reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Na szczęście nie trzeba, wykupiona połozna jest swego rodzaju komfortem psychicznym - zna Ciebie, wie czego oczekujesz, no i daje tę gwarancję przyjęcia do szpitala. Duzo czytałam o położnych z tego mojego szpitala i każda jest tam ponoć bardzo przyjazna, wiec nastawiam się, że tez na taką trafię [emoji6] a o brak miejsca bardziej martwilabym się na zwykły blok porodowy, bo do domu narodzin mało chętnych.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Raz mało chętnych, dwa kwalifikacja ;) z ulicy nie przyjmują.

Spokojnie, oni nie odsyłają kobiet z pełnym rozwarciem i partymi. W każdej innej sytuacji jest czas aby zrobić transfer gdzie indziej. W ostateczności można powiedzieć, że nigdzie się stąd nie ruszasz i najwyżej urodzisz im na korytarzu :p

reklama
Raz mało chętnych, dwa kwalifikacja ;) z ulicy nie przyjmują.

Spokojnie, oni nie odsyłają kobiet z pełnym rozwarciem i partymi. W każdej innej sytuacji jest czas aby zrobić transfer gdzie indziej. W ostateczności można powiedzieć, że nigdzie się stąd nie ruszasz i najwyżej urodzisz im na korytarzu :p
A o kwalifikacji to już nie wspominam, to, że chce to mało kogo będzie interesować [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ehh... czyli jednak to co słyszałam, że to prawda. Też myślałam o tym szpitalu i jeszcze mam do niego 5 min na pieszo. A masz już wykupioną położną tam?
Ja tez tam planuje rodzić. Nie będę brala położnej bo u mnie nic nie wiadomo. Na chwilę obecną jestem tam na patologii ciąży. U mnie wchodzą w grę tylko szpitale specjalistyczne. Prawdopodobnie będę na oddziale leżała bo ciąża blizniacza rządzi się swoimi prawami. Może sie spotkamy :)

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez tam planuje rodzić. Nie będę brala położnej bo u mnie nic nie wiadomo. Na chwilę obecną jestem tam na patologii ciąży. U mnie wchodzą w grę tylko szpitale specjalistyczne. Prawdopodobnie będę na oddziale leżała bo ciąża blizniacza rządzi się swoimi prawami. Może sie spotkamy :)

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę, że terminy mamy podobne, więc spotkania jest prawdopodobne, o ile mnie przyjmą :D

reklama
Do góry