Tuiles
Fanka BB :)
Kończę 15.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ale to moja trzecia ciąża.a ja jeszcze ruchow nie czuje a na tym samym etapie jestescmy ;(
wiem, ze trzecia, kurcze a bo juz stresa podlapalam czy aby cos nie takKochana ale to moja trzecia ciąża.
Dziś mi położna tłumaczyła że macica z każdą donoszona ciąża robi się coraz bardziej wrazliwsza.
Masz jeszcze czas.
Ja nie raz zamawiam na aliexress [emoji6] tylko dobrze pomierz corke i dopasuj rozmiary bo czesto jest tak ze ja mam M a tam wychodzi L. I z dzieciecymi ubrankami tez tak jest, wiec trzeba sie dobrze z tabelka zapoznacZakochałam się Szukam czegoś dla córki na wrześniowe wesele:
Link do: Nowy 2015 dziewczyna party dress sukienka dla dzieci, ubrania dla dzieci dziewczyny chrzest sukienki dla niemowląt i dzieci, księżniczka tutu sukienki dla dziewczynek w produktynowy 2015 lato odzież świnka peppa t shirt, hurtownia krótkim rękawem t-shirty dla dzieci, ubrania dla dz od Suknie na Aliexpress.com | Grupa Alibaba
Nie kupowałam jeszcze nigdy na aliexpress ale kiedyś musi być ten pierwszy raz.
No to dziewczyny... kto pierwszy ten lepszy [emoji1]
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Też tak wczoraj miałam! Może to na mecz akurat? Nie wiem jak Ty, ale ja chłopaka w brzuszku noszę ;P
Kończę 15.
Mi też się tak wydaje, że wczoraj dwa kopniaczki poczułam jak jechałam do pracy Mam nadzieję, że to to, a nie jakieś jelita czy coś podobnego
To dlaczego na suwaczku masz 17t5d?Wow,to szybko czułaś. A to 1 ciąża?Bo moja 1 i 17tydzien dzis zaczynam (o ile dobrze licze) i dopiero wczoraj dało się poczuć naprawdę,że COŚ się dzieje
Nie mam pojęcia, tak mi obliczyło z ostatniej miesiączki a z usg wyszła mi ciąża młodsza o 5dni Mam termin na 25listopada/30listopada pewnie się dowiem dokładniej po II prenatalnymTo dlaczego na suwaczku masz 17t5d?
To dlaczego na suwaczku masz 17t5d?