no patrz a mi metafen zawsze pomagal np na silne miesiaczkiMetafen to połączenie ibuprofenu i paracetamolu czyli np apap+ibum. Połączenie, które wg studiów farmaceutycznych jest zakazane bo bardzo szkodliwe.. zawsze byłam temu przeciwna dlatego jak kiedyś byłam przedstawicielem firmy, produkującej Metafen to miałam zawsze w nim najsłabsze wyniki [emoji6]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
a
dlaczego maz tego nie moze ogarnac tylko musisz to robic Ty w zaawansowanej ciazy? doczytalam, ze facet dojechal, ale wez ej....Ty masz odpoczywac a nie sie wkurzacHej, jestem tak wkur.... ze az mi łzy same leca. Wczoraj maz specjalnie mnie przywiozl do rodzicow żebym dzisiaj pokazala murarzowi jakie zmiany chcemy w środku domu i miał mi powiedzieć jakie materialy jeszcze zamowic jezdzilam na budowe 10 razy zeby trafic na tego kierownika, jeden z murarzy miał przekazac zeby do mnie zadzwonil jak bedzie na miejscu no i nie zadzwonil. Jade na dzialke a tam już nikogo nie ma. ***** Mac. Ledwo chodze, wszystko mnie boli dzisiaj to miał być ostatni dzień zajmowania sie budowa a tu dupa niepotrzebnie wczoraj przyjezdzalam. Jutro miałam jechac do labo bo mam nieaktualne badanie krwi do porodu. Zaraz się wsciekne
bylismy po listy Tomka u jego mamusi i znow mu gadala, ze nie ma ze mna rodzic on ma to gdzies, ale ja mam ochote babe zamordowac myslicie, ze jak juz to zrobie i wytlumacze w sadzie, ze to byla koniecznosc to mnie uniewinni?
zostawilam se mycie naczyn z obiadu na jutro azeby miec zajecie w ciagu dnia, dzis nie mam sily ;( miesko sie rozmraza, w dzien se zaszykujeKarolina tulam a mężowi kopaaa
Majka rozgrzewaj i leż. Samo musi przejść.
Creativo na zęba plukaj roztworem wody utlenionej. Dentosept też działa
Dziewczyny wy tu o sprzątaniu a ja mam w domu sajgon.. mąż wziął się za sprzątanie łazienki. Schowalam się do pokoiku dziecięcego z moimi bo nie mogę na to patrzeć.
♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
@Luxuorius Jeszcze nie odpuściła, nie zrozumiała, że to wasza decyzja? Ech. Nie słuchaj i już, albo skomentuj, że się powtarza ew. Kaganiec na milołajki kup.
jaaaa!Poprawiam sobie humor i robię gofry... ktoś chetny ?
Ty ona imieniny ma grudniu, dobry pomysl na prezent oczywiscie, ze to nasza decyzja, ale wkurza takie gadanie@Luxuorius Jeszcze nie odpuściła, nie zrozumiała, że to wasza decyzja? Ech. Nie słuchaj i już, albo skomentuj, że się powtarza ew. Kaganiec na milołajki kup.
Czarownica3006
Fanka BB :)
Ja na poprawę zrobiłam ciazowe tiramisu i tez mi lepiej [emoji4]Poprawiam sobie humor i robię gofry... ktoś chetny ?
reklama
Czarownica3006
Fanka BB :)
Lux ale co jej do tego? Nie może jej Tomek jakoś stanowczo powiedzieć żeby się już w tym temacie nie wypowiadała?