reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

Pozwolę sobie napisać, bo chciałabym zapytać w którym tygodniu poroniłas?
Pytam bo mam podobna sytuację, poronienie w marcu pod koniec i właśnie się staramy dalej, nie miałam jeszcze okresu, ale wydaje mi się, że czułam owulacje w niedziele...
[/QUOTE]
Cześć dziewczyny :) u mnie było tak samo poronienie samoistne w marcu i od razu dostaliśmy zielone światło i tal wyszło że udało się od razu że nawet nie doczekałam okresu :) wizyta w tamtym tygodniu zarodek I pięknie bijące serduszko, także wszystko jest tak jak powinno więc myślę że nie powinnyście się stresować:)

reklama
Ja byłam dzisiaj na wcześniejszej wizycie, bo w moczu wyszły mi liczne bakterie i dostałam antybiotyk. Z dzidzią wszystko ok, karta ciąży założona. Jedynie muszę bardziej na siebie uważać, bo powstał mały krwiak, no i krzywą cukru muszę zrobić na kolejną wizytę 🤮😔

Ja byłam dzisiaj na wcześniejszej wizycie, bo w moczu wyszły mi liczne bakterie i dostałam antybiotyk. Z dzidzią wszystko ok, karta ciąży założona. Jedynie muszę bardziej na siebie uważać, bo powstał mały krwiak, no i krzywą cukru muszę zrobić na kolejną wizytę 🤮😔
A posiew robiłaś? Jakieś objawy infekcji masz? Leukocyty?

U mnie też w pierwszym badaniu wyszło dużo bakterii, ale brak limfocytów i azotyn. I chyba dlatego lekarz nic nie dał na te bakterie, założył że nie zachowałam higieny badania i chyba miał rację 😅

Dziewczyny ja już mam dosyć, z względu na plamienie dziś przyjmował jakiś inny lekarz w przechodni i kazali mi przyjechać, gość po 70, i on mówi domnie że on ciąży niewidzi, mówię jak to jak wczoraj było serduszko a on zaczyna szukać i mowi że e jednak jest pęcherzyk i mam przyjść za 2 tygodnie, ręce odpadają, mój lekarz przyjmuje za tydzień w piątek ale dziś kazał udać się na kontrolę, plamienie jest mniejsze ale jest.
Cała wizyta trwała 5 minut,
Jutro idę prywatnie do Pani doktor z polecenia, już sama niewiem co myśleć, wczoraj był zarodek i serduszko a dziś pusty pęcherzyk.
Poprostu już sobie chyba to odpuszczam 😪

reklama
Dziewczyny ja już mam dosyć, z względu na plamienie dziś przyjmował jakiś inny lekarz w przechodni i kazali mi przyjechać, gość po 70, i on mówi domnie że on ciąży niewidzi, mówię jak to jak wczoraj było serduszko a on zaczyna szukać i mowi że e jednak jest pęcherzyk i mam przyjść za 2 tygodnie, ręce odpadają, mój lekarz przyjmuje za tydzień w piątek ale dziś kazał udać się na kontrolę, plamienie jest mniejsze ale jest.
Cała wizyta trwała 5 minut,
Jutro idę prywatnie do Pani doktor z polecenia, już sama niewiem co myśleć, wczoraj był zarodek i serduszko a dziś pusty pęcherzyk.
Poprostu już sobie chyba to odpuszczam 😪
Mam nadzieję, że jutrzejsza wizyta Cię uspokoi 🤞🏻 Nie chcę wytykać wieku temu lekarzowi, ale… może już robi swoje. Po prostu mam nadzieję, że to zwykłe niedopatrzenie 🫣
Ten sam sprzęt co wczoraj? Czy mógł mieć gorszy?

Do góry