reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Tak na szybko dla tych co bez fb.
Dzieci przyszły na świat dziś o 13:21 przez cc.
Tatuś był szczęśliwy ale i smutnych bo źle znnosilam cc. Wymioty, uczucie spania itp.
Zobacz załącznik 783785
Uspokoił się dopiero jak napisałam, że jest lepiej.
Karmimy piersią. Rafał pochłania więcej.
Zobacz załącznik 783787
Paweł ciut mniej.
Były pierwsze kupy.
Udaje się karmić dwóch na raz.
Dużo śpią.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Oooooo jaaaaaa!!!! Cudowne!!!! Gratulacje! I dla Ciebie i dla Tatusia, że tak dwóch ogarnia pięknie razem!!!! Super! Aż się poplakalam!

reklama
U nas jest Mikołaj i Mikołaj ;) ale ten Bożonarodzeniowy ma też ksywkę Gwiazdor. O aniołku jeszcze nie słyszałam :) ale zawsze lubię słuchać o zwyczajach w różnych częściach Polski.

Filiser
U nas pod choinkę daje gwiazdka :)
♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
I o Gwiazdorze i o Gwiazdce słyszałam. U mnie dzieci dostawały zawsze stroje aniołków (papierowe skrzydełka, gwiazdki na głowie i do tego jakaś koszula nocna) i jedno wyciągało pojedynczo prezenty spod choinki, najstarsze, które już umiało czytać czytało dla kogo, a najmłodsze w rodzinie, jeśli już umiało chodzić, to roznosiło te prezenty. jakoś do tej pory z najmłodszym pokoleniem mi to umykało, ale może w tym roku mi się uda przygotować stroje. :happy:

Tatuś był szczęśliwy ale i smutnych bo źle znnosilam cc. Wymioty, uczucie spania itp.
Zobacz załącznik 783785
Zobacz załącznik 783787
Paweł ciut mniej.
Były pierwsze kupy.
Dużo śpią.

Fajnie, że już lepiej się czujesz. No i super, że chłopaki cycają jak trzeba. :happy:

A mój mały wstał dziś o 5.45. Niech on mi da pospać...

U nas jest Mały Mikołaj na 6.12 a pod choinkę ten duży [emoji12] co saniami z reniferami przylatuje. Ale czekamy na pierwszą gwiazdkę zawsze.

K8sad się wzruszyłam z rana. Piękni są i super ze sobie cycają [emoji173]

Zobacz załącznik 783785
Zobacz załącznik 783787
Paweł ciut mniej.
Były pierwsze kupy.
Dużo śpią.

Gratulacje jeszcze raz :) piękni :) idealni :) popłakałam sie :) zdrówka dla Was wszystkich :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zobacz załącznik 783785
Zobacz załącznik 783787
Paweł ciut mniej.
Były pierwsze kupy.
Dużo śpią.

Ale super chłopaki! Gratulacje dla dzielnej Mamy! :) dużo siły dla Ciebie Kochana :)

Nie moglam wczoraj pisac, ale juz was nadrobilam :) gratulacje dla ksad!!!! Dwa szczescia do kochania, ale gdzie ona ich tam zmiescila?!?! Anetka mam nadzieje, ze juz wkrotce was wypuszcza. I ze Loli dziecko tez wyjdzie bez zadnych komplikacji, lekarze wiedza co robia, takze nie przejmuj sie mala!!! U mnie tez jest Mikolaj 6 i 24 grudnia, o gwiazdce szczerze mowiac nie slyszalam :D zdrowka dla wszystkich obolalych, sama nie daje juz rady z pachwinami i od wczoraj doszlo klocie tam na dole... No ale... OSTATNIA PROSTA! :D

reklama
U nas jest Mały Mikołaj na 6.12 a pod choinkę ten duży [emoji12] co saniami z reniferami przylatuje. Ale czekamy na pierwszą gwiazdkę zawsze.

K8sad się wzruszyłam z rana. Piękni są i super ze sobie cycają [emoji173]

To jak u nas :D dopytałam męża właśnie kto u nich w rodzinie przychodzi... najpierw spojrzał na mnie spode łba, bo nie miał zielonego pojęcia o co mi chodzi... a może nawet przez chwilę pomyślał, że chcę im kogoś na Wigilię sprosić w tym roku, hahaha. Ale w końcu powiedział, że też mają Gwiazdora.

Do góry