ja caly dzien jest goracamadzia.ch.1995 nie mam termometru, ale wydaje mi sie, ze mam wieczorami stan podgoraczkowy.
reklama
nie ma, a mdlosci masz mocne?To czyli nie ma sie czym martwic
madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Powiem ci ze nie narzekam na mdlosci. Czasem rano delikatnie mnie zamuli ale to tylko chwile, wyjde na świeże powietrze albo wywietrze mocno pokój i za chwile mi przejdzie. Kilka razy odrzucilo mnie od lodówki ale to od razu ja zamknęłam i przeczekalam na świeżym powietrzu czy cos a ty masz mdlosci?
Antiope
madzia podwyższona temperatura to rzecz normalna w ciąży. Występuje pod wpływem hormonów. Temperatura wzrasta kiedy się ma owulację i jest podwyższona przez całą długość fazy lutealnej (między 10-16 dni). Jeśli po tym czasie spadnie, to przychodzi okres, a jeśli nie spadnie po 16 dniach od wzrostu, a nie jesteś przeziębiona ani nic, to niemal 100% oznacza ciążę. Podwyższona temperatura utrzymuje się w ciąży i jeśli nastąpiłby większy spadek (o kilka dziesiątych stopnia), to mogłoby to oznaczać spore kłopoty. Oczywiście jeśli nie prowadziłaś stałej obserwacji temperatury przed ciążą, zawsze o tej samej godzinie, tym samym termometrem, przed wstaniem z łóżka, to teraz lepiej nie zaczynaj obserwacji, bo możesz się tylko niepotrzebnie zestresować. Ja czuję, że w tej ciąży mam temperaturę niższą niż z synkiem (nie mierzę, żeby się właśnie nie stresować). W ciąży z synkiem miałam właśnie temperaturę około 37,3 i mój D wtedy ciągle mi powtarzał jaka gorąca jestem
madzia.ch.1995
Uspokoilyscie mnie a wcxoraj miałam spytac lekarza ale z tych emocji zapomniałam o wszystkim
mam bardzo duze, ale jak uda mi sie cos wmusic zjesc to mijaja, a po dwoch godzinach wracajaPowiem ci ze nie narzekam na mdlosci. Czasem rano delikatnie mnie zamuli ale to tylko chwile, wyjde na świeże powietrze albo wywietrze mocno pokój i za chwile mi przejdzie. Kilka razy odrzucilo mnie od lodówki ale to od razu ja zamknęłam i przeczekalam na świeżym powietrzu czy cos a ty masz mdlosci?
madzia.ch.1995
Luxourius mnie nic nie kluje nie mam prawie żadnych objawow ciazy oprócz tej gorączki i czasem troche spiaca jestem
reklama