reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Tylko teraz wygląda troszkę inaczej. Ma inną aplikacje w pasie. I sam pas jest szerszy.
1464459371-1d1mld.jpeg
Śliczna suknia, choć w sumie nie taka klasyczna ślubna. Ja to jakbym już miała ślub brać, to pewnie wybrałabym coś bardziej a'la księżniczka, w sensie gorset i rozkloszowana. :happy:

reklama
Śliczna suknia, choć w sumie nie taka klasyczna ślubna. Ja to jakbym już miała ślub brać, to pewnie wybrałabym coś bardziej a'la księżniczka, w sensie gorset i rozkloszowana. :happy:
Są śliczne tyle, że ja siebie w takiej nie widzę [emoji5] zawsze podobały mi się w stylu greckim. I nie dość, że jest taka jak chciałam to jest pierwszą suknią jaką zobaczyłam i do tego tanią. A klasyczna miałam na myśli dlatego, że biorę tylko cywilny [emoji6]

Tylko teraz wygląda troszkę inaczej. Ma inną aplikacje w pasie. I sam pas jest szerszy.
1464459371-1d1mld.jpeg

Fajna suknia, w moim stylu. Ale ja osobiście miałabym obawy o zmieszczenie się w sierpniu :p tzn to będzie już jakoś 5 miesiąc a ona jest odcinana w pasie. Nie wolałabyś jej przerobić na taką odcinaną pod biustem?

Agucha bardzo Ci ładnie :) 3 tygodnie to niedługo ale może rzeczywiście zerknij czy da radę jakoś w boczkach lekko popuścić w razie wu.

Bardzo ładnie wyglądasz madzialenka, ksiezniczka nie pasuje bo jesteś wysoka a ta bardzo do urody tez .
Agucha pięknie wyglądasz w tej kiecce z tym ze gdzie masz brzuszek? Jak wstawialas foty to byl pokazny a tutaj ni ma za ile masz ten ślub ?

Fajna suknia, w moim stylu. Ale ja osobiście miałabym obawy o zmieszczenie się w sierpniu[emoji14]tzn to będzie już jakoś 5 miesiąc a ona jest odcinana w pasie. Nie wolałabyś jej przerobić na taką odcinaną pod biustem?

Agucha bardzo Ci ładnie :) 3 tygodnie to niedługo ale może rzeczywiście zerknij czy da radę jakoś w boczkach lekko popuścić w razie wu.
Teraz to już będzie ciężko przerobić. Są zaszewki. I to spore. Może będzie ok. Musi być.

Dziewczyny śliczne sukienki :)

Ja tez mialam taka prostą w kroju jak madzialenka. Bardzo mi sie takie podobają:) kochana przygotuj sie na to ze w sierpniu brzusio bedzie spory i prawdopodobnie trzeba bedzie przerabiac. Zobaczysz niedlugo zaczniesz rosnąć w oczach ;)

Agucha trzymam kciuki zebys dala rade miec ta sukienkę którą wybrałas:) ale druga zawsze się przyda. Zawsze to podwojna radość z zakupów:)

Miałam ciężkie popoludnie dzis i wieczór. Brzucho caly czas boli i zastanawiam sie dlaczego. Nie bardzo chce jechac na ip bo we wtorek mam wizytę. Zobacze jak jutro bedzie to wszystko wyglądało.

Dobranoc :)

Ja tez mialam taka prostą w kroju jak madzialenka. Bardzo mi sie takie podobają:) kochana przygotuj sie na to ze w sierpniu brzusio bedzie spory i prawdopodobnie trzeba bedzie przerabiac. Zobaczysz niedlugo zaczniesz rosnąć w oczach ;)

Agucha trzymam kciuki zebys dala rade miec ta sukienkę którą wybrałas:) ale druga zawsze się przyda. Zawsze to podwojna radość z zakupów:)

Miałam ciężkie popoludnie dzis i wieczór. Brzucho caly czas boli i zastanawiam sie dlaczego. Nie bardzo chce jechac na ip bo we wtorek mam wizytę. Zobacze jak jutro bedzie to wszystko wyglądało.

Ja też wieczór kiepski. Brzuch i nerwy. W lipcu idę do salonu, bo teraz to sensu nie ma.

Ojej bidulko. Mam nadzieję, że to nic poważnego.

reklama

U mnie podobnie z pobolewaniem w podbrzuszu, a na dodatek piersi juz aż tak nie bolą...ale też czekam do czwartkowej wizyty, nie ma co siać paniki...

Do góry