc
Agnesis piekna betka :-) :)

reklama
A jeszcze co do objawów to od samego początku mam pryszcze.. ale to takie, że jeden na drugim, kilka takich większych i tysiące małych :dry: plecy, dekolt, twarz. Wyglądam strasznie, szpachluje się dwa razy, ale wiadomo, że to tylko teoretycznie poprawia mój wygląd :cool2: gęba tłusta, włosy tłuste... nieważne :-D
Używam emulsji micelarnej do twarzy, peeling enzymatyczny, ale w sumie na te pryszcze nic nie pomaga.

A jeszcze co do objawów to od samego początku mam pryszcze.. ale to takie, że jeden na drugim, kilka takich większych i tysiące małych :dry: plecy, dekolt, twarz. Wyglądam strasznie, szpachluje się dwa razy, ale wiadomo, że to tylko teoretycznie poprawia mój wygląd :cool2: gęba tłusta, włosy tłuste... nieważne :-D
Używam emulsji micelarnej do twarzy, peeling enzymatyczny, ale w sumie na te pryszcze nic nie pomaga.
mam to samo, czyzbysmy nosily dziewczynki? pryszcz jeden na drugim, wlosy ciagle tluste :laugh2:

eh nie nadążam za wami.
witam nowe mamy super ze nas tak dużo.
ja ten weekend w szkole siedze i zdycham bo senność jest silniejsza.... a jeszcze egzaminy przede mną. ..
co do poduszek mam dwa rogale jeden z wsadem silikonowym jest boski drugi z kulkami styropianowymi i ten do bani bo szelesci przy uszach...
ja przytylam juz 2 kg w pasie 3 cm wiecej ... w spodnie sie nie mieszcze :/

robicie sobie zdjecia obserwujac rosnacy brzuszek ? ja robię mam niezłą radoche patrzac jak mnie wypycha... ;)

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam pryszcze, także na plecach i one mnie wkurzają najbardziej bo wielkie i bolesne. Twarz od jakiegoś czasu przemywałam tonikiem z octu jabłkowego i była super do czasu;) a teraz mogę sobie wszystkie magiczne środki schować. Z Biochemii Urody kupiłam sobie kremy do zrobienia ale nie mam kiedy ich zrobić i jestem zdemotywowana bo i tak zaraz będę gruba i brzydka;)

robicie sobie zdjecia obserwujac rosnacy brzuszek ? ja robię mam niezłą radoche patrzac jak mnie wypycha... ;)

Tak się zbieramy do tej sesji i nie możemy zebrać. Poprzednio miałam chyba ze 4 zdjęcia na różnych etapach. Podobają mi się te animacje pokazujące dzień po dniu ale nie ma szans że aż tyle fotek cykniemy.

oszalalam na punkcie jednego wózka [emoji16] jak fotelik ktory tez mam upatrzony bedzie na niego pasowal to wozek bedzie mojjjjj [emoji38]
1461438188-1d1mld.jpeg

reklama
Do góry