reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dopadły mnie obrzęki. Kostki spuchnięte :/

Anetka kciuki. Cosleeping znam hehe na szczęście większość lokatorów jest rano nie w nocy.

Dobranoc

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

reklama
Witam sie z rana po 4h snu ... Obudzil mnie bol zeba ... I juz po spaniu a na 7:30 morfo mam dopiero a ja juz glodna jak wilk jestem :/ w dodatku glowa mnie tez boli

thgfflw1k3inkyc3.png

Witam sie i ja :) mała przebrana i nakarmiona
Zaraz odloze ja do lozeczka i muszę przygotować siebie ja i małego. Tesciowa odprowadzi go przedszkola a ja jadę z małą do szpitala. Budzik mam co prawda na 6.00 ale nie ma sensu już usypiac. Ostatnio mam wrazenie ze sen mi niepotrzebny:D zreszta musze budzić małą na karmienie (tak tak spi ladnie całą noc) bo musi przybrać na wadze i pozbyc się zoltaczki. Jutro przychodzi polozna i jak za mało przybrała to musze wprowadzic jej mm. Cholera mam nadzieję ze nie bo mleko krowie to nie to co moje dziecko ma jesc ale nie zostawi mi wyboru. Juz w szpitalu musialam walczyc zeby jej nie podali mm. Eh stresuje mnie to ostatnio. Mam nadzieje ze nie ma wysokiego wyniku bo to samo mnie czeka. Odstawienie na dwa dni i mm bo przy karmieniu piersią tez wzrasta bilirubina :|

No to się wam wyzalilam z rana. Idę brac sie za siebie bo nie zdążę:)

Aneta w szkole rodzenia mowili nam zeby odciagnac pokarm z pierwszej fazy i karmic tym co leci po minucie, dwoch tzw pokarm drugiej fazy ktory jest bardziej tlusty wartosciowy nie wiem jak to okreslic i wtedy dziecko ladnie przybiera
Sprobuj moze podziala ;)
Wstaje ide sie kawy moze napic to mnie glowa przestanie bolec i tak wyniki zawsze po kawie robie ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

Aneta w szkole rodzenia mowili nam zeby odciagnac pokarm z pierwszej fazy i karmic tym co leci po minucie, dwoch tzw pokarm drugiej fazy ktory jest bardziej tlusty wartosciowy nie wiem jak to okreslic i wtedy dziecko ladnie przybiera
Sprobuj moze podziala ;)
Wstaje ide sie kawy moze napic to mnie glowa przestanie bolec i tak wyniki zawsze po kawie robie ;)

thgfflw1k3inkyc3.png
Właśnie wiem ze tak jest ale tak mnie sutki bolą ze wyc sie chce. Staran sie czesciej w nocy karmic bo też mleko jest tlustsze. No zobaczymy jutro

Witam sie i ja :) mała przebrana i nakarmiona
Zaraz odloze ja do lozeczka i muszę przygotować siebie ja i małego. Tesciowa odprowadzi go przedszkola a ja jadę z małą do szpitala. Budzik mam co prawda na 6.00 ale nie ma sensu już usypiac. Ostatnio mam wrazenie ze sen mi niepotrzebny:D zreszta musze budzić małą na karmienie (tak tak spi ladnie całą noc) bo musi przybrać na wadze i pozbyc się zoltaczki. Jutro przychodzi polozna i jak za mało przybrała to musze wprowadzic jej mm. Cholera mam nadzieję ze nie bo mleko krowie to nie to co moje dziecko ma jesc ale nie zostawi mi wyboru. Juz w szpitalu musialam walczyc zeby jej nie podali mm. Eh stresuje mnie to ostatnio. Mam nadzieje ze nie ma wysokiego wyniku bo to samo mnie czeka. Odstawienie na dwa dni i mm bo przy karmieniu piersią tez wzrasta bilirubina :|

No to się wam wyzalilam z rana. Idę brac sie za siebie bo nie zdążę:)

Trzymam kciuki, żeby mm nie było konieczne.

Ja dziś mam wizytę z ktg o 11.30. Ciekawe co tam u mojego małego.

Ja też się witam z przychodni. Ale szybko idzie. Banan w torebce. Noc koszmarna jak zwykle.

Słoneczko piękne. .miłego dnia

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

reklama
Do góry