reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja juz nie wiem co robic [emoji20] ciagle wymiotuje, juz prawie nic jesc nie moge [emoji17]
W dodatku piersi mi oklaply i mnie nie bola.. Czuje ze stalo sie cos zlego [emoji20] wizyta dopiero za tydzien.. [emoji22]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Już niedługo koniec pierwszego trymestru i mdłości się pewnie skończą. A co do piersi, to może Ci się tylko wydaje, bo taka zdołowana jesteś. Mnie piersi bolały kilka dni, potem przestały. Teraz tylko od czasu do czasu coś zaboli. Musisz wierzyć, że będzie dobrze.

Ja okolice bikini robiłam no rzeczywiście są rzadsze no ale trzeba golic :-/ po porodzie dokończę zabiegi mi akurat mąż sponsorowal to czemu nie hehe
Otóż to, dokończysz jak będziesz mogła.

reklama
Ja juz nie wiem co robic [emoji20] ciagle wymiotuje, juz prawie nic jesc nie moge [emoji17]
W dodatku piersi mi oklaply i mnie nie bola.. Czuje ze stalo sie cos zlego [emoji20] wizyta dopiero za tydzien.. [emoji22]

jedz na ip, nasciemniaj, ze boli Cie bardzo mocno brzuch niech zrobia usg! co do niejedzenia mam to samo

Może jedz na szpital? uspokoisz się jak zobaczysz że wszystko jest wyprzadku.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Oby oby na to liczę! Jak mi wczoraj koleżanka powiedziała,że mi ciaza urodę zabiera to podziękowałam jak za najlepszy komplement [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Heheh mam to samo! :) Kazdy sie stara byc mily, ale wiem, ze wygladam jak paszczur. Staje na rzesach, zeby sie rano ogarnac a i tak wygladam okrutnie. Jeszcze przytylam na buzi, wiec wygladam jak pryszczaty paczek z tlustymi wlosami. Tragedia.

joshi boli, mam wrażenie chorego pęcherza, a to pewnie macica uciska. Ból przy kichaniu kaszleniu to norma ;)
Mnie tez boli przy kichaniu.

Przywieźli pralkę :happy:

No właśnie ja przed ciążą, to jakoś średnio za małosolnymi, tylko kiszone i to takie mega kwaśne. W sklepie ciężko jest znaleźć takie dobre, bo tam na ogół bardzo słone i wcale nie takie kwaśne. Jak ja sama robiłam ogórki, to były takie, że nikt inny nie mógł ich zjeść. A teraz mi się odmieniło w ciąży i ochotę mam na małosolne, a na kiszone nie bardzo.

A ja przed ciaza uwielbialam kiszone i malosolne. Teraz na poczatku ciazy zjadlam w dwa dni 2kg malosolnych i mnie odrzucilo. Na sama mysli mi slabo, ale na kiszone mam jeszcze wieksza chcice niz przed :D a woda z kiszonych... <3

Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizytujace! :)

Ja czuje sie jak dinozaur, jakbym tone wazyla. Nie dosc, ze naprawde nie wygladam to jeszcze samopoczucie masakryczne. Ciagle mi sie spac chce i rano od 3 dni mecza mnie okrutne mdlosci z wymiotami. Nic rano nie moge w siebie wcisnac, z jednej strony mam wrazenie, ze by mi to pomoglo, ale co do buzi nie wsadze to odrazu odruch wymiotny. Wlosy wygladaja jak siano mimo, ze nakladam maski i pielegnuje jak wczesniej to teraz mam szope. Nie chca sie ukladac, przetluszczaja sie okrutnie a ,ze mam wlosiska do pasa to jest to cholernie upierdliwe. Mimo, ze nie mam jeszcze brzuszka to czuje sie jakbym przytyla ze 20kg :p
Dzisiaj mam mega nerwowy dzien az mnie glowa i jajnik bola..

Heheh mam to samo! :) Kazdy sie stara byc mily, ale wiem, ze wygladam jak paszczur. Staje na rzesach, zeby sie rano ogarnac a i tak wygladam okrutnie. Jeszcze przytylam na buzi, wiec wygladam jak pryszczaty paczek z tlustymi wlosami. Tragedia.

Mnie tez boli przy kichaniu.

A ja przed ciaza uwielbialam kiszone i malosolne. Teraz na poczatku ciazy zjadlam w dwa dni 2kg malosolnych i mnie odrzucilo. Na sama mysli mi slabo, ale na kiszone mam jeszcze wieksza chcice niz przed :D a woda z kiszonych... <3

Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizytujace! :)

Ja czuje sie jak dinozaur, jakbym tone wazyla. Nie dosc, ze naprawde nie wygladam to jeszcze samopoczucie masakryczne. Ciagle mi sie spac chce i rano od 3 dni mecza mnie okrutne mdlosci z wymiotami. Nic rano nie moge w siebie wcisnac, z jednej strony mam wrazenie, ze by mi to pomoglo, ale co do buzi nie wsadze to odrazu odruch wymiotny. Wlosy wygladaja jak siano mimo, ze nakladam maski i pielegnuje jak wczesniej to teraz mam szope. Nie chca sie ukladac, przetluszczaja sie okrutnie a ,ze mam wlosiska do pasa to jest to cholernie upierdliwe. Mimo, ze nie mam jeszcze brzuszka to czuje sie jakbym przytyla ze 20kg :p
Dzisiaj mam mega nerwowy dzien az mnie glowa i jajnik bola..
nie jestes sama, ja mam to samo! cche juz urodzic i tulic dziecko, te mdlosci to dobry znak, ale szkoda, ze jesc nie moge

Lux pierwszy raz w zyciu rzygam z usmiechem na ustach :D a tak na powaznie, to ciesze sie, ze sa bo gdyby ich nie bylo to pewnie bym osiwiala, ale z drugiej strony czuje sie po prostu zajechana.

reklama

Ja tak czulam w sobote. Nawet moj mąż sie zdenerwowal jak dotknal moich piersi a one miekkie. Nie wiem dlaczego tak po 10 tyg tak sie zrobiło. To nie musi nic oznaczac. Jak sie boisz to ip albo inny lekarz. Zawsze spokojniejsza bedziesz.

Oj ja sie senna robie popoludniu. Normalnie oczy mi sie zamykają. Wrzucilam gołąbki do piekarnika i chyba zamkne oczy na pol h zanim mlody z przedszkola wroci.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry