reklama
elunia1983
Fanka BB :)
Joshi ciesze się ze wszystko ok. Odpoczywaj ile dasz radę .
Tuiles
Powiem wam dziewczyny, że wczoraj pierwszy raz byłam pewna, że czuje ruchy dziecka caaaały dzień wierzgało i bulgotało/wibrowało mi w środku - szczególnie po jedzeniu! jestem tym tak podekscytowana! ♥
Też tak wczoraj miałam! Może to na mecz akurat? Nie wiem jak Ty, ale ja chłopaka w brzuszku noszę ;P
koralinakato
Też tak wczoraj miałam! Może to na mecz akurat? Nie wiem jak Ty, ale ja chłopaka w brzuszku noszę ;P
Też mam chłopaka w brzuszku (ja mecze zawsze lubiłam oglądać, nie tylko wtedy gdy gra Polska ) Moja mama powiedziała to samo, że się cieszy na mecz
sancia880
A w ktorym tyg jestescie??Też tak wczoraj miałam! Może to na mecz akurat? Nie wiem jak Ty, ale ja chłopaka w brzuszku noszę ;P
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
koralinakato
dzisiaj 17tydzień zaczynam
Jakież to prawdziwe !!!
Dziewczyny normalnie czuje jak moje dziecko wariacje w brzuchu odstawia [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Rozpycha się na wszystkie strony chyba każda kończyna [emoji23]
Kocham to!
Dziękuję wam za dobre słowo i wsparcie! Nikt tak nie zrozumie ciężarnej i jej strachu o dziecko jak druga ciężarna!
reklama
a ja jeszcze ruchow nie czuje a na tym samym etapie jestescmy ;(
Jakież to prawdziwe !!!
Dziewczyny normalnie czuje jak moje dziecko wariacje w brzuchu odstawia [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Rozpycha się na wszystkie strony chyba każda kończyna [emoji23]
Kocham to!
Dziękuję wam za dobre słowo i wsparcie! Nikt tak nie zrozumie ciężarnej i jej strachu o dziecko jak druga ciężarna!