reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Mnie dzis zab boli wzielam apap i d... Przeszlo na godz i dalej boli

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Twardnienie to norma, skurcze nic więcej. Ale te nie szpitalne.
Lenam: ja planuję dziś napaść na mojego M. Mam nadzieję, ze coś się tam ruszy... :)

Miłego dnia Mamy. Nie wiem jak u Was ale w Krk słońce świeci na całego!

Hey dxiewczyny
Widze ze juz na etapie jestescie
Ze kazda cos boli
Nie dziwie sie Bo mnie w 36tc tez dokuczaly rozne dziady
Jedne bole odejda
To dojda inne bolesci. Juz teraz tak bedzie trza brac na klate I do przodu!!!!

Twardnienie to norma, skurcze nic więcej. Ale te nie szpitalne.
Lenam: ja planuję dziś napaść na mojego M. Mam nadzieję, ze coś się tam ruszy... :)

Miłego dnia Mamy. Nie wiem jak u Was ale w Krk słońce świeci na całego!
Trzymam kciuki, bo u mnie nic!! Sex kolejny raz i zero reakcji. Działa jedynie na synka w taki sposób, że ukołysany lepiej śpi.... :o

Hej dziewczyny. Czytałam Was, ale nie pisałam bo miałam cholernego dola. Cisza z mężem przerwana, wytłukli i jest ok.
Powodzenia dziewczyny z cc. Fajnie, ze koniec tak blisko.
Anetka trzymam kciuki. Co z Lola? Bo nie jestem w grupie fb i nie wiem.

Ja mam właśnie ktg i linia prosta, a dopiero tak sie męczyłam przez skurcze. Dopadają mnie na kilkanaście godzin, zasypiam ze zmęczenia i jak sie budzę cisza. O właśnie idzie skurcz. Pózniej jeszcze usg. Mam nadzieje, ze rozwarcie większe. Wczoraj był sex i w nocy cisza, tyle ze mój ucieka bo chce czekać do terminu.

A i podpisaliśmy umowę o mieszkanie, w styczniu przeprowadzka.

Hej dziewczyny. Czytałam Was, ale nie pisałam bo miałam cholernego dola. Cisza z mężem przerwana, wytłukli i jest ok.

Ja mam właśnie ktg i linia prosta, a dopiero tak sie męczyłam przez skurcze. Dopadają mnie na kilkanaście godzin, zasypiam ze zmęczenia i jak sie budzę cisza. O właśnie idzie skurcz. Pózniej jeszcze usg. Mam nadzieje, ze rozwarcie większe. Wczoraj był sex i w nocy cisza, tyle ze mój ucieka bo chce czekać do terminu.

Gratulacje przeprowadzki!!! :*
A ktory to juz u Ciebie tydzien? Zobaczysz, Ty jeszcze przenosisz :D

reklama

Dobre wieści, gratuluję podpisanej umowy :)

Do góry