reklama
anio0
Fanka BB :)
Haha no, tego to bym nie podejrzewała
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
No dokladnie, ostatnio pisalam wlasnie ze tez czuje ja mi sie gazy przesuwaja i mam tak calutki czas :-) :-) takie ciąża plata figielki hehe
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Ruda94
Początkująca w BB
Ja od początku czułam, że się nam udało. Takie dziwne skurcze miałam, inne jak na okres. Cały czas mam zgagę, czasem pobolewa mnie podbrzusze,mam mdłości, ciągle chce mi się spać, zawroty głowy i lekki ból sutków. Mam przeczucie, że będzie chłopiec mój wewnętrzny głos mi tak mówi
aneta_ck
Ja tez dołączam do grona dziewczyn z bulgotaniem. Caly czas czuje jak mi sie tam przelewa ale ja kuz sobie czarny scenariusz wyobrazilam.
Ja tez czulam ze się udało od razu. Zreszta przy kazdej ciazy tak mialam. Taki dziwne uczucie
Jak Bog da to bedzie chlopiec tak mysle. Oby byl silny .
Ja tez czulam ze się udało od razu. Zreszta przy kazdej ciazy tak mialam. Taki dziwne uczucie
Jak Bog da to bedzie chlopiec tak mysle. Oby byl silny .
reklama
anio0
Witaj, Aneto jak się czujesz?
Jeśli chodzi o przeczucia... ja też od razu wiedziałam, że się udało zarówno za pierwszym razem, jak i teraz. Różnica jest jednak taka, że poprzednio cały czas miałam złe przeczucia. Czułam, że rośnie mi tam męski fasolek i że coś mu się złego stanie... teraz mam dziwne sny, że będą bliźniaki - zobaczymy ale to chyba bardziej moja podświadomość się udziela, bo zawsze się śmiałam, że będę miała bliźniaków i nazwę ich Konstanty i Ildefons chyba nietrudno odgadnąć teraz moje nazwisko
Jeśli chodzi o przeczucia... ja też od razu wiedziałam, że się udało zarówno za pierwszym razem, jak i teraz. Różnica jest jednak taka, że poprzednio cały czas miałam złe przeczucia. Czułam, że rośnie mi tam męski fasolek i że coś mu się złego stanie... teraz mam dziwne sny, że będą bliźniaki - zobaczymy ale to chyba bardziej moja podświadomość się udziela, bo zawsze się śmiałam, że będę miała bliźniaków i nazwę ich Konstanty i Ildefons chyba nietrudno odgadnąć teraz moje nazwisko