Czarownica3006
Fanka BB :)
Właśnie to! [emoji1]Jeśli to z przepisu Joshi to jest genialne! Ja wycinam 2x tyg!!! i 16 kg na plusie jest... :/
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie to! [emoji1]Jeśli to z przepisu Joshi to jest genialne! Ja wycinam 2x tyg!!! i 16 kg na plusie jest... :/
Plastrow rozgrzewajacych sprobuj albo idz gdzies do fizjoterapeuty podobno oni maja takie plasterki dla sportowcow u nas to 30zl kosztuje a dziala cudaWieksza ulga jak dla mnie polewac zimna woda, nie mam kurcze termoforu... Ide zaraz pod prysznic
Dziekuje :*
A cóż ona tak się upieprzyła tego porodu? Raz powiedziała swoje zdanie i wystarczy. Jak mnie tacy ludzie wnerwiają.bylismy po listy Tomka u jego mamusi i znow mu gadala, ze nie ma ze mna rodzic on ma to gdzies, ale ja mam ochote babe zamordowac myslicie, ze jak juz to zrobie i wytlumacze w sadzie, ze to byla koniecznosc to mnie uniewinni?
Brawo, tak trzymaćja juz zaczelam skupiac sie tylko na sobie, dzis znow tesciowa gadala, ze musi z tym bratem Tomka jechac do lekarza...kolejny raz odmowilam, ja nie bede naginac w 9 miesiacu po lekarzach o 7-ej rano....Tomek nawet nie komentowal widzac moja mine a ona mowi no racja, odpoczywaj....hahaha
Sama sie boje plastrow rozgrzewajacych, musialabym zapytac gina... Kur## cholernie boli, najgorzej ze co chwile trzeba wstac do toalety czytalam, ze to ucisk macicy, ciekawa jestem ile to trwa....Plastrow rozgrzewajacych sprobuj albo idz gdzies do fizjoterapeuty podobno oni maja takie plasterki dla sportowcow u nas to 30zl kosztuje a dziala cuda
A ja nie kumam po co ty tam ciagle jezdzisz [emoji23][emoji23][emoji23] szkoda twoich nerwowbylismy po listy Tomka u jego mamusi i znow mu gadala, ze nie ma ze mna rodzic on ma to gdzies, ale ja mam ochote babe zamordowac myslicie, ze jak juz to zrobie i wytlumacze w sadzie, ze to byla koniecznosc to mnie uniewinni?
Polozna na szkole rodzenia mowila ze plastry mozna ale zapytaj masz racje ja tez bym zapytalaSama sie boje plastrow rozgrzewajacych, musialabym zapytac gina... Kur## cholernie boli, najgorzej ze co chwile trzeba wstac do toalety czytalam, ze to ucisk macicy, ciekawa jestem ile to trwa....
Skoro to mozna w ciazy, to jeszcze z dzien dwa jak nie przejdzie to faktycznie sie przejde do fizjoterapeuty, na ten moment zazdroszcze profesji mezaMajka to nie sa plastry rozgrzewajace one się nazywaja tape (tejpy) mój mąż często przynosi z pracy ale to musi przykleić fizjoterapeuta w odpowiednim miejscu. To sa takie plastry które podtrzymuja miesnie jakby odciazajac bolace miejsce. Mój mąż zawsze mowil żebym mu tylko powiedziała jak będzie mnie bolało to mi przyniesie, Ale nie potrzebowalam. Jak bolaly mnie troche plecy to po prostu robił mi masaż, od czegoś mam tego masazyste w domu
jak mam sie nudzic w domu to wole pojechac z Tomkiem i sie posmiacA ja nie kumam po co ty tam ciagle jezdzisz [emoji23][emoji23][emoji23] szkoda twoich nerwow
Ja bym ja zlala juz dawno !
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Majka to nie sa plastry rozgrzewajace one się nazywaja tape (tejpy) mój mąż często przynosi z pracy ale to musi przykleić fizjoterapeuta w odpowiednim miejscu. To sa takie plastry które podtrzymuja miesnie jakby odciazajac bolace miejsce. Mój mąż zawsze mowil żebym mu tylko powiedziała jak będzie mnie bolało to mi przyniesie, Ale nie potrzebowalam. Jak bolaly mnie troche plecy to po prostu robił mi masaż, od czegoś mam tego masazyste w domu