Heheh mam to samo!
Kazdy sie stara byc mily, ale wiem, ze wygladam jak paszczur. Staje na rzesach, zeby sie rano ogarnac a i tak wygladam okrutnie. Jeszcze przytylam na buzi, wiec wygladam jak pryszczaty paczek z tlustymi wlosami. Tragedia.
Mnie tez boli przy kichaniu.
A ja przed ciaza uwielbialam kiszone i malosolne. Teraz na poczatku ciazy zjadlam w dwa dni 2kg malosolnych i mnie odrzucilo. Na sama mysli mi slabo, ale na kiszone mam jeszcze wieksza chcice niz przed
a woda z kiszonych... <3
Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizytujace!
Ja czuje sie jak dinozaur, jakbym tone wazyla. Nie dosc, ze naprawde nie wygladam to jeszcze samopoczucie masakryczne. Ciagle mi sie spac chce i rano od 3 dni mecza mnie okrutne mdlosci z wymiotami. Nic rano nie moge w siebie wcisnac, z jednej strony mam wrazenie, ze by mi to pomoglo, ale co do buzi nie wsadze to odrazu odruch wymiotny. Wlosy wygladaja jak siano mimo, ze nakladam maski i pielegnuje jak wczesniej to teraz mam szope. Nie chca sie ukladac, przetluszczaja sie okrutnie a ,ze mam wlosiska do pasa to jest to cholernie upierdliwe. Mimo, ze nie mam jeszcze brzuszka to czuje sie jakbym przytyla ze 20kg
Dzisiaj mam mega nerwowy dzien az mnie glowa i jajnik bola..