inna data, inny wiek, inne podejscie i nie przetumaczysz babieA co do tesciowej to masakra... jak to moze kobieta kobiecie nerwow natruc. Myślę że jak ja skasujesz to cię uniewinni każdy sad
reklama
ja juz zaczelam skupiac sie tylko na sobie, dzis znow tesciowa gadala, ze musi z tym bratem Tomka jechac do lekarza...kolejny raz odmowilam, ja nie bede naginac w 9 miesiacu po lekarzach o 7-ej rano....Tomek nawet nie komentowal widzac moja mine a ona mowi no racja, odpoczywaj....hahahaLux przez tych kilka dni musiałam to ogarniac sama bo mąż pracowal na dwie zmiany. Ale na szczęście od jutra już pojedyncze. Więc ja się wycofuje i czekam na Frania.
Daria super ze wynik ujemny, przynajmniej w domu mozemy dłużej posiedziec jak już się akcja rozkreci
Majka wspolczuje, nigdy nie miałam rwy Ale słyszałam ze strasznie boli. Jeszcze schody do mieszkania. Przytulam
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Lux a może ona zazdrosna żal jej d... Ściska,
nie wiem, ale ją chyba te czasy "nowoczesne" przerazaja no bo jak to, kokon do spania masz, on w tym ruchow miec nie bedzie, taki drogi wozek? dziecko raz dwa wyrosnie, lozeczko nowe?uzywanych nie ma? lekarz prywatnie? a to na nfz nie przyjmuja? do restauracji zabierac go bedziesz? chyba cie poje*alo...a najlepsze, zima rodzisz wiec gdzie ty na spacer z nim chcesz isc?! z miesiac poczekaj no tak oczywiscie kochana tesciowo, masz racje wiecie co, ja sie juz z teg smieje, ale czasami zastanawiam sie jak to bedzie jak urodze czy ja predzej ją zabije czy sama padnie od tych dobrych radLux a może ona zazdrosna żal jej d... Ściska,
creativo
Ja mam zlota rade .... Wyprowadzcie sie do innego miasta [emoji14]nie wiem, ale ją chyba te czasy "nowoczesne" przerazaja no bo jak to, kokon do spania masz, on w tym ruchow miec nie bedzie, taki drogi wozek? dziecko raz dwa wyrosnie, lozeczko nowe?uzywanych nie ma? lekarz prywatnie? a to na nfz nie przyjmuja? do restauracji zabierac go bedziesz? chyba cie poje*alo...a najlepsze, zima rodzisz wiec gdzie ty na spacer z nim chcesz isc?! z miesiac poczekaj no tak oczywiscie kochana tesciowo, masz racje wiecie co, ja sie juz z teg smieje, ale czasami zastanawiam sie jak to bedzie jak urodze czy ja predzej ją zabije czy sama padnie od tych dobrych rad
mieszkamy 10 km od niej a tak marze by zamieszkac z 1000 km od niejJa mam zlota rade .... Wyprowadzcie sie do innego miasta [emoji14]
Lux 10 km to i tak dobra odległość pomysł sobie jakbyście mieszkały razem, chyba już byś ja zabila
Moj termometr kosztowal 134 zl ale tak jak mowie trafiłam na promocję 50% i zaplacilam 67 zl więc myślę że zrobiłam dobry interes
Moj termometr kosztowal 134 zl ale tak jak mowie trafiłam na promocję 50% i zaplacilam 67 zl więc myślę że zrobiłam dobry interes
Ja tak bardzo bym chciała przespac te noc. Po wczorajszym bólu brzucha boję się klasc, choć już mniej bo jednak mąż jest ze mna.
Dzisiaj przed przyjazdem meza zrobiłam sobie dluga, odprezajaca kąpiel i słyszę jak tata po cichu mowi do mamy chyba dzisiaj będzie już Franio bo Karolina tak długo w łazience jest później jak wyszłam i mowie ze jednak mąż przyjedzie tata mówi czyli jednak coś się zaczyna no bo miał nie przyjeżdżać a jednak przyjedzie. Moi rodzice bardziej się stresują moim porodem niż ja
Dzisiaj przed przyjazdem meza zrobiłam sobie dluga, odprezajaca kąpiel i słyszę jak tata po cichu mowi do mamy chyba dzisiaj będzie już Franio bo Karolina tak długo w łazience jest później jak wyszłam i mowie ze jednak mąż przyjedzie tata mówi czyli jednak coś się zaczyna no bo miał nie przyjeżdżać a jednak przyjedzie. Moi rodzice bardziej się stresują moim porodem niż ja
reklama
majka23x
Wieksza ulga jak dla mnie polewac zimna woda, nie mam kurcze termoforu... Ide zaraz pod prysznicKarolina tulam a mężowi kopaaa
Majka rozgrzewaj i leż. Samo musi przejść.
Creativo na zęba plukaj roztworem wody utlenionej. Dentosept też działa
Dziewczyny wy tu o sprzątaniu a ja mam w domu sajgon.. mąż wziął się za sprzątanie łazienki. Schowalam się do pokoiku dziecięcego z moimi bo nie mogę na to patrzeć.
♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
Dziekuje :*Lux przez tych kilka dni musiałam to ogarniac sama bo mąż pracowal na dwie zmiany. Ale na szczęście od jutra już pojedyncze. Więc ja się wycofuje i czekam na Frania.
Daria super ze wynik ujemny, przynajmniej w domu mozemy dłużej posiedziec jak już się akcja rozkreci
Majka wspolczuje, nigdy nie miałam rwy Ale słyszałam ze strasznie boli. Jeszcze schody do mieszkania. Przytulam