reklama
MyDream
Fanka BB :)
Jesli o rozciaganie chodzi to tez mambrzuch takjakby mi sie rozciaga, takie rozciaganie czuje, bol miesiaczkowy mi minal, czy ktorasdma zblizony dnami termin do mojego? ja mam na 26 grudnia
madzia.ch.1995
Ja mam 6 grudnia
anio0
Ale się rozpisałyście znowu! U nas dzisiaj wieje strasznie, ciemno, zimno i śpiąco. Zaraz się przebieram w ciepłą piżamę i uciekam pod kołdrę...
Piszecie o objawach i mdłościach. Wiecie, że ja nie mam zupełnie nic? No, od 2 dni zaczęłam czuć piersi nie tylko przy celowym dotyku, ale już nawet ich drobne ruchy przy chodzeniu sprawiają drobny ból. Oprócz tego ani nie wymiotowałam, ani nie mam jakichś nietypowych chęci na dziwne kombinacje jedzenia... cisza na morzu.
Piszecie o objawach i mdłościach. Wiecie, że ja nie mam zupełnie nic? No, od 2 dni zaczęłam czuć piersi nie tylko przy celowym dotyku, ale już nawet ich drobne ruchy przy chodzeniu sprawiają drobny ból. Oprócz tego ani nie wymiotowałam, ani nie mam jakichś nietypowych chęci na dziwne kombinacje jedzenia... cisza na morzu.
anio0
Ja z om na 7 ale trzymamy kciuki za 6.12 - Dzień Świętego MikołajaJa mam 6 grudnia
mamaNadii2
Mozecie mi obliczyc jak wy to liczycie ten termin.Kazdy kalkulator podaje mi inna date porodu.Ostatnia miesiaczka 14 marzec cykle 29 dniowe
Rozbieznosc mam od 19 - 22 grudnia
Rozbieznosc mam od 19 - 22 grudnia
madzia.ch.1995
Hehe mi tydzień temu z Usg wyszlo 11 grudnia a wczoraj na 6 grudnia i taka datę mam w karcie ciazy.
aniek1206
Początkująca w BB
Czesc dziewczyny jak tam wasze USG ?Ja dzis zobaczyłam serduszko mojego maleństwa a tak panikowałam ,pamietacie?hi hi ale jak nie urok to sra....Serducho pieknie bije ale mam odklejenie trofoblastu ale leze leze i leze Ciezko tak zwłaszcza przy takiej pogodzie ale skoro lekarz kazał...chocbym miala do grudnia lezec to bede oby maleństwo przyszło do nas na swiat
MyDream
Super data i bedziemy mniej wiecej o tej samej porze dzialac bo ja mam 8 grudnia przynajmniej z ostatniego USG. Zobaczymy co lekarz powie w przyszla srodeHehe mi tydzień temu z Usg wyszlo 11 grudnia a wczoraj na 6 grudnia i taka datę mam w karcie ciazy.
reklama
Antiope mądrze prawi - to efekt działania progesteronu. Powinna nieco się unormalizować od 2 trymestru - wtedy za utrzymanie ciąży jest już odpowiedzialne łożysko a nie ciałko żółte.
Creativo - rozumiem, że prowadziłaś obserwacje i skok był 21 marca? Jeśli nie, to owu miała prawo się przesunąć
Creativo - rozumiem, że prowadziłaś obserwacje i skok był 21 marca? Jeśli nie, to owu miała prawo się przesunąć