reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Lux przez tych kilka dni musiałam to ogarniac sama bo mąż pracowal na dwie zmiany. Ale na szczęście od jutra już pojedyncze. Więc ja się wycofuje i czekam na Frania.

Daria super ze wynik ujemny, przynajmniej w domu mozemy dłużej posiedziec jak już się akcja rozkreci :)

Majka wspolczuje, nigdy nie miałam rwy Ale słyszałam ze strasznie boli. Jeszcze schody do mieszkania. Przytulam
ja juz zaczelam skupiac sie tylko na sobie, dzis znow tesciowa gadala, ze musi z tym bratem Tomka jechac do lekarza...kolejny raz odmowilam, ja nie bede naginac w 9 miesiacu po lekarzach o 7-ej rano....Tomek nawet nie komentowal widzac moja mine :D a ona mowi no racja, odpoczywaj....hahaha

Lux a może ona zazdrosna;) żal jej d... Ściska,
nie wiem, ale ją chyba te czasy "nowoczesne" przerazaja :D no bo jak to, kokon do spania masz, on w tym ruchow miec nie bedzie, taki drogi wozek? dziecko raz dwa wyrosnie, lozeczko nowe?uzywanych nie ma? lekarz prywatnie? a to na nfz nie przyjmuja? do restauracji zabierac go bedziesz? chyba cie poje*alo...a najlepsze, zima rodzisz wiec gdzie ty na spacer z nim chcesz isc?! z miesiac poczekaj :D no tak oczywiscie kochana tesciowo, masz racje :D wiecie co, ja sie juz z teg smieje, ale czasami zastanawiam sie jak to bedzie jak urodze :D czy ja predzej ją zabije czy sama padnie od tych dobrych rad :D

nie wiem, ale ją chyba te czasy "nowoczesne" przerazaja :D no bo jak to, kokon do spania masz, on w tym ruchow miec nie bedzie, taki drogi wozek? dziecko raz dwa wyrosnie, lozeczko nowe?uzywanych nie ma? lekarz prywatnie? a to na nfz nie przyjmuja? do restauracji zabierac go bedziesz? chyba cie poje*alo...a najlepsze, zima rodzisz wiec gdzie ty na spacer z nim chcesz isc?! z miesiac poczekaj :D no tak oczywiscie kochana tesciowo, masz racje :D wiecie co, ja sie juz z teg smieje, ale czasami zastanawiam sie jak to bedzie jak urodze :D czy ja predzej ją zabije czy sama padnie od tych dobrych rad :D
Ja mam zlota rade .... Wyprowadzcie sie do innego miasta [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png

Lux 10 km to i tak dobra odległość :) pomysł sobie jakbyście mieszkały razem, chyba już byś ja zabila :)
Moj termometr kosztowal 134 zl ale tak jak mowie trafiłam na promocję 50% i zaplacilam 67 zl więc myślę że zrobiłam dobry interes :)

Ja tak bardzo bym chciała przespac te noc. Po wczorajszym bólu brzucha boję się klasc, choć już mniej bo jednak mąż jest ze mna.
Dzisiaj przed przyjazdem meza zrobiłam sobie dluga, odprezajaca kąpiel i słyszę jak tata po cichu mowi do mamy chyba dzisiaj będzie już Franio bo Karolina tak długo w łazience jest :) później jak wyszłam i mowie ze jednak mąż przyjedzie tata mówi czyli jednak coś się zaczyna no bo miał nie przyjeżdżać a jednak przyjedzie. Moi rodzice bardziej się stresują moim porodem niż ja :)

reklama
Karolina tulam a mężowi kopaaa

Majka rozgrzewaj i leż. Samo musi przejść.

Creativo na zęba plukaj roztworem wody utlenionej. Dentosept też działa

Dziewczyny wy tu o sprzątaniu a ja mam w domu sajgon.. mąż wziął się za sprzątanie łazienki. Schowalam się do pokoiku dziecięcego z moimi bo nie mogę na to patrzeć.

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
Wieksza ulga jak dla mnie polewac zimna woda, nie mam kurcze termoforu... Ide zaraz pod prysznic
Lux przez tych kilka dni musiałam to ogarniac sama bo mąż pracowal na dwie zmiany. Ale na szczęście od jutra już pojedyncze. Więc ja się wycofuje i czekam na Frania.

Daria super ze wynik ujemny, przynajmniej w domu mozemy dłużej posiedziec jak już się akcja rozkreci :)

Majka wspolczuje, nigdy nie miałam rwy Ale słyszałam ze strasznie boli. Jeszcze schody do mieszkania. Przytulam
Dziekuje :*

Do góry