reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja zawsze mam taki sposób ze mówię np: może pani nie chciałby męża bo nie macie takiego bliskiego związku jak my ale dla nas to jest naturalne,że będziemy razem bo jesteśmy bardzo ze sobą związani emocjonalnie [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Lux przez tych kilka dni musiałam to ogarniac sama bo mąż pracowal na dwie zmiany. Ale na szczęście od jutra już pojedyncze. Więc ja się wycofuje i czekam na Frania.

Daria super ze wynik ujemny, przynajmniej w domu mozemy dłużej posiedziec jak już się akcja rozkreci :)

Majka wspolczuje, nigdy nie miałam rwy Ale słyszałam ze strasznie boli. Jeszcze schody do mieszkania. Przytulam

reklama
Do góry