widzisz wszystko zalezy od czlowieka, u mnie moja rodzina tez zie cieszy i sie nie moga maluszka doczekacJak czytam o Waszych znajomych i bliskich, to aż ciarki mnie przechodzą. Nie możecie pozwalać, żeby ich widzimisię popsuło Wam frajdę Nasze rodziny i znajomi niesamowicie się ucieszyli, bez wyjątków. Teraz widzę, że mogło być zupełnie inaczej i cieszę się, że trafili nam się tacy wspaniali bliscy.
reklama
elifit
Moderatorka
i na tym się skup.. pozytywne wibracjeeeewidzisz wszystko zalezy od czlowieka, u mnie moja rodzina tez zie cieszy i sie nie moga maluszka doczekac
Rukmini i co teraz zrobisz? do mojej ginki mozna wejsc z dzieckiem, bratowa wchodzila i ona nic nie komentowała
Madzia u mnie duszno, ale wiem, ze tam gdzie mieszkam to podobno juz deszcz blisko, pewnie i do miejsca mojej pracy to dojdzie
Madzia u mnie duszno, ale wiem, ze tam gdzie mieszkam to podobno juz deszcz blisko, pewnie i do miejsca mojej pracy to dojdzie
a pewnie, ze bede miec gdzies panne blondi, co mi szpileczki wbijai na tym się skup.. pozytywne wibracjeeee
Koleżanka się zgodziła podjechać ze mną i w tym czasie pospacerować z moim i swoim synkiem. Tylko muszę ją zamotać w chustę, bo dwóch wózków nie ogarnie.Rukmini i co teraz zrobisz? do mojej ginki mozna wejsc z dzieckiem, bratowa wchodzila i ona nic nie komentowała
no to super,,ze masz pomoc, w spokoju mozesz jechacKoleżanka się zgodziła podjechać ze mną i w tym czasie pospacerować z moim i swoim synkiem. Tylko muszę ją zamotać w chustę, bo dwóch wózków nie ogarnie.
anio0
Fanka BB :)
Ale szalejecie z tymi postami! Zazdroszczę Wam, że macie na pisanie czas... ja wiecznie gdzieś biegam, albo w pracy jestem, albo w sklepie z mężem, albo na spacerze, albo jesteśmy w Toruniu i spotykamy się z rodziną i przyjaciółmi później pędzę do Was w wolnej chwili i aż motywację do odpisywania tracę, bo przestaję za Wami nadążać ;P
Czarownica3006
Ja jestem w pracy i pomiędzy jedna apteka a druga odpoczywam w aucie i na forum [emoji1] jest tak gorąco w szczecinie,że pot mnie zalewal od rana a teraz właśnie zrobiła się ulewa.... myślę, że długo tak nie pociągnę pracować jak się szybko zrobią upały to się wykończe. ..
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
po porodach malo bedziemy pisac i bedzie nas tu sobie brakowacAle szalejecie z tymi postami! Zazdroszczę Wam, że macie na pisanie czas... ja wiecznie gdzieś biegam, albo w pracy jestem, albo w sklepie z mężem, albo na spacerze, albo jesteśmy w Toruniu i spotykamy się z rodziną i przyjaciółmi później pędzę do Was w wolnej chwili i aż motywację do odpisywania tracę, bo przestaję za Wami nadążać ;P
reklama
anio0
Jeśli chodzi o zazdrosne siostry, szwagierki i inne takie, to ja się nauczyłam ignorować zawistnych ludzi Jestem szczęśliwa i uważam się za osobę, której przytrafia się cała masa pozytywnych rzeczy. Staram się zawsze dostrzec pozytywy w różnych sytuacjach, chociaż nie powiem, że nigdy nie bywa z tym ciężko Stwierdziłam jednak, że ludzie, którzy są zazdrośni albo uwielbiają się mieszać w moje sprawy po prostu mi zazdroszczą, a z tego powinnam się cieszyć, bo ktoś uważa moje życie za znacznie fajniejsze od swojego