reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Gabinia głowa do góry!silna dzielna babka jesteś. Odpocznij trochę i fizycznie i psychicznie.
Ja przy mojej dwójce też czasami nie wytrzymuje, mam dość itp. Co nie oznacza że jesteśmy złymi mamami [emoji6]. Po prostu mama też człowiek kochana.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny! Jaka miałam straszna sytuacje dzisiaj.... pojechaliśmy sobie z prawie mezem 'na miasto' na obiad itd. Super humory, Ochota na zakupy. Podjechalismy pod media markt i prawie mąż mówi staniemy na miejscu dla kobiet w ciąży, należy ci sie:) i z taką radością to zrobiliśmy, wiecie taka fajna satysfakcja. No i wysiadam i słyszę komentarz idącej obok kobiety,że ja to na ciężarna nie wyglądam! I jakieś tam jeszcze teksty ze ona to dwoje dzieci urodziła. .. a ja mowie do niej ze może mam jej kartę ciazy pokazać! Juz nie pamiętam dokładnie ale wyszła klotnia typu zamknij mordę itd do mnie i mojego faceta. Że ja w ciazy nie jestem, że może on jest. Weszliśmy do tego sklepu a ja się cała zaczęłam trząść i się rozplakalam. W jedna chwila zepsuła nam taką fajna chwile i fajny dzień! Tymbardziej,że ja się tak o ciaze boje. Jak mój prawie mąż zobaczył ze ja płacze to jak się zagotowal, wybiegł z tego sklepu podszedł do niej a siedziała przy stoliku i z kimś rozmawiała, i po prostu na nią splunal mówiąc szmato zasłużyłas na to! ona jest naprawdę w ciazy a teraz przez ciebie płacze!
Powiem wam, że długo do siebie nie mogłam dojść i może normalnie nie podzielam takiego zachowania ale w tym wypadku jestem mega dumna z mojego prawie męża!
Straszni są ludzie! Tymbardziej,że u mnie dzisiaj brzuch jakiś wypchany i w końcu czuje się jak w ciazy. A taka szmata bezmyślnie tak zepsuła taki fajny dzień. A na moim miejscu mogła być np kobieta z ciążą zagrożona, albo po kilku poronieniach martwiąca sie o kazdy dzien ..... boże żadnej z Was takiej sytuacji nie życzę. ..

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny! Jaka miałam straszna sytuacje dzisiaj.... pojechaliśmy sobie z prawie mezem 'na miasto' na obiad itd. Super humory, Ochota na zakupy. Podjechalismy pod media markt i prawie mąż mówi staniemy na miejscu dla kobiet w ciąży, należy ci sie:) i z taką radością to zrobiliśmy, wiecie taka fajna satysfakcja. No i wysiadam i słyszę komentarz idącej obok kobiety,że ja to na ciężarna nie wyglądam! I jakieś tam jeszcze teksty ze ona to dwoje dzieci urodziła. .. a ja mowie do niej ze może mam jej kartę ciazy pokazać! Juz nie pamiętam dokładnie ale wyszła klotnia typu zamknij mordę itd do mnie i mojego faceta. Że ja w ciazy nie jestem, że może on jest. Weszliśmy do tego sklepu a ja się cała zaczęłam trząść i się rozplakalam. W jedna chwila zepsuła nam taką fajna chwile i fajny dzień! Tymbardziej,że ja się tak o ciaze boje. Jak mój prawie mąż zobaczył ze ja płacze to jak się zagotowal, wybiegł z tego sklepu podszedł do niej a siedziała przy stoliku i z kimś rozmawiała, i po prostu na nią splunal mówiąc szmato zasłużyłas na to! ona jest naprawdę w ciazy a teraz przez ciebie płacze!
Powiem wam, że długo do siebie nie mogłam dojść i może normalnie nie podzielam takiego zachowania ale w tym wypadku jestem mega dumna z mojego prawie męża!
Straszni są ludzie! Tymbardziej,że u mnie dzisiaj brzuch jakiś wypchany i w końcu czuje się jak w ciazy. A taka szmata bezmyślnie tak zepsuła taki fajny dzień. A na moim miejscu mogła być np kobieta z ciążą zagrożona, albo po kilku poronieniach martwiąca sie o kazdy dzien ..... boże żadnej z Was takiej sytuacji nie życzę. ..

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję sytuacji. Ale mnie tacy denerwują co guzik wiedzą, ale muszę się wypowiedzieć i wtrącić gdzie ich nikt nie prosił. Ech.

niemila sytuacja. a ja mialam dzis mila. bylismy na lotnisku i pani stewardesa zaproponowala mi ze skoro jest ogromna kolejka do toalety (stalo 4 osoby) to moze skorzystam obok z tej dla niepelnosprawnych bo jest wolna... zauwazyla jako jedyna ze jestem w ciazy (raczej po stroju niz po brzuchu bo mialam poerwszy raz taka marszczona ciazowa koszule) ...najlepsze ze ja zupelnie nieprzyzwyczajona do swojego stanu nawet nie pomyslalam zeby mnie ktos przepuscil tylko potulnie stanelam w kolejce.
wniosek: sa tez mili ludzie wyrozumiali dla naszego stanu!

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

A ja się z m poklocilam :/

Nie denerwuj się.

o co? ja przez mojego poszlam spac do malego pokoju bo chrapal i mial glupie sny i zabralam mu wszystkie koldry z zemsty haah

I dobrze mu tak :p

Dziewczyny doradzicie? Mierzylam sukienkę, nie wiem czy nie za szeroka na dole. I czy jak mi brzuch urośnie (jeszcze trzy tygodnie) to czy się dopne.. Niby jest poszerzona Ale pod samym biustem na styk.

Załączniki

• Fotor_146445020347188.jpg
    Fotor_146445020347188.jpg
    317,8 KB · Wyświetleń: 107
Ostatnia edycja:
reklama
sukienka wspaniala ale ja bym nie zaryzykowala. mi wywalilo brzuch z dnia na dzien. a ewentualnie mozesz zwrocic? jesli tak to wez i zmierz na tydzien przed impreza jeszcze raz:)

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Do góry