to jem tasmoowo, ale tylko smietankowe
reklama
creativo
Fanka BB :)
Wiesz mi chodzilo raczej o to, ze nie powinno sie innych oceniac jak kieruja swoim zyciemCreativo ja też nie jestem po stracie, ale wokół mnie mam dziewczyny po stracie i to oddziaływuje na psychikę wierz mi.
Ja nikomu nie mowie, ze ktos powiedzial za szybko o ciazy a powinien zaczekac bo wg mnie ta osoba sama robi jak uwaza dla mnie to to takie wtracanie sie jest ... a takie uwagi typu nie boisz sie, ze poronisz wg mnie sa nie na miejscu i tyle mi by nawet na mysl nie przyszlo zeby tak powiedziec ...
elifit
Moderatorka
creativo tu się zgodzę, ocenianie innych jest nie w porządku.
Ja własnie jem kanapkę z cebulą
Ja własnie jem kanapkę z cebulą
madzialenka3009
Jak się nazywa ta maść, bo też dostałam, ale jest napisane, że można używać jej od II trymestru. Biorę tylko nystatyne. I gdyby mi nie powiedziała, że mam grzybka to bym nie wiedziała nawet.hej a wiec tak, bylam u ginki i dostalam antybiotyki plus masc na grzybice, bo niestety ale jest stan zapalny i uslyszalam, ze mam sie uspokoic, bo urodze znerwicowane dziecie i sama sie nabawie nerwicy, po lekach ulga ogromna, nie piecze, nie boli, moge sie wysikac, czuje sie dzis jak zdechlak najchetniej bym poszla spac a trzeba pracowac
Antiope
Mnie od samego początku w zasadzie tylko od jajek odrzuca.Tak mi sie teraz przypomnialo pytanko mam czy jeszcze kogos odrzuca od surowej cebuli ?ja wczesniej bardzo lubilam sobie na kanapke polozyc z pomidorkiem surowa cebule a teraz mnie odrzuca odkad w ciazy jestem...
Antiope
A tak w ogóle, to ja mam dziś jakieś złe myśli. Sama próbuję się do porządku przywołać, ale nie pomaga. Muszę jakoś wytrzymać do wtorku do prenatalnego. Ale i tak nieźle, bo wytrzymałam ponad tydzień od wizyty bez złych myśli, dokładnie 9 dni. A poprzednio zaczęłam schizować już po 2-3 dniach od wizyty.
creativo
Antiope na pewno wszystko jest w porzadku przejdz sie na spacer zjedz czekolade albo banana obejrzyj komedie .... albo zajmij sie czyms zebys nie miala czasu myslec
Ja bede oewnie schizowac przed samym badaniem ... lekarz powiedzial, ze nasze dziecko ma bardzo duzy brzuch mysle czy badan nie zrobic pod katem glukozy no chyba, ze brzuch ma po tatusiu
Ja bede oewnie schizowac przed samym badaniem ... lekarz powiedzial, ze nasze dziecko ma bardzo duzy brzuch mysle czy badan nie zrobic pod katem glukozy no chyba, ze brzuch ma po tatusiu
Tak mi sie teraz przypomnialo pytanko mam czy jeszcze kogos odrzuca od surowej cebuli ?ja wczesniej bardzo lubilam sobie na kanapke polozyc z pomidorkiem surowa cebule a teraz mnie odrzuca odkad w ciazy jestem...
Mnie uwielbiam cebulę, o tej porze roku już normalnie bym się zażerała pomidorami z cebulą i śmietaną a tu dupa. Chodzi mi po głowie krajanka ale tam też cebula i muszę odpuścić na razie bo mnie odrzuca.
Antiope a mnie właśnie do jaj ciągnie od początku najpierw gotowane na miękko, a od kilku tygodni nie ma dla mnie śniadania bez jajek na bekonie. Wchodzą mi niesamowicie. Jak tak dalej pójdzie to znowu będę gruba
Dostałam od gina polecenie obniżenia dawki dupka tak żeby w ciągu 2-3 tyg całkowicie odstawić. Zmierzyłam znów rano temp, ładne 36,93 ale i tak poszłam na poziom progesteronu. Nie chcę ryzykować. Aczkolwiek od wtorku zamiast 2x1 biorę 1x1 i żadnych plamień ani bólu brzucha nie ma także myślę, że będzie ok.
W końcu dziś udało mi się wziąć omegamed bo wyniki miałam słabe i gin nakazał coś brać. Tak to tylko folian dawałam radę wcisnąć, ale to mała tabletka.
Ja generalnie wracam do żywych, wczoraj byłam z koleżanką na kawie (szok ze w ogóle mi ta kawa weszła, ale mimo iż było to słabiutkie latte macchiato to potem mnie trzęsło ) a dziś z rana zaliczyłam juz długi spacer na polu z psami. Gnojki zadowolone bardzo z wybiegania, mniej z tego, że teraz w holu siedzą zamknięte żeby wyschnąć i z błotka się obkruszyć.
Zabieram się za sprzątanie i poszukiwanie kluczyków od auta niemęża - zostawił je wczoraj na schodach i chyba złodziejaszek fret gdzieś je skitrał
Miłego dzionka kobitki.
reklama
już mu przeszło z tą alergią. To było na samym początku niemowlęctwa, o to mi chodziło z dietą na zaś
Antiope zgadamy się co do zlotu Ja w Krakowie bywam.
Lookata a skąd ze Śląska? Do Krk niedaleko.
Lux to szybko na l4 i nie przejmuj się ludźmi, szczególnie rodzinką T.
Creativo u nas słyszy się że ludzie ze wsi mówią że mieszczuchy wszystko zjedzą. Nie czekają z karencjami po pryskaniu, pryskają jak szaleni. Truskawki nigdy nie kupuję tych pierwszych bo to sama chemia.
Jajka też wiejskie od znajomej kupuję. Czasem kupię zwykłe gdy nie mam dostępu, i zawsze te zerówki lub jedynki.
Elfit okolice Tarnowskich Gór/Gliwic no daleko nie jest ale dla mnie to wyprawa byłaby calodniowa musiałabym opiekę kombinować dla małej i wrócić przed jej snem bo usypia przy cycu