mojeboje
Fanka BB :)
Strasznie mi przykroCzesc dziewczyny, dzis poroniłamżyczę wam wszystkim szczęśliwego rozwiązania nie dajcie się i trzymajcie mocno. Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie mi przykroCzesc dziewczyny, dzis poroniłamżyczę wam wszystkim szczęśliwego rozwiązania nie dajcie się i trzymajcie mocno. Pozdrawiam
jak dobrze zawiążesz to ciężaru nie czuc . a córa to niezly klocek moj 5-cio latek teraz wazy 21kg
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czytalam ten artykul na facebooku wczoraj, ktorys z moich znajomych udostepnilMarbia strasznie mi przykrobrak mi słów w takich momentach...
Choć ja bym szukała potwierdzenia u lekarza, w szpitalu, gdziekolwiek. Okropna jest angielska służba zdrowia
Ostatnio widziałam artykuł, że w angielskim szpitalu była matka z synem, który miał ospę i genialni lekarze kazali jej podawać dziecku ibuptofen, gdzie w Polsce każdy lekarz i farmaceuta wie, że w czasie ospy tylko paracetamol się podaje. Nie chciałybyście widzieć zdjęć. Skóra wyglądała jakby była spalona a nie z ospą.
No duża dużaMarbia jeszcze raz, bardzo mi przykro.Koniecznie jedź do szpitala, żeby sprawdzili czy to na pewno to i żeby upewnili się, że nic nie zagraża Twojemu zdrowiu, a jak będziesz w Polsce w odwiedziny idź do Polskiego ginekologa, żeby się wypowiedział czy Twój organizm doszedł do siebie i czy jest gotowy na dalsze starania, bo o angielskiej służbie zdrowia już słyszałam naprawdę bardzo wiele złego.
Gdybyś nas potrzebowała, to pamiętaj, że jesteśmy tu dla Ciebie.
Izu duża Twoja córcia. Mój synek waży 13,5 kg, a przy tym wysoki, taki szczypiorek.
Gabinia ja próbowałam nosić synka w chuście, ale jakoś mi to za bardzo nie leży.