reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
Hej. Czuje sie w miare. Boje sie caly czas o moja fasolke. Teraz jak widzialam to male serduszko to sie o nie bardzo martwie. No i mam dosc szpitala. Te pielegniarki mnie wkurzaja. Krzywia sie ze mowie z polskim akcentem. Czekam na lekarza moze bedzie konkretny i powie co dalej .
Ja sie boje blizniakow. W styczniu mialam w sobie dwojke i moj organizm sobie nie poradzil. Ja zawsze z cukrzyca mam problem. Tez mam takie przeczucia co do dwójki. To ze jedno na monitorze widac to JesZce nic nie znaczy. Ostatnio tez jedno w 7 tyg widzialam a w 10 juz dwoje. Jeden byl za drugim
Ja sie boje blizniakow. W styczniu mialam w sobie dwojke i moj organizm sobie nie poradzil. Ja zawsze z cukrzyca mam problem. Tez mam takie przeczucia co do dwójki. To ze jedno na monitorze widac to JesZce nic nie znaczy. Ostatnio tez jedno w 7 tyg widzialam a w 10 juz dwoje. Jeden byl za drugim
Antiope
Ja za żadnym razem nie czułam od początku, że jestem w ciąży. To mój D był pewien przede mną. Ja musiałam mieć czarno na białym wzrost temperatury przez 16 dni, żeby być przekonaną do zrobienia testu. Tym razem zrobiłam test wcześniej niż 16 dni od wzrostu temperatury, bo mój D mnie przekonał. On już wiedział. Z kolei jak zaszłam w ciążę z synkiem, to zrobiłam test, który był pozytywny, potem betę i kiedy się potwierdziło chciałam powiedzieć mojemu D. Mówię do niego, że musimy pogadać, a on mi na to: "Jesteś w ciąży?" No kurcze, skąd on to wiedział. Mówi, że czuł już od jakiegoś czasu, ale nie poruszał tematu. Ostatnim razem z kolei też mówi do mnie: "Zrób test, bo czuję, że jesteś w ciąży". No i się okazało, że ma rację. Z kolei kiedy mnie się wydawało, że jestem w ciąży, mój D mówił, że nie i też miał rację.
noooo brawo dla D. mało który facet tak obserwuje kobietę żeby dostrzec zmiany; )Ja za żadnym razem nie czułam od początku, że jestem w ciąży. To mój D był pewien przede mną. Ja musiałam mieć czarno na białym wzrost temperatury przez 16 dni, żeby być przekonaną do zrobienia testu. Tym razem zrobiłam test wcześniej niż 16 dni od wzrostu temperatury, bo mój D mnie przekonał. On już wiedział. Z kolei jak zaszłam w ciążę z synkiem, to zrobiłam test, który był pozytywny, potem betę i kiedy się potwierdziło chciałam powiedzieć mojemu D. Mówię do niego, że musimy pogadać, a on mi na to: "Jesteś w ciąży?" No kurcze, skąd on to wiedział. Mówi, że czuł już od jakiegoś czasu, ale nie poruszał tematu. Ostatnim razem z kolei też mówi do mnie: "Zrób test, bo czuję, że jesteś w ciąży". No i się okazało, że ma rację. Z kolei kiedy mnie się wydawało, że jestem w ciąży, mój D mówił, że nie i też miał rację.
ja tez za każdym razem wiedziałam ze zaciàżylam
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Antiope
Gabinia mój D twierdzi, że musi to jakoś podświadomie odbierać na jakimś biochemicznym poziomie, bo on nie jest na tyle spostrzegawczy, żeby zauważyć świadomie jakieś zmiany w moim organizmie czy coś. On sam nie wie skąd on wie kiedy jestem, a kiedy nie.
mojeboje ważne, że sobie odpoczniesz.na tym L4. Następne L4 już będzie z powodu ciąży
mojeboje ważne, że sobie odpoczniesz.na tym L4. Następne L4 już będzie z powodu ciąży
agnesis
Anio też nie mogę się doczekać usg, a ty jeszcze tydzień ciągle skreślam dni na kalendarzu, jakby miały przez to szybciej mijać
Ja też bym mogła iść na L4 nawet i na przeziębienie, bo tak mi się ciężko stoi w pracy... siadam kiedy się da, ale raczej rzadko się da
Ja też bym mogła iść na L4 nawet i na przeziębienie, bo tak mi się ciężko stoi w pracy... siadam kiedy się da, ale raczej rzadko się da
Antiope
Agnesis ja się pocieszam, że już minął prawie tydzień od ostatniej wizyty i został jeszcze tydzień. Prawie połowa oczekiwania za mną. Dam radę, tylko muszę sobie jakoś czas zorganizować, żebym nie miała czasu myśleć. Najgorzej, że w weekend mój D wybiera się z córką w góry i przez 2 dni będę całkiem sama z Bazylim. Trochę się boję. Muszę sobie zorganizować towarzystwo.
reklama
cytrusowa85
My chyba jednego dnia wizYtujemy Antiopa I agnessis. Ktote beda u was tc?