reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

agnesis trzymam kciuki. Może u mnie brak objawów też spowodowany obniżeniem progesteronu, a teraz znowu skoczył. Muszę powiedzieć o tym mojej gin we wtorek. W poniedziałek mam wizytę u endokrynologa, to też się go zapytam co on o tym myśli.
A ja właśnie czekam na moją mamę, bo jedziemy zaraz kupić młodemu buty i pralkę, bo mi się zepsuła.
a co sie stalo z pralka? moja mi zaczyna wode puszczac, jakby nieszczelna gdzies byla

reklama
jem chipsy, wiem niezdrowe, nie powinnam, ale skoro nic innego mi nie wchodzi procz chipsow i lodow?
Ja tez mam ochote zgrzeszyc, chodzi za mna BigMac :D

Chyba mdłości mi wróciły. Ze stresu oczywiście. Progesteron na pewno mam za niski dlatego nie mam objawów. Jeszcze dwie godziny do wizyty... siedzę jak na szpilkach i jest mi nie dobrze, jedyne co przez gardło mi przechodzi to jabłko i pomarańcz :/
Agnesis chcialam sie rozpisac, ale pewnie juz jestes na wizycie wiec 3mam kciuki! :)

Ja siedze w pracy, wcinam owoce i kinder bueno. Wreszcie mam chwile spokoju, bo od rana istny teksas. Pracownik mi sie zwalnia, zla jestem na maksa bo byl u mnie ponad 2 lata wiec doswiadczony i teraz jak ja musze odpuscic przejalby wiekszosc moich obowiazkow a tu taki klops. Ciezko bedzie znalezc kogos nowego, bardzo nie lubie takich zmian bo wiedzialam, ze na nim moge polegac. Teraz bede szukac dwoch osob, zeby w razie gdy jedna nie moze to mam druga. Kurde obym kogos do konca maja znalazla, bo bedzie slabo pracowac samej 7 dni w tygodniu :O

Ja tez mam ochote zgrzeszyc, chodzi za mna BigMac :D

Agnesis chcialam sie rozpisac, ale pewnie juz jestes na wizycie wiec 3mam kciuki! :)

Ja siedze w pracy, wcinam owoce i kinder bueno. Wreszcie mam chwile spokoju, bo od rana istny teksas. Pracownik mi sie zwalnia, zla jestem na maksa bo byl u mnie ponad 2 lata wiec doswiadczony i teraz jak ja musze odpuscic przejalby wiekszosc moich obowiazkow a tu taki klops. Ciezko bedzie znalezc kogos nowego, bardzo nie lubie takich zmian bo wiedzialam, ze na nim moge polegac. Teraz bede szukac dwoch osob, zeby w razie gdy jedna nie moze to mam druga. Kurde obym kogos do konca maja znalazla, bo bedzie slabo pracowac samej 7 dni w tygodniu :O

No właśnie lekarz ma godzinę opóźnienia, więc sobie poczekam.... :/

Agnesis o ja piernicze, ale nic sie nie denerwuj, to tylko godzinka i bedziesz w gabinecie :) Masz dzisiaj USG czy tylko konsultacja wynikow?

Agnesis o ja piernicze, ale nic sie nie denerwuj, to tylko godzinka i bedziesz w gabinecie :) Masz dzisiaj USG czy tylko konsultacja wynikow?

Właśnie nie wiem, bo zmieniam lekarza i u tego jestem po raz pierwszy, ale myślę że USG zrobi, bo ma w gabinecie, a i wskazana mam kontrolę

Moje Maleństwo nie żyje więc sorry ale niech ktoś przejmie mój wątek. Powodzenia dziewczyny. Niech chociaż Wam się uda.

reklama
Do góry