reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja na mdlosci nie narzekam juz z dwa tyg :) jupiiiii :) cieszę sie bardzo juz :) aby we wtorek przed lekarzem mnie troche zmulilo ale nie wymiotowałam i miałam biegunke to chyba ze stresu :)

Tuiles ja tez czasem mam takiego lenia ale najgorzej jest mi sie ruszyć i za cos zadac :) chociaż dzis faktycznie jakos ciężko :)

Ja od godziny siedzę w pracy i nie mam nawet siły sobie herbaty zrobić, a co dopiero się zabrać za jakąś konstruktywną robotę. Myślę tylko jak by tu się wymknąć cichcem po truskawki :)

Ja od godziny siedzę w pracy i nie mam nawet siły sobie herbaty zrobić, a co dopiero się zabrać za jakąś konstruktywną robotę. Myślę tylko jak by tu się wymknąć cichcem po truskawki :)
ja mam dzis mdlosci (wrocily) ale i jem na potegre hmm dziwne :D a truskawki bym se zjadla! mam dostawe z wczoraj, dostalam przed zamknieciem i musze ja wprowadzic, towar juz wypakowany i pojdzie na polki, przemeblowanie musialam zrobic bo nowe rzeczy zamowilam...tak w ogole to wczoraj pozamykalam wszystko, system zamknelam, raport zrobionym, alarm wbilam, byla juz 17-06 i ja wychodze a tu jakis klient podjezdza i wielkie pretensje juz zamkniete? mowie do niego, prosze pana do 17 mamy czynne, ja juz alarm wbilam i system zamknelam..jaki wsciekly...tak to moze powinnam sie cofnac, czekac az alarm sie zaladuje, system wlaczac ito i jeszcze rolety podniesc by go wpuscic? o nie! 8 godzin mial by przyjechac, przejezdza kolo sklepu bo go widuje i jakos w dzien nie mogl wjechac gdzie wie,do ktorej jest czynne...mi za nadgodziny nikt nie placi, raz tylko klientowi otworzylam bo z pila do naprawy przyjechal, ale to jeszcze alarmu nie wbilam wiec mogl wejsc...

I słusznie! Gdyby wszedł to pewnie z bitą godzinę by Ci zajęło na nowo otwieranie, zamykanie i jeszcze wysłuchanie zbłąkanego klienta!

reklama
I słusznie! Gdyby wszedł to pewnie z bitą godzinę by Ci zajęło na nowo otwieranie, zamykanie i jeszcze wysłuchanie zbłąkanego klienta!
wiesz ludzie mysla, ze sa panami, a ja mam swoje godziny pracy...tak samo jak np musze zamknac wczesniej bo ide do lekarza na usg to wisi kartka duza wyrazna a na drugi dzien jakies ale! albo jeden byl niedawno i mowi, bylem w sobote i zamkniete mieliscie! co to za polityka?! a ja mowie a o ktorej pan byl? no o 15-tej wiec powinno byc czynne! ja wybuchalm smiechem i mowie pan mowi powaznie? w sobote jest do 13-tej jak kazdy sklep w tym miescie tego typu! jego mina bezcenna :D

Do góry