kiedy idziesz na l4? ja dopiero latem jakos w sierpniuJa jestem w pracy i pomiędzy jedna apteka a druga odpoczywam w aucie i na forum [emoji1] jest tak gorąco w szczecinie,że pot mnie zalewal od rana a teraz właśnie zrobiła się ulewa.... myślę, że długo tak nie pociągnę pracować jak się szybko zrobią upały to się wykończe. ..
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
oo to prawda, widocznie ci ludzie maja za malo interesujące zycie, ze mieszaja sie w innych sprawy!Jeśli chodzi o zazdrosne siostry, szwagierki i inne takie, to ja się nauczyłam ignorować zawistnych ludzi Jestem szczęśliwa i uważam się za osobę, której przytrafia się cała masa pozytywnych rzeczy. Staram się zawsze dostrzec pozytywy w różnych sytuacjach, chociaż nie powiem, że nigdy nie bywa z tym ciężko Stwierdziłam jednak, że ludzie, którzy są zazdrośni albo uwielbiają się mieszać w moje sprawy po prostu mi zazdroszczą, a z tego powinnam się cieszyć, bo ktoś uważa moje życie za znacznie fajniejsze od swojego
Czarownica3006
Fanka BB :)
Ja myślę że od lipca albo w połowie lipca bo zaplanowany mam urlop na 2 pierwsze tygodnie. Do konca czerwca mam cykl w pracy i chcialabym go dokonczyc i zapracowac na jakas smakowita premie no i jakoś nie wyobrażam sobie z brzuchem w upały jedzic po aptekach i wdychac zarazki.. zresztą to chyba nawet by nie za dobrze wyglądało,że reprezentant firmy farmaceutycznej nagina z brzuchem... no i ta jazda samochodem, kilka godzin dziennie... ja jakoś wole dmuchać na zimne... zobaczymy też co powie moja doktor w środę. Spytam ja o ta kwestiekiedy idziesz na l4? ja dopiero latem jakos w sierpniu
mojeboje
Ja jestem w pracy i pomiędzy jedna apteka a druga odpoczywam w aucie i na forum [emoji1] jest tak gorąco w szczecinie,że pot mnie zalewal od rana a teraz właśnie zrobiła się ulewa.... myślę, że długo tak nie pociągnę pracować jak się szybko zrobią upały to się wykończe. ..
Ja się boję upałów, bardzo źle je znoszę. Mam nadzieję że nie powtórzy się zeszły rok kiedy temperatury >30 stopni były b chyba przez 2 tygodnie. Koszmar. Na szczęście w pracy mam klime. W mieszkaniu też będziemy montować no i mam nadzieję że do tego czasu uda nam się zmienić samochód bo nadal jeździmy bez klimatyzacji.
Czarownica3006
Mam identyczne podejście. Wszyscy mówią,że ja to mam szczescie,że mi się tak wszystko udaje... a myślę, że to kwestia podejścia i wizualizacji tego szczęścia. Zawsze szklanka do polowy pełna i nigdy nie ma sytuacji bez wyjścia. No i najwazniejsze: karma zawsze wraca!Jeśli chodzi o zazdrosne siostry, szwagierki i inne takie, to ja się nauczyłam ignorować zawistnych ludzi Jestem szczęśliwa i uważam się za osobę, której przytrafia się cała masa pozytywnych rzeczy. Staram się zawsze dostrzec pozytywy w różnych sytuacjach, chociaż nie powiem, że nigdy nie bywa z tym ciężko Stwierdziłam jednak, że ludzie, którzy są zazdrośni albo uwielbiają się mieszać w moje sprawy po prostu mi zazdroszczą, a z tego powinnam się cieszyć, bo ktoś uważa moje życie za znacznie fajniejsze od swojego
Czarownica3006
ja akurat mam siedzaca prace wiec zle nie jest i jak tylko gorzej sie poczuje to mam z tylu na zapleczu kanape i moge sie legnac lub po prostu klade leb na ladzie, gorzej jak ktos wejdzie akuratJa myślę że od lipca albo w połowie lipca bo zaplanowany mam urlop na 2 pierwsze tygodnie. Do konca czerwca mam cykl w pracy i chcialabym go dokonczyc i zapracowac na jakas smakowita premie no i jakoś nie wyobrażam sobie z brzuchem w upały jedzic po aptekach i wdychac zarazki.. zresztą to chyba nawet by nie za dobrze wyglądało,że reprezentant firmy farmaceutycznej nagina z brzuchem... no i ta jazda samochodem, kilka godzin dziennie... ja jakoś wole dmuchać na zimne... zobaczymy też co powie moja doktor w środę. Spytam ja o ta kwestie
to jest prawda akurat, jak ja slucham od kogos jak masz fajne mieszkanie, firanki, meble, i bla bla bla to ja mowie sie pracuje sie ma i koniec tematu...manna z nieba nie leci mi przeciezMam identyczne podejście. Wszyscy mówią,że ja to mam szczescie,że mi się tak wszystko udaje... a myślę, że to kwestia podejścia i wizualizacji tego szczęścia. Zawsze szklanka do polowy pełna i nigdy nie ma sytuacji bez wyjścia. No i najwazniejsze: karma zawsze wraca!
moj brat mi dostarczy na dniach ta klime co miala bratowa rok temu w sklepie i mysle, ze tu nie zdechneJa się boję upałów, bardzo źle je znoszę. Mam nadzieję że nie powtórzy się zeszły rok kiedy temperatury >30 stopni były b chyba przez 2 tygodnie. Koszmar. Na szczęście w pracy mam klime. W mieszkaniu też będziemy montować no i mam nadzieję że do tego czasu uda nam się zmienić samochód bo nadal jeździmy bez klimatyzacji.
reklama