reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Nie denerwuj się.

I dobrze mu tak :p

Dziewczyny doradzicie? Mierzylam sukienkę, nie wiem czy nie za szeroka na dole. I czy jak mi brzuch urośnie (jeszcze trzy tygodnie) to czy się dopne.. Niby jest poszerzona Ale pod samym biustem na styk.
Śliczna sukienka, ale ja bym chyba wzięła coś ciut luźniejszego. Albo kup jeszcze drugą awaryjnie :-p

Nie denerwuj się.

I dobrze mu tak :p

Dziewczyny doradzicie? Mierzylam sukienkę, nie wiem czy nie za szeroka na dole. I czy jak mi brzuch urośnie (jeszcze trzy tygodnie) to czy się dopne.. Niby jest poszerzona Ale pod samym biustem na styk.

Przesliczna sukienka, ale za 3 tyg mozesz miec mega ciasno. U mnie z dnia na dzien stanik sie przestal dopinac, wiec o ile o brzuszek bym sie nie martwila to wlasnie o wymiar pod biustem.

reklama
Do góry