reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

kindzia ja mam 19 kwietnia wizytę. Według moich szacunków to będzie 7t2d. Z Bazylim pierwsze usg i wizytę miałam w 7t4d i on miał już wtedy prawie 1,5 cm (dokładnie 14,7 mm). Ciekawe jak będzie tym razem. Żeby tylko nie było pustego pęcherzyka...

reklama
kindzia ja mam 19 kwietnia wizytę. Według moich szacunków to będzie 7t2d. Z Bazylim pierwsze usg i wizytę miałam w 7t4d i on miał już wtedy prawie 1,5 cm (dokładnie 14,7 mm). Ciekawe jak będzie tym razem. Żeby tylko nie było pustego pęcherzyka...
To kciuki oby wlasnie tak bylo u nas obu. Bo ja tez wizytuje 19 I wg usg powinno byc wtedy 7t2d (wg om juz nie licze) oby serduszko bylo I wielkosc odpowiednia

Kochane ja tez wizyte mam na 19 :)

Dzis bylam na badaniu bhcg, i czekam na wyniki.. okropnie się boje :(

Co do przeczuc to ja caly czas sie smieje ze blizniaki beda, chlopiec i dziewczynka i w ten sposob strasze meza haha :-) zaczelo sie od tego ze zona kolegi meza z pracy urodzila blizniaki i on opowiadal ze przekichane bo jak jeden sie budzi to zaraz drugi itd :) no to mowie mezowi "my tez bedziemy mieli blizniaki, zobaczysz" haha :-) ale nie, u nas nie ma w rodzinie blizniakow, wiec bardzo bardzo malo prawdopodobne

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Tak ja też mam wizytę 19 :D i też mi wychodzi 7t2d :D

Wracając jeszcze do przeczucia o ciąży to ja też od początku wiedziałam, że się udało.
I na początku też miałam bezsenne noce. Albo nie mogłam zasnąć, albo budziłam się koło 2 i dwie, trzy godziny przewracalam się z boku ja bok. Czasem nawet coś zjadłam w nocy bo czułam ssanie w żołądku :p

Tak ja też mam wizytę 19 :D i też mi wychodzi 7t2d :D

Wracając jeszcze do przeczucia o ciąży to ja też od początku wiedziałam, że się udało.
I na początku też miałam bezsenne noce. Albo nie mogłam zasnąć, albo budziłam się koło 2 i dwie, trzy godziny przewracalam się z boku ja bok. Czasem nawet coś zjadłam w nocy bo czułam ssanie w żołądku :p
Ja tak miałam w pierwszej ciąży, prawie nie spałam.. a teraz śpię nawet po południu ;)

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja dzisiaj zrobiłam betę a jest to mój 37dc i wynosi 3652.00 mlU/ml co przy córce w 42dc miałam ledwo co 1503.00 mlU/ml aż zaczynam się stresowac czy dwójki dzieci nie noszę w sobie, w sumie cykl stymulowany miałam więc wszystko możliwe... a czy bym chciała od razu dwoje to jedno w zupełności zdrowe by mi wystarczyło i do środy do wizyty to osiwieje ;-) ahh i dzisiaj poraz pierwszy zaliczyłam mdłości jak wracałam z córka z przedszkola, myślałam że pawia puszczę zaraz na ulicy i modliłam się żeby jak najszybciej dotrzeć do domu.

Do góry