reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziewczyny sorki ze tak zasypuje pytaniami :D ale czy macie tak ze jak zjecie np obiad to was kluje w brzuchu-zoladku tak jak byście niewiadomo jak dużo zjadly? Mam juz tak drugi raz. A wcale dużo nie zjadłam

reklama
MyDream witaj :)

To również moja pierwsza ciaza wiec nie jestem sama :)
MyDream moja to również pierwsza ciąża.

Z objawów to bardzo dużo śpię. Co się położę czy przesiade to po chwili mogę zamknąć oczy i zasnąć. Mega wrażliwe na dotyk sutki i brzuch mi wypchało tak że nie wiem. [emoji14] I mdłości. Jak w kalendarzu dwa dni spokoju a na trzeci rano lecę przytulić toaletę. I tak w kółko.

Dziewczyny to skoro wiele z nas ma problemy z postami tutaj to może przeniesiemy grudnióweczki na Facebooka? :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dajcie mi spokój z tym facebookiem, już mi tam październik przeniosły i strasznie mnie to wkurza, bo jak dla mnie fb jest mało czytelny. Ja się stąd nie ruszam, bo bb działa mi doskonale, na pewno lepiej niż cholerny Facebook. Poza tym na fb nie można mieć suwaczków. :angry: Zamknięte forum można zrobić i tutaj, tylko trzeba prośbę wystosować.

reklama
MyDream moja to również pierwsza ciąża.

Z objawów to bardzo dużo śpię. Co się położę czy przesiade to po chwili mogę zamknąć oczy i zasnąć. Mega wrażliwe na dotyk sutki i brzuch mi wypchało tak że nie wiem. [emoji14] I mdłości. Jak w kalendarzu dwa dni spokoju a na trzeci rano lecę przytulić toaletę. I tak w kółko.

Dziewczyny to skoro wiele z nas ma problemy z postami tutaj to może przeniesiemy grudnióweczki na Facebooka? :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
ja moge isc na fb, ale wole byc tu, bo pewnie czesc dziewczyn nie ma fb, ja tam tu chce byc

Do góry