reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Grama w 2015 placilam 55,50 zł za dawkę.
Mi zamawiala przychodnia więc nie wiem jak jest ze szpitalem i recepta, nie pomogę.

Anetka sił Wam Życzę :*
Malutka szybko dojdzie do siebie zobaczysz , trzymam mocno kciuki &&&

Lola trzymaj się dzielnie :* , biedactwo się na cierpisz , mam nadzieje , że Ci ulza w końcu.

A u mnie już ostatnie dni , czuję się strasznie, brzuch mnie boli . Mam być do dnia przyjęcia na magnezie i nospie.
Do tego jutro M. na 12 godz do pracy , może przetrwały. Mały tak się ryje jakby chciał tunel wykopać :)
Do tego ledwo z biegunki wyszliśmy to mamy katar i druga noc w plecy :(

reklama
Oooo jaka zmiana! Będzie dobrze, ważne, żeby cała trójka była zdrowa i silna. Musisz zaufać lekarzom. Ps. Byłam dziś na żelaznej między 14-16, może cię minęłam.....

@Saranta trzymam kciuki za sprawny poród. Straszą tymi mięśniakami! Mi też mówili, że poród będzie wcześniej, tymczasem 38tc a mięśniak prawie nie urósł:)
@Grama80 dobra rada z kuponem do smyka:) dzięki!

Idę na wizytowy opisać co i jak.
O tej godz byłam już na 3 piętrze.
Ksad to twoja pierwsza cc? Szybko dojdziesz do siebie nie przejmuj się. A jak się obrócił? Pośladki?

Ja po usg jestem przestraszona trochę choć ze zdjęć wyraźnie widać kto tam siedzi. No ale ten stres teraz wychodzi. Boli głowa brzuch zmęczona jestem :/

Lola powodzenia w szpitalu

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
Nogami w dół. Mogłabym rodzic SN ale bardziej ryzykowne i mąż się boi.
Hej dziewczyny. A ja sie witam znowu ze szpitala. Mala ma zoltaczke jest pod lampami. Sił mi mi brak :(

Sprobuje Was nadrobic w miare mozliwosci bo dzis od 14 bylam w drodze od lekarza do ubezpieczalni a potem do szpitala.

Synkowi podoba sie siostra tylko ta jego milosc objawia sie tym ze znosi jej wszystkie zabawki do lozeczka a czasami nimi rzuca. A z drugiej strony glaszcze ja po glowce i daje buZiaczki albo puszcza melodyjke z zabawki.

Jestem wykonczona. Wczoraj była u nas polozna i juz myslalam że wszsytko dobrze bedzie a tu malutka dzis zrobila sie zolta i nie chciala sie obudzic :(

Zdrowia wam życzę.

Znów mi ktg robią. Zaraz mam iść pod prysznic i założyć druga seksi koszule by Szpital. :) tym razem bez bielizny :/
Sąsiadka urodziła. Akcja zaczęła się dopiero jak przebili jej pęcherz.
Druga pani ma skurcze ale akcja nie idzie do przodu.
Ale kobiety krzyczą przy porodzie. Masakra. Słychać je z daleka. Jedna chyba pół godz krzyczała co minutę. :/

Słodkich snów. Spijcie dalej.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

K8sad będzie dobrze, nie stresuj się.

Ja mam zastój moczu, w nocy wypiłam 750ml wody, teraz wysiusialam kilka kropel.
Ciągle mam zastrzyki w dupsko, bardzo się boję.
Dzisiaj pojadę do innego szpitala

K8sad będzie dobrze, nie stresuj się.

Ja mam zastój moczu, w nocy wypiłam 750ml wody, teraz wysiusialam kilka kropel.
Ciągle mam zastrzyki w dupsko, bardzo się boję.
Dzisiaj pojadę do innego szpitala
Jezu współczuje ...też miałam zastoj i mocz cofal się do nerek ale u mnie to był atak macicy na pęcherz i starczyło zcewnikowac... niemile ale ulga.
Także trzymam kciukiersy mocno mocno bo choć w 1% wiem ci czujesz :/

Hej dziewczyny. A ja sie witam znowu ze szpitala. Mala ma zoltaczke jest pod lampami. Sił mi mi brak :(

Sprobuje Was nadrobic w miare mozliwosci bo dzis od 14 bylam w drodze od lekarza do ubezpieczalni a potem do szpitala.

Synkowi podoba sie siostra tylko ta jego milosc objawia sie tym ze znosi jej wszystkie zabawki do lozeczka a czasami nimi rzuca. A z drugiej strony glaszcze ja po glowce i daje buZiaczki albo puszcza melodyjke z zabawki.

Jestem wykonczona. Wczoraj była u nas polozna i juz myslalam że wszsytko dobrze bedzie a tu malutka dzis zrobila sie zolta i nie chciala sie obudzic :(

Anetka jak duze ma stezenie bilirubiny? I ktora to doba u malutkiej?
Ja wlasnie tego samego sie obawiam z Fabiankiem. Tym bardziej ze moje chlopaki jeden I drugi zoltaczke ciezko przechodzili.
Trzymam kciuki aby bilirubina szybko zleciala

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ksad kciuki za Was.

Lola wslolczuje tego bólu. Ja teraz w ciazy mialam zastój w nerkach. Cholernie bolało. Na pewno nie tak jak Ciebie ale było mocno...

Malutka nakarmiona i znowu grzeje sie w swoim łóżeczku pod lampami .

W tym roku sie przyzwyczaiłam ze regularnie ląduje w szpitalu. Jestem padnieta.

Ja leżę z dwoma fajnymi dziewczynami.
Dostałam z pompy lek przeciwbólowy o działaniu narkotycznym.
Myślicie że zadziałał? Troszkę kręciło mi się w glowie, ale ból jest straszny. Wypilam ponad litr wody a wysikalam z trudem 150ml....
Lek podziałał na synka i był spokojny, ciągle go monitorowali jak reaguje, czy tętno ok.
Z nim dobrze na szczęście.
Dostałam jeszcze zastrzyk w tyłek z nospy i czegoś tam.
Nic nie pomogło.
Rwie mnie prawy bok.
Jak do jutra nie będę sikać (a mam bardzo niskie ciśnienie) to wysyłają mnie do innego szpitala 18km dalej bo mają tam urologa.

Jestem załamana, chyba to zastój moczu :(
Boję się bo toksyny się nie wypłukują
Bardzo dobrze ze jestes w szpitalu i tam cie obserwuja. W domu to bylby strach. Kurcze oby ci przeszlo . zdrowka

Bidulki. To się pewnie znowu nerwów najadlas. A właśnie: Masz w tym wszystkim czas żeby wogole coś zjesc? Tule mocno!

Ja leżę z dwoma fajnymi dziewczynami.
Dostałam z pompy lek przeciwbólowy o działaniu narkotycznym.
Myślicie że zadziałał? Troszkę kręciło mi się w glowie, ale ból jest straszny. Wypilam ponad litr wody a wysikalam z trudem 150ml....
Lek podziałał na synka i był spokojny, ciągle go monitorowali jak reaguje, czy tętno ok.
Z nim dobrze na szczęście.
Dostałam jeszcze zastrzyk w tyłek z nospy i czegoś tam.
Nic nie pomogło.
Rwie mnie prawy bok.
Jak do jutra nie będę sikać (a mam bardzo niskie ciśnienie) to wysyłają mnie do innego szpitala 18km dalej bo mają tam urologa.

Jestem załamana, chyba to zastój moczu :(
Boję się bo toksyny się nie wypłukują

Rany ale wieści! Wracaj do zdrowia szybciutko!!!!!!

O tej godz byłam już na 3 piętrze.

Nogami w dół. Mogłabym rodzic SN ale bardziej ryzykowne i mąż się boi.

Zdrowia wam życzę.

Znów mi ktg robią. Zaraz mam iść pod prysznic i założyć druga seksi koszule by Szpital. :) tym razem bez bielizny :/
Sąsiadka urodziła. Akcja zaczęła się dopiero jak przebili jej pęcherz.
Druga pani ma skurcze ale akcja nie idzie do przodu.
Ale kobiety krzyczą przy porodzie. Masakra. Słychać je z daleka. Jedna chyba pół godz krzyczała co minutę. :/

Słodkich snów. Spijcie dalej.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Słysząc takie mega krzyki cc nieco zyskuje w moich oczach! Powodzenia i przywitaj dzisiaj chłopaków od babyboomowych ciotek :)

ratunku, moge na tym etapie metafen, ibum itp? oszaleje przez ten bol glowy

Oj mnie w nocy glowa bolała że hej! Szczesliwie przeszło bez prochów.

Ale noc fatalna. Jeszcze tak źle nie spałam. Może raptem przespałam 1,5 h wszystkiego. Dzisiaj będzie kiepski dzień. A tyle do zrobienia... I lekarz... Buuuuuu!

reklama
@Lola Lolitta najważniejsze, że jesteś pod opieką lekarzy. Będzie dobrze.

Mnie po dzisiejszym dogłębnym bardzo badaniu chyba lekarka naruszyła. Robię masaż, patrzę, a tam kolor brązowy... czyżby czop odchodził pomału?? :/ szyjka otwarta, ale dłuuuga. Główka jeszcze nie w kanale.
Oł jeee ! Moze sie zaczyna ! Daj znac co I jak! Kciuki.

Do góry