reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Najgorsze, ze nie ma mnie nawet w domu na miejscu. Jestem w szczecinie wiec fizycznie ciezko jest mi to dziś ogarnąć:/ nic to ... Moze lepiej zadzwonie do gina i zglosze problem... Moze przez telefon uda sie ta sprawe zalatwic;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mnie w tej ciąży najlepiej wchodzą tłuste mięsa, ser żółty i słodycze. No i banany. Też się boję ile przez to przytyję. Z synkiem za to była dieta fit, głównie na pomarańczach leciałam.
na widok banannow slabo mi sie robi..oo arbuza bym se zjadla lub truskawki, znaczy tak mowie, ze bym zjadla, nie wiem jak by w praktyce wygladalo :-p

Najgorsze, ze nie ma mnie nawet w domu na miejscu. Jestem w szczecinie wiec fizycznie ciezko jest mi to dziś ogarnąć:/ nic to ... Moze lepiej zadzwonie do gina i zglosze problem... Moze przez telefon uda sie ta sprawe zalatwic;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
no porozmawiaj, jesli lekarz jest ok to mysle, ze postara Ci sie jakos pomoc

Krasnal zadzwoń do gina to będziesz wiedzieć na czym stoisz.

Mi łeb dziś pęka. Chyba od faktu przyjścia do pracy po 4 dniach wolnego :p albo zatoki zaczynają się jak zawsze :/

Krasnal zadzwoń do gina to będziesz wiedzieć na czym stoisz.

Mi łeb dziś pęka. Chyba od faktu przyjścia do pracy po 4 dniach wolnego :p albo zatoki zaczynają się jak zawsze :/
a mnie dusi w klatce piersiowej...plus mdlosci znow....wspolczuje bolu glowy, ja choruje na migreny, poki co w ciazy brak migren u mnie

A mnie mdłości wróciły za sprawą synka. Dostał biegunki mega śmierdzącej i jak mu zmieniam pieluchę, to mam ochotę sobie pawia puścić. Nie jestem tylko pewna, czy to ma związek z ciążą.
Ale dziwna sprawa, bo wczoraj wieczorem w łóżku D stwierdził, że jestem gorąca, a w tej ciąży jeszcze mi tego nie powiedział. Poza tym dziś znów ciśnienie 99/56
Zastanawiam się o co chodzi z tą temperaturą. Czy to możliwe, że przez jakiś czas miałam niższy progesteron i dlatego objawy się wyciszyły? Ale w takim razie, czy to nie miało negatywnego wpływu na dziecko? Kurde, zwariuję do wtorku z tą niepewnością.

No to zes mnie pocieszyla z ta zgaga! juz nie wiem co mam robic! Pije zimne mleko, ale dzisiaj rano dostalam rewolucje po tym :/ i badz tu madrym :hmm:

Jest takie mleczko dla kobiet w ciazy na zgage. Maalox czy cos takiego. Mi w pierwszej ciąży lekarz przepisal ale jednak dalam radę bez :)

A mnie mdłości wróciły za sprawą synka. Dostał biegunki mega śmierdzącej i jak mu zmieniam pieluchę, to mam ochotę sobie pawia puścić. Nie jestem tylko pewna, czy to ma związek z ciążą.
Ale dziwna sprawa, bo wczoraj wieczorem w łóżku D stwierdził, że jestem gorąca, a w tej ciąży jeszcze mi tego nie powiedział. Poza tym dziś znów ciśnienie 99/56
Zastanawiam się o co chodzi z tą temperaturą. Czy to możliwe, że przez jakiś czas miałam niższy progesteron i dlatego objawy się wyciszyły? Ale w takim razie, czy to nie miało negatywnego wpływu na dziecko? Kurde, zwariuję do wtorku z tą niepewnością.
ej a bez ciazy tez Cie bralo na mdlosci jak cos Ci smierdzialo? a jesli chodzi o progesteron to nie pomoge bo sie na tym nie znam

reklama
Do góry