reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Gabinia, dokladnie, musisz koniecznie zalozyc watek zeby bylo wiadomo gdzie szukac info ;) A córcia jest wysoka i nabita, ale gruba nie jest :) fakt, klocek :-) i ja ją musiałam dzisiaj nosić po polu na rękach bo ma zaburzenia podejrzewają nerwice lękową lub nerwice natręctw i sie boi czasami "ludzi", ach, dlugo by mówic

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Marbia skarbie tak bardzo Ci wspolczuje. Jesli chcesz o coś zapytac albo sie wygadac to pisz do mnie. Moze będę mogla jakos pomoc. Mamy tu też watki gdzie jest duzo dziewczyn po stracie.
Też pomogę w miarę możliwości...
Nie byłam w szpitalu, mieszkam w uk tu nazywają to naturalną selekcją. Nie ratują płodu.
Selekcja selekcją (choć nie wiem sama co bym zrobiła gdyby ktoś mi tak wytłumaczył stratę dziecka), ale musisz się upewnić, że... przepraszam, że napiszę tak bezpośrednio, ale że wszystko straciłaś. Lekarz jakiś powinien Cię obejrzeć :( czasami trzeba pomóc naturze i niestety zgłosić się na łyżeczkowanie... :( który to był tydzień u Ciebie?

Też pomogę w miarę możliwości...

Selekcja selekcją (choć nie wiem sama co bym zrobiła gdyby ktoś mi tak wytłumaczył stratę dziecka), ale musisz się upewnić, że... przepraszam, że napiszę tak bezpośrednio, ale że wszystko straciłaś. Lekarz jakiś powinien Cię obejrzeć :( czasami trzeba pomóc naturze i niestety zgłosić się na łyżeczkowanie... :( który to był tydzień u Ciebie?
Dokładnie.

Gabinia, dokladnie, musisz koniecznie zalozyc watek zeby bylo wiadomo gdzie szukac info ;) A córcia jest wysoka i nabita, ale gruba nie jest :) fakt, klocek :-) i ja ją musiałam dzisiaj nosić po polu na rękach bo ma zaburzenia podejrzewają nerwice lękową lub nerwice natręctw i sie boi czasami "ludzi", ach, dlugo by mówic

ok będzie wątek o chustach :)

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś byl 5 tydzień 6 dni, pójdę jutro do lekarza ale po ostatnim poronieniu, nic nie zrobił, powiedział, że mieliśmy pecha i kazał starać sie dalej. Nikt nie sprawdził czy straciłam wszystko, nie zbadał niczego. Wysłali mnie do domu.

Marbia strasznie mi przykro :( brak mi słów w takich momentach...
Choć ja bym szukała potwierdzenia u lekarza, w szpitalu, gdziekolwiek. Okropna jest angielska służba zdrowia :(

Ostatnio widziałam artykuł, że w angielskim szpitalu była matka z synem, który miał ospę i genialni lekarze kazali jej podawać dziecku ibuptofen, gdzie w Polsce każdy lekarz i farmaceuta wie, że w czasie ospy tylko paracetamol się podaje. Nie chciałybyście widzieć zdjęć. Skóra wyglądała jakby była spalona a nie z ospą.

Ostatnia edycja:
reklama
ciemnogród...
Marbia trzymaj się kochana :*
robiłaś sobie badania na hormony ? może masz problemy z za niskim progesteronem który odpowiada za utrzymanie ciąży
Pytam bo ja sama przebadałam się wzdłuż i wszerz bo staraliśmy się 8 miesięcy i nic ... a Luby ma dziecko z poprzedniego związku więc jest płodny stąd stwierdziłam, że przebadam gruntownie siebie
Jeśli będziesz chciała wiedzieć coś więcej pisz ;)

Do góry