reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
jak dobrze zawiążesz to ciężaru nie czuc . a córa to niezly klocek moj 5-cio latek teraz wazy 21kg

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Przy córce chciałam chustować, ale jakoś nie wyszło. Nie miałam kogo się poradzić a te internetowe instruktaże mało mnie przekonywały. Ale teraz wydaje mi się, że chustowanie będzie najprostszym sposobem na to, żeby jakoś sobie dawać radę i żeby córka nie czuła się poszkodowana więc jestem bardziej zdeterminowana. Więc w razie czego pozwolisz, że się do Ciebie będę zwracać po poradę?:)

Marbia strasznie mi przykro :( brak mi słów w takich momentach...
Choć ja bym szukała potwierdzenia u lekarza, w szpitalu, gdziekolwiek. Okropna jest angielska służba zdrowia :(

Ostatnio widziałam artykuł, że w angielskim szpitalu była matka z synem, który miał ospę i genialni lekarze kazali jej podawać dziecku ibuptofen, gdzie w Polsce każdy lekarz i farmaceuta wie, że w czasie ospy tylko paracetamol się podaje. Nie chciałybyście widzieć zdjęć. Skóra wyglądała jakby była spalona a nie z ospą.
Ja czytalam ten artykul na facebooku wczoraj, ktorys z moich znajomych udostepnil

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Marbia straszne to co piszesz :( fatalne podejscie, już nie raz słyszałam różne historie o opiece w uk i współczuję że tak Cię z tym samą zostawiają :|

Marbia jeszcze raz, bardzo mi przykro. :sad: Koniecznie jedź do szpitala, żeby sprawdzili czy to na pewno to i żeby upewnili się, że nic nie zagraża Twojemu zdrowiu, a jak będziesz w Polsce w odwiedziny idź do Polskiego ginekologa, żeby się wypowiedział czy Twój organizm doszedł do siebie i czy jest gotowy na dalsze starania, bo o angielskiej służbie zdrowia już słyszałam naprawdę bardzo wiele złego.

Gdybyś nas potrzebowała, to pamiętaj, że jesteśmy tu dla Ciebie.

Izu duża Twoja córcia. Mój synek waży 13,5 kg, a przy tym wysoki, taki szczypiorek.

Gabinia ja próbowałam nosić synka w chuście, ale jakoś mi to za bardzo nie leży.

Marbia jeszcze raz, bardzo mi przykro. :sad: Koniecznie jedź do szpitala, żeby sprawdzili czy to na pewno to i żeby upewnili się, że nic nie zagraża Twojemu zdrowiu, a jak będziesz w Polsce w odwiedziny idź do Polskiego ginekologa, żeby się wypowiedział czy Twój organizm doszedł do siebie i czy jest gotowy na dalsze starania, bo o angielskiej służbie zdrowia już słyszałam naprawdę bardzo wiele złego.

Gdybyś nas potrzebowała, to pamiętaj, że jesteśmy tu dla Ciebie.

Izu duża Twoja córcia. Mój synek waży 13,5 kg, a przy tym wysoki, taki szczypiorek.

Gabinia ja próbowałam nosić synka w chuście, ale jakoś mi to za bardzo nie leży.
No duża duża :) nosi ciuchy tylko jeden rozmiarek mniejsze niz jej starsza o 2 lata siostra :) bo starsza córcia znów jest taka "normalna", ani za wysoka, ani za niska, ani za gruba, ani za chuda, no taka w sam raz hehe :-) i młodsza ją goni :) ale to jest zupełnie tak jak było u męża, on jest najstarszy i był najwyższy a potem bracia go przerosneli i jest najmniejszy choc i tak ma 186 cm :-) a moj szwagier ma 204 cm, w mojej rodzinie tez duzo wysokich osób :) wszyscy mówią ze mlodsza to caly tatus, a starsza cala mamusia i cos w tym jest :) hihi

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

tu 3 latek
9985ae8858b9e611375b6c4f22f70923.jpg

tu mial ponad rok
9b61f7fc2446e0c9289f861bb70502a5.jpg

a tu poscielówa nie nadaje sie do noszenia dzieci
01875d1593baab25dddf303e9b7a0537.jpg

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój syn ma 7 lat i waży 22 kg, też szczypior, a urodził się jak mały olbrzym :happy2:

Też bym chciała umieć zawiązać chustę, było by fajnie mieć wolne ręce dla starszaka a jednocześnie blisko siebie malucha, synuś też ciągle na rękach mi siedział :)

Co do zakupów oglądałam wózki i jakieś inne rzeczy w necie, ale jeszcze na nic się nie nastawiałam. Wątek założymy za jakoś czas, każdy zdąży z zakupami :-D:-D

Do góry