reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja jestem w pracy i pomiędzy jedna apteka a druga odpoczywam w aucie i na forum [emoji1] jest tak gorąco w szczecinie,że pot mnie zalewal od rana a teraz właśnie zrobiła się ulewa.... myślę, że długo tak nie pociągnę pracować jak się szybko zrobią upały to się wykończe. ..

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
kiedy idziesz na l4? ja dopiero latem jakos w sierpniu

reklama
Jeśli chodzi o zazdrosne siostry, szwagierki i inne takie, to ja się nauczyłam ignorować zawistnych ludzi :) Jestem szczęśliwa i uważam się za osobę, której przytrafia się cała masa pozytywnych rzeczy. Staram się zawsze dostrzec pozytywy w różnych sytuacjach, chociaż nie powiem, że nigdy nie bywa z tym ciężko ;) Stwierdziłam jednak, że ludzie, którzy są zazdrośni albo uwielbiają się mieszać w moje sprawy po prostu mi zazdroszczą, a z tego powinnam się cieszyć, bo ktoś uważa moje życie za znacznie fajniejsze od swojego :D
oo to prawda, widocznie ci ludzie maja za malo interesujące zycie, ze mieszaja sie w innych sprawy!

kiedy idziesz na l4? ja dopiero latem jakos w sierpniu
Ja myślę że od lipca albo w połowie lipca bo zaplanowany mam urlop na 2 pierwsze tygodnie. Do konca czerwca mam cykl w pracy i chcialabym go dokonczyc i zapracowac na jakas smakowita premie ;) no i jakoś nie wyobrażam sobie z brzuchem w upały jedzic po aptekach i wdychac zarazki.. zresztą to chyba nawet by nie za dobrze wyglądało,że reprezentant firmy farmaceutycznej nagina z brzuchem... no i ta jazda samochodem, kilka godzin dziennie... ja jakoś wole dmuchać na zimne... zobaczymy też co powie moja doktor w środę. Spytam ja o ta kwestie :)

Ja jestem w pracy i pomiędzy jedna apteka a druga odpoczywam w aucie i na forum [emoji1] jest tak gorąco w szczecinie,że pot mnie zalewal od rana a teraz właśnie zrobiła się ulewa.... myślę, że długo tak nie pociągnę pracować jak się szybko zrobią upały to się wykończe. ..

Ja się boję upałów, bardzo źle je znoszę. Mam nadzieję że nie powtórzy się zeszły rok kiedy temperatury >30 stopni były b chyba przez 2 tygodnie. Koszmar. Na szczęście w pracy mam klime. W mieszkaniu też będziemy montować no i mam nadzieję że do tego czasu uda nam się zmienić samochód bo nadal jeździmy bez klimatyzacji.

Jeśli chodzi o zazdrosne siostry, szwagierki i inne takie, to ja się nauczyłam ignorować zawistnych ludzi :) Jestem szczęśliwa i uważam się za osobę, której przytrafia się cała masa pozytywnych rzeczy. Staram się zawsze dostrzec pozytywy w różnych sytuacjach, chociaż nie powiem, że nigdy nie bywa z tym ciężko ;) Stwierdziłam jednak, że ludzie, którzy są zazdrośni albo uwielbiają się mieszać w moje sprawy po prostu mi zazdroszczą, a z tego powinnam się cieszyć, bo ktoś uważa moje życie za znacznie fajniejsze od swojego :D
Mam identyczne podejście. Wszyscy mówią,że ja to mam szczescie,że mi się tak wszystko udaje... a myślę, że to kwestia podejścia i wizualizacji tego szczęścia. Zawsze szklanka do polowy pełna i nigdy nie ma sytuacji bez wyjścia. No i najwazniejsze: karma zawsze wraca! :)

1462796837-1d1mld.jpeg

Ja myślę że od lipca albo w połowie lipca bo zaplanowany mam urlop na 2 pierwsze tygodnie. Do konca czerwca mam cykl w pracy i chcialabym go dokonczyc i zapracowac na jakas smakowita premie ;) no i jakoś nie wyobrażam sobie z brzuchem w upały jedzic po aptekach i wdychac zarazki.. zresztą to chyba nawet by nie za dobrze wyglądało,że reprezentant firmy farmaceutycznej nagina z brzuchem... no i ta jazda samochodem, kilka godzin dziennie... ja jakoś wole dmuchać na zimne... zobaczymy też co powie moja doktor w środę. Spytam ja o ta kwestie :)

ja akurat mam siedzaca prace wiec zle nie jest i jak tylko gorzej sie poczuje to mam z tylu na zapleczu kanape i moge sie legnac lub po prostu klade leb na ladzie, gorzej jak ktos wejdzie akurat :laugh2:

Mam identyczne podejście. Wszyscy mówią,że ja to mam szczescie,że mi się tak wszystko udaje... a myślę, że to kwestia podejścia i wizualizacji tego szczęścia. Zawsze szklanka do polowy pełna i nigdy nie ma sytuacji bez wyjścia. No i najwazniejsze: karma zawsze wraca! :)

to jest prawda akurat, jak ja slucham od kogos jak masz fajne mieszkanie, firanki, meble, i bla bla bla to ja mowie sie pracuje sie ma i koniec tematu...manna z nieba nie leci mi przeciez

Ja się boję upałów, bardzo źle je znoszę. Mam nadzieję że nie powtórzy się zeszły rok kiedy temperatury >30 stopni były b chyba przez 2 tygodnie. Koszmar. Na szczęście w pracy mam klime. W mieszkaniu też będziemy montować no i mam nadzieję że do tego czasu uda nam się zmienić samochód bo nadal jeździmy bez klimatyzacji.
moj brat mi dostarczy na dniach ta klime co miala bratowa rok temu w sklepie i mysle, ze tu nie zdechne :laugh2:

reklama
wlaczylam sobie do pracy w tle "położne" na youtubie i się prawie popłakałam a oglądałam tylko kątem oka

Do góry