reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

K8sad będzie dobrze, nie stresuj się.

Ja mam zastój moczu, w nocy wypiłam 750ml wody, teraz wysiusialam kilka kropel.
Ciągle mam zastrzyki w dupsko, bardzo się boję.
Dzisiaj pojadę do innego szpitala
Zdrowka kochana !wspolczoje .ze tez ta koncowka ciazy musi byc taka dobijajaca

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
na filmiku niby widac jaja :D przynajmniej ja widze
No ja niby tez.
Ale I tak mi cos nie gra [emoji23]
Napewno nie jest to tak wyrazne jak bym chciala aby bylo [emoji23]
Czuje Fabianka I tak tez gadam do brzucha.
No nic taki juz moj Los co ciaze to samo .widocznie ja mam sie na stole dowiedziec [emoji23]
We wtorek znowu usg wiec nazre sie czegos slodkiego przed badaniem moze sie dziecko zlituje I pokreci troche syrkami aby pokazac te jajka które ciezko zobaczyc do tej pory[emoji41]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry

Zdrówka dla chorych. Zuza Lola.[emoji478] [emoji381]

Mnie też głowa boli ostatnio codziennie Lux. Tylko paracetamol można bezpiecznie[emoji21]

Joshi Fabik nie będzie wcześniakiem nie zamartwiaj się[emoji8]

Ksad powodzenia dziś wasz dzień [emoji4] [emoji175]

Aneta przytulam. W końcu będzie z górki I promise [emoji8] [emoji64]

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

Ostatnia edycja:
Joshi mowili mi wczoraj ze norma jest do 20 a mała miała 22.9 wiec przyszlismy na szczęście wczesnie. Na razie plan jest taki ze lezy 24 h pod lampami mierzymy poziom a jak jest dobry to czekamy 24 bez znowu mierzymy i ewentulanie do domu. Wiesz oni sie krzywo na mmie patrza bo ja chce karmic piersia tylko a wiadomo ze przy tym poziom jest wyzszy. Ale dopoki jest nadzieja ze spada chce karmic piersią. Zwlaszcza ze mam juz mleczko. Moze nie jest to jeszcze ogromna ilosc ale mala na raz wypija okolo 70 ml. Wiem bo byla cala noc wazona przed i po karmieniu bo chciały zobaczyc czy mala wystarczajaco pije. Dla mnie najlepszym dowodem bylo to ze zrobila kupke taka ze caly ten inkubatorek musily myc

Bry weszlam sprawdzic czy nikt nie urodzil i cisza ;) ja czekam do 21 wtedy bedzie strzelec i moge rodzic haha ze skorpionem mam zle doswiadczenia [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
K8sad będzie dobrze, nie stresuj się.

Ja mam zastój moczu, w nocy wypiłam 750ml wody, teraz wysiusialam kilka kropel.
Ciągle mam zastrzyki w dupsko, bardzo się boję.
Dzisiaj pojadę do innego szpitala
Będzie dobrze. Musi być. Jesteś pod opieką lekarzy. Wiedzą co robią.

Ratunku, głodna jestem. Marzę o śniadaniu.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry