reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
jak dobrze zawiążesz to ciężaru nie czuc . a córa to niezly klocek moj 5-cio latek teraz wazy 21kg

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Przy córce chciałam chustować, ale jakoś nie wyszło. Nie miałam kogo się poradzić a te internetowe instruktaże mało mnie przekonywały. Ale teraz wydaje mi się, że chustowanie będzie najprostszym sposobem na to, żeby jakoś sobie dawać radę i żeby córka nie czuła się poszkodowana więc jestem bardziej zdeterminowana. Więc w razie czego pozwolisz, że się do Ciebie będę zwracać po poradę?:)

Marbia strasznie mi przykro :( brak mi słów w takich momentach...
Choć ja bym szukała potwierdzenia u lekarza, w szpitalu, gdziekolwiek. Okropna jest angielska służba zdrowia :(

Ostatnio widziałam artykuł, że w angielskim szpitalu była matka z synem, który miał ospę i genialni lekarze kazali jej podawać dziecku ibuptofen, gdzie w Polsce każdy lekarz i farmaceuta wie, że w czasie ospy tylko paracetamol się podaje. Nie chciałybyście widzieć zdjęć. Skóra wyglądała jakby była spalona a nie z ospą.
Ja czytalam ten artykul na facebooku wczoraj, ktorys z moich znajomych udostepnil

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Marbia straszne to co piszesz :( fatalne podejscie, już nie raz słyszałam różne historie o opiece w uk i współczuję że tak Cię z tym samą zostawiają :|

Marbia jeszcze raz, bardzo mi przykro. :sad: Koniecznie jedź do szpitala, żeby sprawdzili czy to na pewno to i żeby upewnili się, że nic nie zagraża Twojemu zdrowiu, a jak będziesz w Polsce w odwiedziny idź do Polskiego ginekologa, żeby się wypowiedział czy Twój organizm doszedł do siebie i czy jest gotowy na dalsze starania, bo o angielskiej służbie zdrowia już słyszałam naprawdę bardzo wiele złego.

Gdybyś nas potrzebowała, to pamiętaj, że jesteśmy tu dla Ciebie.

Izu duża Twoja córcia. Mój synek waży 13,5 kg, a przy tym wysoki, taki szczypiorek.

Gabinia ja próbowałam nosić synka w chuście, ale jakoś mi to za bardzo nie leży.

Marbia jeszcze raz, bardzo mi przykro. :sad: Koniecznie jedź do szpitala, żeby sprawdzili czy to na pewno to i żeby upewnili się, że nic nie zagraża Twojemu zdrowiu, a jak będziesz w Polsce w odwiedziny idź do Polskiego ginekologa, żeby się wypowiedział czy Twój organizm doszedł do siebie i czy jest gotowy na dalsze starania, bo o angielskiej służbie zdrowia już słyszałam naprawdę bardzo wiele złego.

Gdybyś nas potrzebowała, to pamiętaj, że jesteśmy tu dla Ciebie.

Izu duża Twoja córcia. Mój synek waży 13,5 kg, a przy tym wysoki, taki szczypiorek.

Gabinia ja próbowałam nosić synka w chuście, ale jakoś mi to za bardzo nie leży.
No duża duża :) nosi ciuchy tylko jeden rozmiarek mniejsze niz jej starsza o 2 lata siostra :) bo starsza córcia znów jest taka "normalna", ani za wysoka, ani za niska, ani za gruba, ani za chuda, no taka w sam raz hehe :-) i młodsza ją goni :) ale to jest zupełnie tak jak było u męża, on jest najstarszy i był najwyższy a potem bracia go przerosneli i jest najmniejszy choc i tak ma 186 cm :-) a moj szwagier ma 204 cm, w mojej rodzinie tez duzo wysokich osób :) wszyscy mówią ze mlodsza to caly tatus, a starsza cala mamusia i cos w tym jest :) hihi

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

tu 3 latek
9985ae8858b9e611375b6c4f22f70923.jpg

tu mial ponad rok
9b61f7fc2446e0c9289f861bb70502a5.jpg

a tu poscielówa nie nadaje sie do noszenia dzieci
01875d1593baab25dddf303e9b7a0537.jpg

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój syn ma 7 lat i waży 22 kg, też szczypior, a urodził się jak mały olbrzym :happy2:

Też bym chciała umieć zawiązać chustę, było by fajnie mieć wolne ręce dla starszaka a jednocześnie blisko siebie malucha, synuś też ciągle na rękach mi siedział :)

Co do zakupów oglądałam wózki i jakieś inne rzeczy w necie, ale jeszcze na nic się nie nastawiałam. Wątek założymy za jakoś czas, każdy zdąży z zakupami :-D:-D

Do góry