reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
No ja właśnie też się waham, czy go zamówić. Ale mały dostałby go dopiero od aniołka. Myślę, że wcześniej i tak na wiele by się nie przydał.

No ja bym też dała chyba każde pieniądze, żeby D był przy mnie. Ale teraz opłaty za poród rodzinny, to chyba rzadkość, bo to raczej już taki standard na szczęście.
Od aniołka ? 6 grudnia ? :)

To prawda że każda z nas ma inne oczekiwania. Niektóre cieszą się z kilku godzin odpoczynku po porodzie a inne chcą od razu mieć dziecko przy sobie. Niektóre cieszą się gdy położne zabierają na noc a inne odwrotnie. :)

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
Ja jeszcze nie wiem ale myślę, że jak mi ją wyjma to będę tęsknila każda sekundę bez mojej Hanulki. A już napewno nie będę chciała żeby mi ją zabrali na noc.. przynajmniej tak teraz myślę :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

no widzisz a u nas jest ustalone, ze jesli moj Tomek nie dojedzie to bedzie ze mna moja bratowa :) ja mialam byc z nia jak rodzila w kwietniu, ale wyszla jej cc...i nie uwazam, ze to zly wybor, bo mam mega duze wsparcie od niej w ciazy i wiele mi pomogla i doradzila
No wiadomo,że to dobry wybór! Bo Twój! Ale myśle, że Tomek dojedzie i będziecie razem czego Ci życzę :) :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie. 6 grudnia daje Mikołaj. Przecież Aniołek nie będzie dawał na Mikołaja. :-p Aniołek daje 24 grudnia :happy:
U nas jest Mikołaj i Mikołaj ;) ale ten Bożonarodzeniowy ma też ksywkę Gwiazdor. O aniołku jeszcze nie słyszałam :) ale zawsze lubię słuchać o zwyczajach w różnych częściach Polski.

Tak na szybko dla tych co bez fb.
Dzieci przyszły na świat dziś o 13:21 przez cc.
Tatuś był szczęśliwy ale i smutnych bo źle znnosilam cc. Wymioty, uczucie spania itp.
IMG_20161118_133549.jpeg

Uspokoił się dopiero jak napisałam, że jest lepiej.
Karmimy piersią. Rafał pochłania więcej.
DSC_0263.jpeg

Paweł ciut mniej.
Były pierwsze kupy.
Udaje się karmić dwóch na raz.
Dużo śpią.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20161118_133549.jpeg
    IMG_20161118_133549.jpeg
    70,4 KB · Wyświetleń: 410
  • DSC_0263.jpeg
    DSC_0263.jpeg