reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Agucha trzymam kciuki żeby było wszystko ok! Betę zrób lepiej w piątek i w takim razie poniedziałek to zobaczysz jaki będzie przyrost po 72h, powinna wzrosnąć ok 112% a po 96h ok 180%.

A co do rodzeństwa to ja mam dwie starsze siostry które są starsze ode mnie o 19 i 16 lat i dogadujemy się fantastycznie, nie wyobrażam sobie życia bez nich więc dlatego ja też nigdy nie chciałam mieć tylko jednego dziecka, chciałabym mieć dużą rodzinkę i przynajmniej z 3-4 dzieci ale przy naszych polskich realiach jest to nie możliwe ;-)

Tak zrobię te badania. Jutro, w poniedziałek i ew. w środę, chociaż w środę mam gina o 10, to nie wiem, czy wyniki zdażą być, raczej nie.

Wielka różnica wieku. Super, że się dogadujecie. Rodzeństwo z taką różnicą wieku mam jedną w rodzinie - moja babcia i jej siostry. Ale z tego, co widzę, lubią się wszystkie :)

Pecherzyk ciążowy to GS i całkiem możliwe, że moja ślepota nie pozwala mi dojrzeć tego wymiaru albo go nie widzę faktycznie.. Te wymiary na dole niestety nic mi nie mówią. Nie są pidpisane, szkoda ze nie wiadomo co to jest to 0, 84.
Mogło się wszystko przesunąć i ciąża jest młodsza, dlatego nic nie widać jeszcze. Z betka to może zrób jak Lastpetunia radzi. Ważny jest przyrost prawidłowy, wiec musisz robić w dobrych odstępach czasowych.
Przy pustym ponoć rosnie ale dużo wolniej.

Moja ślepota też nie pozwala :D

Agucha co do Twojej córki to chyba taki wiek, ciężko przywyknąć do myśli o rodzeństwie, bo przyzwyczaiła się do bycia jedynaczką. Z drugiej strony jest jeszcze dzieckiem, które nie rozumie, że masz prawo chcieć i mieć kolejne dziecko. Moja przyjaciółka ma tak ze swoją córą, też 10 latką. Nie jest w ciąży, ale kiedyś w żartach komentowała do męża swój wzdęty brzuch, a młoda wzięła żarty na serio i wpadła w histerię, że nie chce rodzeństwa. Twoja córka przywyknie do tej myśli, a potem się będzie cieszyć. :happy2:

Moja też jeszcze nie wie, ale już kontrolnie robi awantury. Nie wie też o tym, co zobaczyłam wczoraj, więc zupełnie mnie to rozwaliłi. No nic, trzeba pracować nad nią.

Nie martw sie skarbie. U mnie przy blizniakach w 43 dc byl pecherzyk 0.21 mm. A za tydzien serce bylo widac. Ciaza byla grubo dwa tyg mlodsza. Ale mi sie to zgadZało bk owulke mialam na prawde póŹno. Tak mi sie po sluzie wydawalo. Ja tez jesCze mam pusty pecherzyk i mam nadzieję na serduszko. Ostatnią @ mialam 24.02. Jeszcze wszystko jest mozliwe.

Dziękuję :rolleyes2:
Ja Wam tak kazałam się nie martwić, to teraz nie mam wyjścia i muszę świecić przykłądem przez tydzień ... :szok: No trudno, trzeba, to trzeba :)

Ok nie ma problemu poczekam. W ogóle dziewczyny możecie wysłać dane i dopisać, żeby się jeszcze wstrzymać, wtedy dodam tylko te, które chcą już, a później resztę :)

Ja Ci napiszę za tydzień ;)

Ja tez tak mam z tym polubieniem. Po prostu znikla mi taka opcja. A wczoraj byly problemy z dodaniem komentarza i zalogowaniem.

Ja też nie mogę polubić przez telefon. Z przeglądarki wszystko jest ok :)

reklama
agnesis to mam Ci te dane na pw wysłać? Ok, tylko ja proszę, żebyś jeszcze niczego nie umieszczała do mojej kolejnej wizyty

Ja też czekam z samą sobą, bo bede mieć kolejne usg za dwa tygodnie :)

Ale pokombinuje sobie jak tam to wszystko umieścić ładnie :p jakieś pierdolniczki dla ozdoby znajdę :p hehe pobawię się :)

Hey dziewczyny. Tak czytam ost strony i tez mam te same obawy. Z om powinien być 7tc(pierwsz dz ost m 19 luty) a na usg dwa dni temu ledwo 5t2d. A cykle mam w muare reg.to skąd aż 2tyg roznica. +-2dni sie nastawialam . No i trzeba czekać 2tyg. Agucha &&&&&& Aneta w jakim wieku masz bliźniaki. I czy jednakowa plec?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry