reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Agusia ja bym poszukala luzniejszej :)

Też dziś szukałam luźniejszej. Problem jest taki, że ja jjestem chuda jak patyk i wszystko co znalazłam to na mnie wisi. Rozmiar 36 odpada w 90% przypadków - wyglądam jak własna córka w sukience mamy. odstaje pod pachami, albo ramiączka spadają albo w pasie (o dziwo) za dużo, ewentualnie za długa :D Może ja nie powinnam ślubu brać po prostu:ninja2:

MyDream była tylko 34 a potem 38. To taki sklepik targowy, nie sieciówka, więc nie ma szans żeby iść po nią gdzie indziej.

Dziękuję dziewczyny, że pomagacie;)

reklama
Agucha zawsze tak jest, ze ten rozmiar, ktory by sie przydal to akurat jest niedostepny :D W ostatecznosci bedziesz potrzebowala dobrej krawcowej, ktora wykombinuje i ladnie zakalmufluje wstawke.
Znam ten bol z ciuchami, tez do tej pory we wszystkim wygladam jak maly chlopczyk bo nawet konkretnego wciecia w talii nie mam :p Teraz sukienki wygladaja komicznie, wszystkie lekko opadaja na mini brzuszek i wygladam jakby dopiero od stolu wstala po calodniowej biesiadzie :D

Też dziś szukałam luźniejszej. Problem jest taki, że ja jjestem chuda jak patyk i wszystko co znalazłam to na mnie wisi. Rozmiar 36 odpada w 90% przypadków - wyglądam jak własna córka w sukience mamy. odstaje pod pachami, albo ramiączka spadają albo w pasie (o dziwo) za dużo, ewentualnie za długa :D Może ja nie powinnam ślubu brać po prostu:ninja2:

MyDream była tylko 34 a potem 38. To taki sklepik targowy, nie sieciówka, więc nie ma szans żeby iść po nią gdzie indziej.

na spokojnie pochodz po sklepach, napewno cos znajdziesz :)

a ja wolala bym prostą taka elastyczna .
mialam na komuni u swoich dzieci taka i sprawdzila sie po porodzie również.
miala fajne zakladeczki od cyca do brzucha i idealnie pasowal tam brzusio ;)
poszukaj na pewno znajdziesz.

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

a ja wolala bym prostą taka elastyczna .
mialam na komuni u swoich dzieci taka i sprawdzila sie po porodzie również.
miala fajne zakladeczki od cyca do brzucha i idealnie pasowal tam brzusio ;)
poszukaj na pewno znajdziesz.
Szukam i szukam...

To mam nadzieję, że w moją się zmieszczę. A ja mam typową ślubną.
Może nie będzie tak źle i da się u Ciebie coś przerobić. Zdolna krawcowa napewno coś wymyśli [emoji6]

Pokażesz swoją? masz jakiegoś linka albo coś?

Bierz tą, a w międzyczasie szukaj innej, bardziej "elastycznej". W tej przepięknie wyglądasz, więc po urodzeniu Jasia będzie idealna na jakąś okazję, gdybyś się teraz na ślub nie zmieściła.

To mam nadzieję, że w moją się zmieszczę. A ja mam typową ślubną.
Może nie będzie tak źle i da się u Ciebie coś przerobić. Zdolna krawcowa napewno coś wymyśli [emoji6]
W klasycznej ślubnej, to chyba zawsze jakoś łatwiej zamaskować. Wrzuć zdjęcie.

Szukam i szukam...

Pokażesz swoją? masz jakiegoś linka albo coś?
Tylko teraz wygląda troszkę inaczej. Ma inną aplikacje w pasie. I sam pas jest szerszy.
1464459371-1d1mld.jpeg

reklama
Do góry