sancia880
Fanka BB :)
Wezcie ;( bo ja mam duzo skory po 1 ciazy i raz czulam a teraz nic
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na kiedy masz termin? I ja nic ;(a ja jeszcze ruchow nie czuje a na tym samym etapie jestescmy ;(
Ja tak samo, wieczorem jak leżę czuje, wyraźnie. i też mam jedną stronę twardsza, jakby wybrzuszenie.Dokładnie! to samo u mnie Tyle, że po prawej stronie i na wieczór mam po lewej stronie miękko a po prawej takie twarde wręcz wypukłe...Rano mam wrażenie, że mam mniejszy brzuch
Ja czuję to w środku, na zewnątrz nic nie widać, nawet jak rękę przykładam to nic nie czuje na ręce a w środku się rusza. Mój mały przykłada ucho do brzucha i też nic nie czuje choć ja wyraźnie czuje je w środku w tym momencie co on daje mi ucho na brzuch. Mały tylko mówi że słychać jakby bąbelki wtedy kiedy ja czuję że się przyciągnęło dziecko.Wezcie ;( bo ja mam duzo skory po 1 ciazy i raz czulam a teraz nic
Ja tak samo, wieczorem jak leżę czuje, wyraźnie. i też mam jedną stronę twardsza, jakby wybrzuszenie.
Teraz od 30 min też czuje jak wariuje sobie, napisał się trochę coli, bo mnie coś mulilo i chciałam zapytać by mi się bekło, [emoji6] pewnie dlatego po tej coli d,iecku trochę odwalilo [emoji16]
Ale jak najbardziej po tym co od wczoraj przechodziłamnie manicure przeciwko temu, że czuję że dziecko żyje [emoji7]
U mnie bardziej z lewej strony i okolicach pod pepkiem i w pępku [emoji6][emoji6][emoji6]. Ale czasami jak się wyprostuje chyba to i prawa stronę zachaczy. [emoji23]
Na usg widziałam że leży poziomo. Pewnie już z tysiąc razy zmieniło pozycje, ale mimo wszystko czuje w tym samym miejscu od jakiś 4 dni.
Dziś już jestem 100% pewna ze to to [emoji16] jeszcze usg mi to potwierdziło.
Joshi, jak czujesz w okolicy pępka to chyba raczej nie dzidzia. Na tym etapie ciąży dzidziol jest dużo dużo niżej. Na wysokości pępka to raczej nie wcześniej niż w połowie ciąży.
Ja właśnie trochę wcześniej czułam w środku takie smyranie, bulgotanie ciężko mi określić co to dokładnie było, a wczoraj w jednym miejscu z prawej strony takie uderzenia 2 razy z rzędu A później cisza. U mnie na zewnątrz też nic nie widać, ani nie czuć jak dotykam.Ja czuję to w środku, na zewnątrz nic nie widać, nawet jak rękę przykładam to nic nie czuje na ręce a w środku się rusza. Mój mały przykłada ucho do brzucha i też nic nie czuje choć ja wyraźnie czuje je w środku w tym momencie co on daje mi ucho na brzuch. Mały tylko mówi że słychać jakby bąbelki wtedy kiedy ja czuję że się przyciągnęło dziecko.