mamaNadii2
Fanka BB :)
Ja nic nie placilam za porod z mezem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na czym Chirurgów oglądasz ?Dzieci usypiaja bo bajke oglądały.
Głowa mnie bolała bo halny w Tatrach szalał
Idę się wykąpać i obejrzę chirurgów
Dobranoc
♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
Od aniołka ? 6 grudnia ?No ja właśnie też się waham, czy go zamówić. Ale mały dostałby go dopiero od aniołka. Myślę, że wcześniej i tak na wiele by się nie przydał.
No ja bym też dała chyba każde pieniądze, żeby D był przy mnie. Ale teraz opłaty za poród rodzinny, to chyba rzadkość, bo to raczej już taki standard na szczęście.
Ja jeszcze nie wiem ale myślę, że jak mi ją wyjma to będę tęsknila każda sekundę bez mojej Hanulki. A już napewno nie będę chciała żeby mi ją zabrali na noc.. przynajmniej tak teraz myślęTo prawda że każda z nas ma inne oczekiwania. Niektóre cieszą się z kilku godzin odpoczynku po porodzie a inne chcą od razu mieć dziecko przy sobie. Niektóre cieszą się gdy położne zabierają na noc a inne odwrotnie.
♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
No wiadomo,że to dobry wybór! Bo Twój! Ale myśle, że Tomek dojedzie i będziecie razem czego Ci życzęno widzisz a u nas jest ustalone, ze jesli moj Tomek nie dojedzie to bedzie ze mna moja bratowa ja mialam byc z nia jak rodzila w kwietniu, ale wyszla jej cc...i nie uwazam, ze to zly wybor, bo mam mega duze wsparcie od niej w ciazy i wiele mi pomogla i doradzila
Nie. 6 grudnia daje Mikołaj. Przecież Aniołek nie będzie dawał na Mikołaja. Aniołek daje 24 grudniaOd aniołka ? 6 grudnia ?
U nas jest Mikołaj i Mikołaj ale ten Bożonarodzeniowy ma też ksywkę Gwiazdor. O aniołku jeszcze nie słyszałam ale zawsze lubię słuchać o zwyczajach w różnych częściach Polski.Nie. 6 grudnia daje Mikołaj. Przecież Aniołek nie będzie dawał na Mikołaja. Aniołek daje 24 grudnia
FiliserNa czym Chirurgów oglądasz ?