elifit
Moderatorka
co 3-4 tyg mam wizytę.
Tylko teraz mam za dwa tygodnie żeby usg genetyczne zrobić.
Tylko teraz mam za dwa tygodnie żeby usg genetyczne zrobić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja chodze prywatnie i mam co dwa teraz, bo sie boje i wole chodzi wczesniej, nie wiem na kiedy po tej bedzie czy za dwa czy za trzyKurcze, co ile macie wizyty? Bo co widzę, non stop każdy ma za chwile wizytę i za dwa tygodnie kolejna i kolejna, a ja byłam 6 maja, kolejna 3 czerwca, tylko kwas foliowy mam brać i zaczynam sie zastanawiać czy lekarz mnie nie zbywa.... A niby prywatnie chodzę....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze, co ile macie wizyty? Bo co widzę, non stop każdy ma za chwile wizytę i za dwa tygodnie kolejna i kolejna, a ja byłam 6 maja, kolejna 3 czerwca, tylko kwas foliowy mam brać i zaczynam sie zastanawiać czy lekarz mnie nie zbywa.... A niby prywatnie chodzę....
Ja na początku miałam w 5 tc, ale był tylko pęcherzyk i następna wizyta dlatego za 2 tygodnien w 7 tc, kolejna za 3 tygodnie, a następna już za miesiąc i podejrzewam, że tak już do 8 miesiąca. Z synkiem miałam wizyty co miesiąc, tylko pod koniec częściej. Teraz mam wizytę po miesiącu od poprzedniej, ale w między czasie mam genetyczne, więc wyjdzie 2 tygodnie pomiędzy wizytą u mojej gin, a genetycznym, a potem 2 tygodnie między genetycznym, a kolejną wizytą u mojej gin. Myślę, że Cię nie zbywa, wizyta co miesiąc to standard.Kurcze, co ile macie wizyty? Bo co widzę, non stop każdy ma za chwile wizytę i za dwa tygodnie kolejna i kolejna, a ja byłam 6 maja, kolejna 3 czerwca, tylko kwas foliowy mam brać i zaczynam sie zastanawiać czy lekarz mnie nie zbywa.... A niby prywatnie chodzę....
Zaliczyłam rzyganie pianą. Nie wiem czy to ciąża czy choroba i coś mi się z płucami dzieje :/ ale jestem załamana. Jeszcze jeden taki wybryk mojego organizmu i jadę do szpitala. Wydawało mi się przez chwilę, że widziałam w tym wszystkim tez maleńkie strzępki krwi, ale może to tylko moja wyobraźnia tak działa...
Od początku można. Tak samo jak robić henne. Spokojnie, to tylko zabobony ja byłam u fryzjera w czwartek czyli w 8 tygodniu od mojej dr dostalam taka listę co wolno a co nie i farbowanie jest dozwoloneDziewczymy kiedy mozna farbowac wlosy? Po pierwszym trymestrze? Farbowalyscie juz?