mysle o Tobie i trzymam kciuki zeby szybko bylo po wszystkim i bys mogla wrocic do staran, bedzie wszystko dobrze, zobaczysz!Tak więc spokojnie, daj sobie i maleństwu czas. Nie stresuj się, bo to niczego nie zmieni. Jak ma być dobrze, to będzie i już.
U mnie było zupełnie inaczej, bo cykle miałam jak w zegarku, 28 dni, owu w 13/14 dniu. Wiedziałam kiedy było zagniezdzenie i w 24 dniu cyklu pozytywny test. Więc jak mówili, że ciąża młodsza o 2 tygodnie to nie dopuszczalam myśli, że może być coś nie tak. Zobaczyłam małe bijące serduszko i oszalałam ze szczęścia, 10 dni później oszalałam z rozpaczy.
reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
Dziewczyny kciuki jutro za wizyty
Sałatkaowocowa mam nadzieje ze jednak ciąża młodsza i wszystko będzie dobrze. Na razie nie martw sie jeszcze wszystko moze byc dobrze.
Mnie znowu nerki bola. Kładę sie spac co by sobie nie robic stresu. Dobranoc
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Sałatkaowocowa mam nadzieje ze jednak ciąża młodsza i wszystko będzie dobrze. Na razie nie martw sie jeszcze wszystko moze byc dobrze.
mnie caluski dzien lewy jajnik boli, no masakra jakasDziewczyny kciuki jutro za wizyty
cytrusowa85
Agnesis oby jutrzejszy dzien szybko minal I wiara ze jeszcze bedziesz miala kolejne dxieciatko wrocika do ciebie. Ja wiem ze ma pewno.
Czarownica kciuki za wizyte oby nie bylo tak bardzo ale I szpital nie byl konieczny
Joshi kciuki za dobry sen I jutrzejsze same dobre wiesci
Kapturek witaj
SalatkaOwocowa ja mialam cuaze mlodsza o 2tyg a na istatnim USG dzueciatko podgonilo. Jak to Twoja 3ciaza tak ze mniejsze to może taka masz naturę i będzie dobrze
Czarownica kciuki za wizyte oby nie bylo tak bardzo ale I szpital nie byl konieczny
Joshi kciuki za dobry sen I jutrzejsze same dobre wiesci
Kapturek witaj
SalatkaOwocowa ja mialam cuaze mlodsza o 2tyg a na istatnim USG dzueciatko podgonilo. Jak to Twoja 3ciaza tak ze mniejsze to może taka masz naturę i będzie dobrze
madzialenka3009
Agnesis trzymaj się kochana.
Kapturek witaj.
Kapturek witaj.
Czarownica3006
Dziewczyny! Moja Hematolog oczywiście mnie uspokoiła mówi ,że to ze zaszłam w ciaze to cud i nie rozumie dlaczego tak mnie inni lekarze denerwują. (Zapewne wynika to z ich niewiedzy na temat mojej choroby...). Powiedziała, że taki wynik po odstawieniu leków i w ciazy to bardzo dobry wynik i mam się niczym nie martwić tylko kontrolować co 3 tyg morfologie uffff.... od razu mi lżej ale wiem już,że mi w tej ciazy nie będzie łatwo. Pewnie spędzę wiekszosc czasu na badaniach. ...
AA no i powiedziała, że powinnam iść na zwolnienie wg niej bo nie mam łatwej ciazy i nie ma co zgrywać bohatera. Skonsultuje to z ginekolgiem w środę i chyba od czerwca rzeczywiście pójdę na zwolnienie.... chociaż chciałam od lipca..
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
AA no i powiedziała, że powinnam iść na zwolnienie wg niej bo nie mam łatwej ciazy i nie ma co zgrywać bohatera. Skonsultuje to z ginekolgiem w środę i chyba od czerwca rzeczywiście pójdę na zwolnienie.... chociaż chciałam od lipca..
Czarownica3006
Witaj Kapturek jak widzisz u nas wzloty i upadki ale fajnie mieć taką grupę wsparcia [emoji9]
zuzanna8704
Agnesis tak bardzo mi przykro, że słowami nie sposób tego wyrazić Tym bardziej , że w jednym dniu dowidziałyśmy się o ciążach... Mogę sobie jedynie wyobrazić co czujesz ... Trzymam kciuki za Ciebie :* bądź silna kochanaU mnie było zupełnie inaczej, bo cykle miałam jak w zegarku, 28 dni, owu w 13/14 dniu. Wiedziałam kiedy było zagniezdzenie i w 24 dniu cyklu pozytywny test. Więc jak mówili, że ciąża młodsza o 2 tygodnie to nie dopuszczalam myśli, że może być coś nie tak. Zobaczyłam małe bijące serduszko i oszalałam ze szczęścia, 10 dni później oszalałam z rozpaczy.
reklama
Czarownica3006
Ja na 16. Teraz mam kolejny stres.... żeby zobaczyć tętno i ze rośnie. Jezussss to jest naprawdę paranojaCzarownica no i git! na ktora Ty masz wizyte w srode? ja na 18-ta