reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

nie ma szans zeby zgubić; ) nosiłam ostatniego syna do 3 lat hihi i zalowalam ze się skonczylo . juz mam 3 chusty i zanim urodze moze bedzie dwa razy tyle ;)
aaaa i na pewno bede uzywac pieluch wielorazowych [emoji16]
1a7f8f3f874f3277a3f6eac63f01a93d.jpg

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
3 lata ?? Łał, podziwiam :) moja córka ledwo skończyła teraz 3 lata i waży prawie 20 kg i ledwo ja podnosze a co dopiero nosic caly czas takiego smoka :-) :-) ale w chuscie to pewnie "lżej" niz tak normalnie

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja tez mam praktycznie wszystko po dziewczynkach, wozki, bujaki, foteliki, lozeczko. Jak wszystko pojdzie dobrze to kupie tylko nowy materacyk i jak chlopak bedzie to kilka ciuszkow bo mam same rozowe na dziewczynki :-) :-) :-) No i tyle z mojego szalu zakupowego hihi ;) Pozdrawiam

Ja też w razie czego tylko ciuszki będę miała do kupienia:) Ale już się wyszalałam poprzednio.

nie ma szans zeby zgubić; ) nosiłam ostatniego syna do 3 lat hihi i zalowalam ze się skonczylo . juz mam 3 chusty i zanim urodze moze bedzie dwa razy tyle ;)
aaaa i na pewno bede uzywac pieluch wielorazowych [emoji16]
1a7f8f3f874f3277a3f6eac63f01a93d.jpg

izula ja tez bardzo chce w chuście i nie umiem gabinia liczę na ciebie ze zalozysz taki watę może byz za miesiac czy dwa ale pokażesz jak nosić bardzo bym chciała

Gabinia ale nie pusz teraz tutaj o tum wiązaniach bo to zginie nie ma sensu tutaj o tym pisac ale ja się do ciebie zglosze o namiary kupna Ito

Marbia, bardzo mi przykro, ale może to nie poronienie ? Ja z córka jak bylam w 3 miesiacu ciąży to wyleciala ze mnie jakby "watrobka" a dzidzia zostala i teraz ma 3 i pol roku.. Jedz do szpitala bo moze jeszcze ni wszystko stracone..

Wczoraj miałam lekkie plamienie, dziś wypadło ze mnie wszystko, cały balonik wielkości dużej śliwki... To moje drugie poronienie, ostatnie było w marcu... Moze zbyt szybko zaszłam w ciąże... Nie wiem...
Marbia, Kochana... tak bardzo mi przykro :( w którym tygodniu byłaś? Byłaś w szpitalu od razu, żeby Cię zbadali i upewnili się, że stało się to, co się stało? ;(

Wczoraj miałam lekkie plamienie, dziś wypadło ze mnie wszystko, cały balonik wielkości dużej śliwki... To moje drugie poronienie, ostatnie było w marcu... Moze zbyt szybko zaszłam w ciąże... Nie wiem...
..... Bardzo mi smutno Marbia. Bardzo bardzo to niesprawiedliwe i okropnie smutne

Czesc dziewczyny, dzis poroniłam :( życzę wam wszystkim szczęśliwego rozwiązania nie dajcie się i trzymajcie mocno. Pozdrawiam

Marbia skarbie tak bardzo Ci wspolczuje. Jesli chcesz o coś zapytac albo sie wygadac to pisz do mnie. Moze będę mogla jakos pomoc. Mamy tu też watki gdzie jest duzo dziewczyn po stracie.

reklama
izula ja tez bardzo chce w chuście i nie umiem gabinia liczę na ciebie ze zalozysz taki watę może byz za miesiac czy dwa ale pokażesz jak nosić bardzo bym chciała
jasne mozemy o tym porozmawiac ale doradcą nie jestem ;) mogę podzielic sie wlasnym doswiadczeniem.a najlepiej zasięgnąć porady u doradcy we wlasnym mieście; )

Do góry