reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Metafen to połączenie ibuprofenu i paracetamolu czyli np apap+ibum. Połączenie, które wg studiów farmaceutycznych jest zakazane bo bardzo szkodliwe.. zawsze byłam temu przeciwna dlatego jak kiedyś byłam przedstawicielem firmy, produkującej Metafen to miałam zawsze w nim najsłabsze wyniki [emoji6]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
no patrz a mi metafen zawsze pomagal np na silne miesiaczki

reklama
a
Hej, jestem tak wkur.... ze az mi łzy same leca. Wczoraj maz specjalnie mnie przywiozl do rodzicow żebym dzisiaj pokazala murarzowi jakie zmiany chcemy w środku domu i miał mi powiedzieć jakie materialy jeszcze zamowic jezdzilam na budowe 10 razy zeby trafic na tego kierownika, jeden z murarzy miał przekazac zeby do mnie zadzwonil jak bedzie na miejscu no i nie zadzwonil. Jade na dzialke a tam już nikogo nie ma. ***** Mac. Ledwo chodze, wszystko mnie boli dzisiaj to miał być ostatni dzień zajmowania sie budowa a tu dupa niepotrzebnie wczoraj przyjezdzalam. Jutro miałam jechac do labo bo mam nieaktualne badanie krwi do porodu. Zaraz się wsciekne
dlaczego maz tego nie moze ogarnac tylko musisz to robic Ty w zaawansowanej ciazy? doczytalam, ze facet dojechal, ale wez ej....Ty masz odpoczywac a nie sie wkurzac

Karolina tulam a mężowi kopaaa

Majka rozgrzewaj i leż. Samo musi przejść.

Creativo na zęba plukaj roztworem wody utlenionej. Dentosept też działa

Dziewczyny wy tu o sprzątaniu a ja mam w domu sajgon.. mąż wziął się za sprzątanie łazienki. Schowalam się do pokoiku dziecięcego z moimi bo nie mogę na to patrzeć.

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
zostawilam se mycie naczyn z obiadu na jutro azeby miec zajecie w ciagu dnia, dzis nie mam sily ;( miesko sie rozmraza, w dzien se zaszykuje

reklama
Do góry