reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziewczyny czy Wam też się dzisiaj tak strasznie NIC nie chce robić? Lenia mam nieprzeciętnego!
Mam to samo ;) O ile rano jeszcze funkcjonuje tak od 14 jest koniec. W domu to najchetniej bym odrazu poszla spac, az mi wstyd. Obiadow mi sie nie chce robic, bo zasypiam.

Mnie boli brzuch. Chyba nerwy przed wizytą. Gdzieś koło 17 idę. Trzymajcie kciuki, bo już świruję
Nic sie nie denerwuj, wszystko bedzie dobrze :) Kciuki sa! :)

reklama
Cześć Dziewczyny ;) znowu mam pełno zaległości :D zrobiłam betę ostatnio i pierwszy wynik miałam 53 642 a po dwóch dniach 60 022. Lekarz mi powiedział, że jestem w 6t3d. Czy to nie jest zbyt mały przyrost? Już zaczynam się martwić a wizytę mam dopiero za tydzień w czwartek ;(

Z tego co wiem, to beta po pewnym czasie przyrasta dużo wolniej, z pewnością nie podwaja się co drugi dzień. Dlatego Twój wynik może być właściwy. Ja nie robiłam bety na tak wysokich liczbach. Zatrzymałam się chyba na 1400 i pobiegłam do lekarza ;)

wiesz ludzie mysla, ze sa panami, a ja mam swoje godziny pracy...tak samo jak np musze zamknac wczesniej bo ide do lekarza na usg to wisi kartka duza wyrazna a na drugi dzien jakies ale! albo jeden byl niedawno i mowi, bylem w sobote i zamkniete mieliscie! co to za polityka?! a ja mowie a o ktorej pan byl? no o 15-tej wiec powinno byc czynne! ja wybuchalm smiechem i mowie pan mowi powaznie? w sobote jest do 13-tej jak kazdy sklep w tym miescie tego typu! jego mina bezcenna :D

I brawo! Nie ma co się dawać, szczególnie teraz kiedy oprócz o sobie trzeba pomyśleć jeszcze o Maluszku ;) i dużo wypoczywać razem z nim!

reklama
Do góry