a co sie stalo z pralka? moja mi zaczyna wode puszczac, jakby nieszczelna gdzies bylaagnesis trzymam kciuki. Może u mnie brak objawów też spowodowany obniżeniem progesteronu, a teraz znowu skoczył. Muszę powiedzieć o tym mojej gin we wtorek. W poniedziałek mam wizytę u endokrynologa, to też się go zapytam co on o tym myśli.
A ja właśnie czekam na moją mamę, bo jedziemy zaraz kupić młodemu buty i pralkę, bo mi się zepsuła.
reklama
MyDream
Fanka BB :)
Ja tez mam ochote zgrzeszyc, chodzi za mna BigMacjem chipsy, wiem niezdrowe, nie powinnam, ale skoro nic innego mi nie wchodzi procz chipsow i lodow?
Agnesis chcialam sie rozpisac, ale pewnie juz jestes na wizycie wiec 3mam kciuki!Chyba mdłości mi wróciły. Ze stresu oczywiście. Progesteron na pewno mam za niski dlatego nie mam objawów. Jeszcze dwie godziny do wizyty... siedzę jak na szpilkach i jest mi nie dobrze, jedyne co przez gardło mi przechodzi to jabłko i pomarańcz :/
Ja siedze w pracy, wcinam owoce i kinder bueno. Wreszcie mam chwile spokoju, bo od rana istny teksas. Pracownik mi sie zwalnia, zla jestem na maksa bo byl u mnie ponad 2 lata wiec doswiadczony i teraz jak ja musze odpuscic przejalby wiekszosc moich obowiazkow a tu taki klops. Ciezko bedzie znalezc kogos nowego, bardzo nie lubie takich zmian bo wiedzialam, ze na nim moge polegac. Teraz bede szukac dwoch osob, zeby w razie gdy jedna nie moze to mam druga. Kurde obym kogos do konca maja znalazla, bo bedzie slabo pracowac samej 7 dni w tygodniu :O
agnesis
Ja tez mam ochote zgrzeszyc, chodzi za mna BigMac
Agnesis chcialam sie rozpisac, ale pewnie juz jestes na wizycie wiec 3mam kciuki!
Ja siedze w pracy, wcinam owoce i kinder bueno. Wreszcie mam chwile spokoju, bo od rana istny teksas. Pracownik mi sie zwalnia, zla jestem na maksa bo byl u mnie ponad 2 lata wiec doswiadczony i teraz jak ja musze odpuscic przejalby wiekszosc moich obowiazkow a tu taki klops. Ciezko bedzie znalezc kogos nowego, bardzo nie lubie takich zmian bo wiedzialam, ze na nim moge polegac. Teraz bede szukac dwoch osob, zeby w razie gdy jedna nie moze to mam druga. Kurde obym kogos do konca maja znalazla, bo bedzie slabo pracowac samej 7 dni w tygodniu :O
No właśnie lekarz ma godzinę opóźnienia, więc sobie poczekam.... :/
agnesis
Agnesis o ja piernicze, ale nic sie nie denerwuj, to tylko godzinka i bedziesz w gabinecie Masz dzisiaj USG czy tylko konsultacja wynikow?
Właśnie nie wiem, bo zmieniam lekarza i u tego jestem po raz pierwszy, ale myślę że USG zrobi, bo ma w gabinecie, a i wskazana mam kontrolę
MyDream
Aaaale masz fajnie, ze zobaczysz swojego maluszka ) Dawaj znaki odrazu jak wyjdzieszWłaśnie nie wiem, bo zmieniam lekarza i u tego jestem po raz pierwszy, ale myślę że USG zrobi, bo ma w gabinecie, a i wskazana mam kontrolę
[emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22] jeju przytulam....ale jak? dlaczego ???? [emoji187]Moje Maleństwo nie żyje więc sorry ale niech ktoś przejmie mój wątek. Powodzenia dziewczyny. Niech chociaż Wam się uda.
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Czarownica3006
;(((((((((((((( nie mam słów. ... trzymaj się dzielnie kochana ..... (((Moje Maleństwo nie żyje więc sorry ale niech ktoś przejmie mój wątek. Powodzenia dziewczyny. Niech chociaż Wam się uda.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
elifit
Moderatorka
bardzo bardzo mi przykro agnesis. Trzymaj się ciepło. Niech aniołek nad wami czuwa i przyniesie szczęście :*