cytrusowa85
Fanka BB :)
Moja H tez za tatulkiem na maxa. Z reszta wsxystkom facetow z rodziny woli bardziej niz babeczki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uwierz mi, ze jak urodzisz to on bedzie skakac z radosci obojetnie jaka plec bedzie, ta milosc przychodzi w moment,m brat chcial synka, jest druga corcia i on zakochany na calego! tylko mowi moje kochanie male najpiekniejsze!Mysle ze u nas by bylo podobnie tylko ciężko mu to sobie wyobrazić fajna jest ta więź tatusiowo- córkowa.
dziewczynki w ogole ciagna do facetow zauwazylam, bo facet jakos tak ma pomysly na zabawe lub cosMoja H tez za tatulkiem na maxa. Z reszta wsxystkom facetow z rodziny woli bardziej niz babeczki.
A to ja Wam powiem, że mój D ma i córcie i synka i ciężko mi powiedzieć za którym jest bardziej. Tak samo się z nimi bawi, przytula ich i całuje. Ale teraz by chciał drugiego synka, bo mówi, że chłopcy to jednak fajniejsi. No ja wiem, że jemu łatwiej bawić się z synkiem samochodami, niż z córcią kiedyś kucykami, a teraz Petshopami, ale przecież jak będzie kolejna dziewczynka, to może się okazać, że lubi samochody. Zresztą ja nie wiem, czy byłabym w stanie się zmusić, żeby kupić dziecku taki badziew za kupę kasy jak kucyki czy Petshopy. Mój D się cieszy, bo dopiero niedawno zainteresować córkę Lego i teraz jakoś prędzej umie się z nią zabawkami bawić.A mój mąż bardzo dużo czasu spędza z córką. Wariują razem, dużo ją całuje, przytula, mizia po brzuszku, robią jakieś akrobacje. Mówi, że nie wie czy syna by tak dużo przytulał, pewnie trochę inaczej by spędzali czas.
moze dlatego my kobiety tak coreczek pragniemy, bo mozemy im robic kiteczki, stroic i bawic sie lalkami?A to ja Wam powiem, że mój D ma i córcie i synka i ciężko mi powiedzieć za którym jest bardziej. Tak samo się z nimi bawi, przytula ich i całuje. Ale teraz by chciał drugiego synka, bo mówi, że chłopcy to jednak fajniejsi. No ja wiem, że jemu łatwiej bawić się z synkiem samochodami, niż z córcią kiedyś kucykami, a teraz Petshopami, ale przecież jak będzie kolejna dziewczynka, to może się okazać, że lubi samochody. Zresztą ja nie wiem, czy byłabym w stanie się zmusić, żeby kupić dziecku taki badziew za kupę kasy jak kucyki czy Petshopy. Mój D się cieszy, bo dopiero niedawno zainteresować córkę Lego i teraz jakoś prędzej umie się z nią zabawkami bawić.
no ja musze poczekac ne reszte danych i wtedy to zrobie terminamiMój niemąż za każdym razem chciał córki i tak też wyszło. On sobie nie wyobraża jak miałby z synem czas spędzać bawi się lalkami, kucykami, plus łaskotanie i wygłupy. Teraz też stawia na dziewczynkę. Jeśli to prawda z tym tętnem i mdłościami (w obu poprzednich ciążach tez miałam straszne) to w moim brzuchu mieszka mała Oktawia no zobaczymy, byle zdrowe. Ale nie powiem, cieszyłabym się jak głupia z trzeciej córki.
Lux też uważam, że byłoby czytelniej ułożyć to terminami porodu. Bo tak to trochę bałagan tam jest. Już wysyłam priv z danymi.
dziewczynki w ogole ciagna do facetow zauwazylam, bo facet jakos tak ma pomysly na zabawe lub cos
Generalnie bardziej wariują Moi robią czasem takie akrobacje że włos się jeży na głowie ale wiem, że on nad tym panuje i jej włos z głowy nie spadnie. Za to z babcią to ciągle za rączkę bo babcia twierdzi, że trzeba pilnować żeby się nicc nie stało, tyle, że to przy babci już nie raz się mocno obiła właśnie dlatego, że wiedziała, że babcia ją trzyma i była mało ostrożna.