reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Mnie dzis zab boli wzielam apap i d... Przeszlo na godz i dalej boli

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Twardnienie to norma, skurcze nic więcej. Ale te nie szpitalne.
Lenam: ja planuję dziś napaść na mojego M. Mam nadzieję, ze coś się tam ruszy... :)

Miłego dnia Mamy. Nie wiem jak u Was ale w Krk słońce świeci na całego!

Hey dxiewczyny
Widze ze juz na etapie jestescie
Ze kazda cos boli
Nie dziwie sie Bo mnie w 36tc tez dokuczaly rozne dziady
Jedne bole odejda
To dojda inne bolesci. Juz teraz tak bedzie trza brac na klate I do przodu!!!!

Twardnienie to norma, skurcze nic więcej. Ale te nie szpitalne.
Lenam: ja planuję dziś napaść na mojego M. Mam nadzieję, ze coś się tam ruszy... :)

Miłego dnia Mamy. Nie wiem jak u Was ale w Krk słońce świeci na całego!
Trzymam kciuki, bo u mnie nic!! Sex kolejny raz i zero reakcji. Działa jedynie na synka w taki sposób, że ukołysany lepiej śpi.... :o

Hej dziewczyny. Czytałam Was, ale nie pisałam bo miałam cholernego dola. Cisza z mężem przerwana, wytłukli i jest ok.
Powodzenia dziewczyny z cc. Fajnie, ze koniec tak blisko.
Anetka trzymam kciuki. Co z Lola? Bo nie jestem w grupie fb i nie wiem.

Ja mam właśnie ktg i linia prosta, a dopiero tak sie męczyłam przez skurcze. Dopadają mnie na kilkanaście godzin, zasypiam ze zmęczenia i jak sie budzę cisza. O właśnie idzie skurcz. Pózniej jeszcze usg. Mam nadzieje, ze rozwarcie większe. Wczoraj był sex i w nocy cisza, tyle ze mój ucieka bo chce czekać do terminu.

A i podpisaliśmy umowę o mieszkanie, w styczniu przeprowadzka.

Hej dziewczyny. Czytałam Was, ale nie pisałam bo miałam cholernego dola. Cisza z mężem przerwana, wytłukli i jest ok.

Ja mam właśnie ktg i linia prosta, a dopiero tak sie męczyłam przez skurcze. Dopadają mnie na kilkanaście godzin, zasypiam ze zmęczenia i jak sie budzę cisza. O właśnie idzie skurcz. Pózniej jeszcze usg. Mam nadzieje, ze rozwarcie większe. Wczoraj był sex i w nocy cisza, tyle ze mój ucieka bo chce czekać do terminu.

Gratulacje przeprowadzki!!! :*
A ktory to juz u Ciebie tydzien? Zobaczysz, Ty jeszcze przenosisz :D

reklama

Dobre wieści, gratuluję podpisanej umowy :)

Do góry