reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Jak będzie wszystko ok to jeszcze nie zdarze wyjść z gabinetu a już się będę chwalić!!!
No chyba że zemdleje z nerwów i emocji [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie pojade na ip bo nie mam czym, maz pojechal do pracy, ja juz nie wiem co robic.. Jestem totalnie zalamana.. Najbardziej mnie dobija to ze nie daje rady nic zrobic.. Po pierwsze jestem slaba, a po drugie ciagle wymiotuje jak tylko wstane albo sie rusze.. Nie pomagaja mi zadne leki.. [emoji17]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tak czulam w sobote. Nawet moj mąż sie zdenerwowal jak dotknal moich piersi a one miekkie. Nie wiem dlaczego tak po 10 tyg tak sie zrobiło. To nie musi nic oznaczac. Jak sie boisz to ip albo inny lekarz. Zawsze spokojniejsza bedziesz.

Oj ja sie senna robie popoludniu. Normalnie oczy mi sie zamykają. Wrzucilam gołąbki do piekarnika i chyba zamkne oczy na pol h zanim mlody z przedszkola wroci.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
GOLABKI <3!!!!! Ale mi smaka narobilas :)))

Ja tez od paru dni padam po godzinie 16. Rano jeszcze jako tako funkcjonuje, ale ok 15/16 zaczyna mnie zmagac. Jak wracam do domu po pracy czyli ok 18 to jestem nie do zycia.

Jutro do nas familia przylatuje, stresuje sie strasznie!

mnie sen lapie ok 14 i ok 18. Nie moge sobie poradzic. ok 14 czasami spie z corka ale dzis nie dam rady chyba bo mam kupe roboty w domu. Z corka nic nie moge zrobic to nadrabiam jak ona spi

kuzwa dopiero mi sie odbilo porzadnie, jaka ulga na zoladku! golabki bym se zjadla,a le jakos tak nie mam ochoty...
Iza a potem nie masz mozliwosci jechac?

XxxxIzulQaxxx bankowo wszystko dobrze u ciebie. Znam dziewczyny co wymiotowaly do 20tc non stop z kibelkiem w objęciach. Przez te wymioty po prostu nie masz sil.

reklama
Do góry