reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Czekamy na wieści! :D

p19u43r85mgdrqci.png

Gabinia a korzystasz z aplikacji BB? Bo ja w apce też nie widzę suwaczków.
Też nie miałabym nic przeciwko grupie na fb - są dla mnie czytelne, ale jak wszystkie nie chcą się przenieść to bez sensu ;)
Znam to uczucie - kamień w żołądku bleeeeee.

Ja na telefonie też nie widzę suwaczków.
A jak byłam na majówkach 2015, to widziałam. Telefon ten sam. Nie wiem, co się zmieniło. ;)

U mnie temperatura około 37,1. Dziś już 25ta wyższa. Miałam przestać mierzyć po 21, ale jakoś tak samo się mierzy.

Do gina się zapiszę na pierwszą wizytę na 10 maja. Jeszcze tyleee czekania.
No i przesunę sobie termin OM. Powiem taki, żeby pasowało do owulacji w 14 dc. :)

Zazdroszczę tym, które już widziały serduszko!
To będzie cudowne przeżycie.
W pierwszej ciąży byłam w hmmm... prawie w depresji i widok serca nie zrobił na mnie żadnego wrażenia. Pomyślałam tylko, że pasożyt żyje moim kosztem.
Teraz będzie inaczej i już nie mogę się doczekać!

reklama
Dziewczyny, zamknięte forum byłoby super. Tak naprawdę każdy teraz może tu sobie wejść i oglądać co piszemy i co zamieszczamy. Bezpieczniej byłoby gdyby grupa była zamknięta. Byłoby mi obojętne, czy na fb czy tu, czy na innym forum.

Do góry