reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Tak więc spokojnie, daj sobie i maleństwu czas. Nie stresuj się, bo to niczego nie zmieni. Jak ma być dobrze, to będzie i już.

U mnie było zupełnie inaczej, bo cykle miałam jak w zegarku, 28 dni, owu w 13/14 dniu. Wiedziałam kiedy było zagniezdzenie i w 24 dniu cyklu pozytywny test. Więc jak mówili, że ciąża młodsza o 2 tygodnie to nie dopuszczalam myśli, że może być coś nie tak. Zobaczyłam małe bijące serduszko i oszalałam ze szczęścia, 10 dni później oszalałam z rozpaczy.
mysle o Tobie i trzymam kciuki zeby szybko bylo po wszystkim i bys mogla wrocic do staran, bedzie wszystko dobrze, zobaczysz!

reklama
Dziewczyny kciuki jutro za wizyty :)

Sałatkaowocowa mam nadzieje ze jednak ciąża młodsza i wszystko będzie dobrze. Na razie nie martw sie jeszcze wszystko moze byc dobrze.

Mnie znowu nerki bola. Kładę sie spac co by sobie nie robic stresu. Dobranoc:)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kciuki jutro za wizyty :)

Sałatkaowocowa mam nadzieje ze jednak ciąża młodsza i wszystko będzie dobrze. Na razie nie martw sie jeszcze wszystko moze byc dobrze.

Mnie znowu nerki bola. Kładę sie spac co by sobie nie robic stresu. Dobranoc:)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
mnie caluski dzien lewy jajnik boli, no masakra jakas

Agnesis oby jutrzejszy dzien szybko minal I wiara ze jeszcze bedziesz miala kolejne dxieciatko wrocika do ciebie. Ja wiem ze ma pewno.

Czarownica kciuki za wizyte oby nie bylo tak bardzo ale I szpital nie byl konieczny

Joshi kciuki za dobry sen I jutrzejsze same dobre wiesci

Kapturek witaj

SalatkaOwocowa ja mialam cuaze mlodsza o 2tyg a na istatnim USG dzueciatko podgonilo. Jak to Twoja 3ciaza tak ze mniejsze to może taka masz naturę i będzie dobrze

Dziewczyny! Moja Hematolog oczywiście mnie uspokoiła :) mówi ,że to ze zaszłam w ciaze to cud i nie rozumie dlaczego tak mnie inni lekarze denerwują. (Zapewne wynika to z ich niewiedzy na temat mojej choroby...). Powiedziała, że taki wynik po odstawieniu leków i w ciazy to bardzo dobry wynik i mam się niczym nie martwić tylko kontrolować co 3 tyg morfologie:) uffff.... od razu mi lżej ale wiem już,że mi w tej ciazy nie będzie łatwo. Pewnie spędzę wiekszosc czasu na badaniach. ...
AA no i powiedziała, że powinnam iść na zwolnienie wg niej bo nie mam łatwej ciazy i nie ma co zgrywać bohatera. Skonsultuje to z ginekolgiem w środę i chyba od czerwca rzeczywiście pójdę na zwolnienie.... chociaż chciałam od lipca..

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie było zupełnie inaczej, bo cykle miałam jak w zegarku, 28 dni, owu w 13/14 dniu. Wiedziałam kiedy było zagniezdzenie i w 24 dniu cyklu pozytywny test. Więc jak mówili, że ciąża młodsza o 2 tygodnie to nie dopuszczalam myśli, że może być coś nie tak. Zobaczyłam małe bijące serduszko i oszalałam ze szczęścia, 10 dni później oszalałam z rozpaczy.
Agnesis tak bardzo mi przykro, że słowami nie sposób tego wyrazić :frown: Tym bardziej , że w jednym dniu dowidziałyśmy się o ciążach... Mogę sobie jedynie wyobrazić co czujesz ... Trzymam kciuki za Ciebie :* bądź silna kochana

reklama
Do góry