reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

siedze i czekam na badania i umieram z glodu!!! na szczescie mam kanapke ze soba i tuz po badaniu sie w nia wgryze!!!
eh...2 godziny sie zbieralam do wyjscia. No rano jestem kompletnie nieprzytomna:(

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Od jutra zaczynam nosić że sobą jedzenie! Aż mnie poty oblewaja! Moje ciało zaczęło się chyba samo trawic [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. Obym tylko pawia w szkole dzieciom nie puściła [emoji33][emoji33][emoji33]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Szukając informacji o tym tętnie w ciąży znalazłam jeszcze jeden sposób na określanie płci. Podobno przy chłopcach częściej obywa się bez mdłości w ciąży, a przy dziewczynce częściej występują mdłości. Jak by to była prawda, to bym się cieszyła, bo przy synku faktycznie nie miałam kompletnie żadnych mdłości, a teraz mam. A jak to dziewczyny u Was? Sprawdziło się ze starszymi dziećmi?

Parka jest fajna, małe dzieci bawią się wspólnie samochodami, lalami itp dopiero potem są preferencje. Moja niunia jest bardzo tulaśna, syn bardziej indywiduum. Ciekawe co trzecie przyniesie :)

Wafle ryżowe to jedyne co mi wchodziło w 1 trymestrze ciąży z synem.
Zazdroszczę!!!
Ja za to mam ciągle wojny między chłopakami [emoji23][emoji23][emoji23]
Kłócą się i biją. Za chwilę razem grają i się kochają i tak kilka razy dziennie.
Starszy prosi o siostrzyczke [emoji23], bo mówi że drugiego brata nie zniesie [emoji23][emoji23][emoji23]. Mały chce brata, bo mówi że brat jest lepszy.
Kogoś napewno uszczęśliwie [emoji23][emoji23][emoji23]

Ale między nimi jest 7 lat różnicy. Starszy 15 lat i chce poprostu mieć swój czas dla siebie. Młodszy męczy go o każdą poświęcona minute. [emoji6]

Tak to się leja, ale jeden za drugim by w ogień poszedł.

Szukając informacji o tym tętnie w ciąży znalazłam jeszcze jeden sposób na określanie płci. Podobno przy chłopcach częściej obywa się bez mdłości w ciąży, a przy dziewczynce częściej występują mdłości. Jak by to była prawda, to bym się cieszyła, bo przy synku faktycznie nie miałam kompletnie żadnych mdłości, a teraz mam. A jak to dziewczyny u Was? Sprawdziło się ze starszymi dziećmi?
u mojej bratowej dwie corki- i mdlosci rzyganko dlugi czas, u mnie tez wiec kto wie moze corcia :-p

lista uzupelniona-zaznaczam, te ktore nie chce podawac imienia i miasta nie musza tego robic, wazne by byly nicki i inne ogolne info min termin porodu, potem dopisze czy synus czy corcia i date narodzin

Zazdroszczę!!!
Ja za to mam ciągle wojny między chłopakami [emoji23][emoji23][emoji23]
Kłócą się i biją. Za chwilę razem grają i się kochają i tak kilka razy dziennie.
Starszy prosi o siostrzyczke [emoji23], bo mówi że drugiego brata nie zniesie [emoji23][emoji23][emoji23]. Mały chce brata, bo mówi że brat jest lepszy.
Kogoś napewno uszczęśliwie [emoji23][emoji23][emoji23]

Ale między nimi jest 7 lat różnicy. Starszy 15 lat i chce poprostu mieć swój czas dla siebie. Młodszy męczy go o każdą poświęcona minute. [emoji6]

Tak to się leja, ale jeden za drugim by w ogień poszedł.

moja bratanica gada, ze kuzynek ma ful i prosi u kuzyna, ale tak ladnie prosze ciociu wiesz :laugh2:

reklama
Do góry