reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja tych 3 czy 4D nie lubię.
Dla mnie to wygląda jak mumia i kojarzy mi się z trupami. :(

Zwariuję zaraz z nerwów.
Wkurzam się na kudły na nogach. Wydepilować teraz nie mogę, bo za bardzo boli. A mimo golenia i tak widać czarne punkciki po zgolonych włosach. Niecierpię tego! :(
Chyba pójdę na laser po ciąży albo wytatuuję sobie całe nogi! Na tatuażu odrastających włosów nie widać! :p

reklama
U

Zwariuję zaraz z nerwów.
Wkurzam się na kudły na nogach. Wydepilować teraz nie mogę, bo za bardzo boli. A mimo golenia i tak widać czarne punkciki po zgolonych włosach. Niecierpię tego! :(
Chyba pójdę na laser po ciąży albo wytatuuję sobie całe nogi! Na tatuażu odrastających włosów nie widać! :p
Hehe ja najlepiej bo poszłam na depilację laserowa zapłaciłam 350 zł za jeden zabieg i się okazało że ciąża i na darmo

Zwariuję zaraz z nerwów.
a co masz tak ciemne owlosienie czy jak? ja mam ciemne wlosy i jak ogole to szybko mi odrastaja

U

Hehe ja najlepiej bo poszłam na depilację laserowa zapłaciłam 350 zł za jeden zabieg i się okazało że ciąża i na darmo
A dlaczego na darmo?
Ja robiłam sobie pachy laserem z 15 lat temu. Ten zabieg trzeba powtórzyć kilka razy, żeby wszystkich włosów się pozbyć, niestety wtedy zabrakło mi na kolejne zabiegi. Ale włosy i tak były rzadsze i nawet jak mi coś zaczęło odrastać, to nie było tak widoczne. I jakiś rok temu trafiłam na promocję depilacji światłem. Pierwszy zabieg tylko 10 zł. No i poszłam, bo sobie pomyślałam, że pomimo, że io tak nie za bardzo mam kasę na kolejne, to włosy będą jeszcze rzadsze, więc jeszcze lepszy efekt. No i faktycznie. Nie ma może tak spektakularnej różnicy jak przy laserze, ale i tak mam jeszcze mniej włosów. Może znowu trafię na jakąś promocję, albo mnie kiedyś będzie stać, to sobie dokończę wreszcie tą depilację. Szkoda tylko, że zostało mi jeszcze tyle stref, które bym chciała wydepilować.

ja myslalam o laserowym usuwaniu owlosieniu, ale to sa koszta wysokie..kiedys obledne se bikini woskiemk depilowalam, wlosy odrastaly slabsze to fakt, ale nierownomiernie i to byl minus

Ja juz nie wiem co robic [emoji20] ciagle wymiotuje, juz prawie nic jesc nie moge [emoji17]
W dodatku piersi mi oklaply i mnie nie bola.. Czuje ze stalo sie cos zlego [emoji20] wizyta dopiero za tydzien.. [emoji22]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A dlaczego na darmo?
Ja robiłam sobie pachy laserem z 15 lat temu. Ten zabieg trzeba powtórzyć kilka razy, żeby wszystkich włosów się pozbyć, niestety wtedy zabrakło mi na kolejne zabiegi. Ale włosy i tak były rzadsze i nawet jak mi coś zaczęło odrastać, to nie było tak widoczne. I jakiś rok temu trafiłam na promocję depilacji światłem. Pierwszy zabieg tylko 10 zł. No i poszłam, bo sobie pomyślałam, że pomimo, że io tak nie za bardzo mam kasę na kolejne, to włosy będą jeszcze rzadsze, więc jeszcze lepszy efekt. No i faktycznie. Nie ma może tak spektakularnej różnicy jak przy laserze, ale i tak mam jeszcze mniej włosów. Może znowu trafię na jakąś promocję, albo mnie kiedyś będzie stać, to sobie dokończę wreszcie tą depilację. Szkoda tylko, że zostało mi jeszcze tyle stref, które bym chciała wydepilować.
Ja okolice bikini robiłam no rzeczywiście są rzadsze no ale trzeba golic :-/ po porodzie dokończę zabiegi mi akurat mąż sponsorowal to czemu nie hehe

Do góry