moi mieli takie dni, ze gadali a nie wymyslaj, ze tak zle czujesz itp... a ostatnio mama mowi Paulina zostaw te krzesla, Tobie nie wolno dzwigac!!! ja tak na nia sie patrze i mysle a tej co? juz mi nie gada, ze tydzien przed porodem swinie oprzatala łał....za to tesciowka hmm, nawet steknac tam nie moge, ze mi slabo lub cos, bo zaraz glos podnosi mowiac a przestan Lola wymyslac (tak na mnie wola).Ja dałam smoka w szpitalu bo położne wkurzaky się że mój w nocy krzyczał. Zrobiły mu smoczek z lateksowej niebieskiej rękawiczki! Ale się wkurzyla, dziecko mogli się udusić!!! Ale one na mnie z japą że mój syn wszystkie bobasy budzi. Mąż wrócił z delegacji i podaliśmy smoczka.
Teraz mam kupione 3, z lovi, z avent i jeden w prezencie dostałam chyba firma mommy czy coś.
Podam w ostateczności.
Nakładki silikonowe też kupiłam, ale wierzę głęboko, że z lewej piersi uda mi się karmić bez nakładki
Nadzieja jest, zobaczymy jak to z praktyką.
Mam newsa!!!!!!
Słuchajcie, jakiś czas temu moja położna rozmawiała z moimi rodzicami dość poważnie na temat mojego stanu zdrowia, że potrzebuje spokoju i muszę sił dużo nabrać. Coś im tam jeszcze powiedziała, że zmienili się nie do poznania!!!!
Mama dzisiaj już 3 dzień u mnie, gotowała mi, posprzatalam, synkiem się zajęła.
Przyjechał tata i powiedział, że Kacpra zabierają bym sobie wypoczela, wyspała się w spokoju, nie dźwigala
Kopara opadła mi do kolan
Ja nie chciałam do nich jechać więc jestem u siebie. Kurcze.... Co oni tacy troskliwi????
Teraz sobie leżę, wezmę prysznic.
Chyba takiego spokoju do soboty mi trzeba, wyciszenia się... Będę tęsknić za synkiem, ale pora nabrać sił.
Obym tylko nie sprzątała bo już mnie korci by wszystko posprzątać na tip top.
reklama
creativo
Fanka BB :)
Ja nie moge tak zrobic niestety bo jego corka bedzie na weekend wiec jak to mowia "sila wyzsza" ...Creativo mój maz też nie był przekonany co do wyjscia do kina tzn chcial bardzo obejrzec film Ale termin mu się nie Podobal Ale powiedzialam że ja też chcę zobaczyc ten film a dla mnie to jest ostatni termin na wyjscie. No i nie Mial nic do gadania powiem wam ze w tym kinie czulam jakiś taki niepokoj ze moge zaczac rodzic a ja torby nie mam ale człowiek glupi bo to kino jest gora 5 km od domu i od szpitala. Film godny polecenia więc namawiam meza jak wróciliśmy do domu to mój mąż powiedzial no i ostatni raz wyszlismy gdzieś tylko we dwoje
Tuiles
mmmm rybka po grecku, ale bym zjadla
Ooooo kurcze. Ryba po grecku...... zapomniałam, że coś takiego istnieje. Ja te z chcę!!!!
mamaNadii2
Tez mam nadzieje smoka nie uzywac no ale jak bedzie taka koniecznosc to uzyje napewno.
Dziewczyny powiedzcie mi w ktorym tygodniu zalecali Wam lekarze odstawic magnez ??? ja nie chce pisac do mojego gin z taka bzdurka bo wiem ze mam pisac jak cos sie dzieje i tak sie zastanawiam by odstawic jak zacznie mi sie 37 tc.
Dziewczyny powiedzcie mi w ktorym tygodniu zalecali Wam lekarze odstawic magnez ??? ja nie chce pisac do mojego gin z taka bzdurka bo wiem ze mam pisac jak cos sie dzieje i tak sie zastanawiam by odstawic jak zacznie mi sie 37 tc.
i duzo warzyw i ten sos, pychotkaOoooo kurcze. Ryba po grecku...... zapomniałam, że coś takiego istnieje. Ja te z chcę!!!!
noemi87
Hej dziewczyny. Powoli staram się Was nadrabiać..
@kleo93 gratulacje nabierajcie sił i dużo zdrówka życzę
Ja też póki co nie mam żadnego, mój syn miał ale w ogóle nie korzystał z niego, taki cycuś był i teraz się zastanawiam właśnie czy kupic..
Może być tak, że dostaniesz za półtora miesiąca, mi też tak kiedyś rozbili na dwa razy.
Kurczę, kłuje mnie dzisiaj mega na dole przy chodzeniu..
Właśnie zajadam ulubiony przysmak mojego syna-leniwe kluchy polane bułeczką tartą- zrobione przez moją mamę, mniam wszystkim jedzącym obiad smacznego
@kleo93 gratulacje nabierajcie sił i dużo zdrówka życzę
Ja nie kupiłam żadnego [emoji1] wierze,ze będę karmila cycem a Hanka będzie bezsmoczkowa [emoji4]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też póki co nie mam żadnego, mój syn miał ale w ogóle nie korzystał z niego, taki cycuś był i teraz się zastanawiam właśnie czy kupic..
Dostalam pieniadze z zusu zwolnienie konczylo mi sie 14.11, wiec pieniadze do tego dnia dostalam. Nastepne zwolnienie mam od 15.11 do 30.12, mam nadzieje ze nie dostane kasy za poltora miesiaca, tylko jakos to rozbija
Może być tak, że dostaniesz za półtora miesiąca, mi też tak kiedyś rozbili na dwa razy.
Kurczę, kłuje mnie dzisiaj mega na dole przy chodzeniu..
Właśnie zajadam ulubiony przysmak mojego syna-leniwe kluchy polane bułeczką tartą- zrobione przez moją mamę, mniam wszystkim jedzącym obiad smacznego
majka23x
Dzieki :*Mi rozbili. Dostaniesz 15 grudnia a resztę na 30.12
Ja juz po obiedzie- odpoczywam bo na 17 szkoła rodzenia. Słuchajcie- jestem dumna z siebie bo prawie spakowałam torbę dorzucę tylko ubrania dla małej i swoje staniki do karmienia i voila kamień z serca- polecam niezdecydowanym Natka ma taka czkawkę, ze aż mi jej szkoda
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lola Lolitta
Ja juz po obiedzie- odpoczywam bo na 17 szkoła rodzenia. Słuchajcie- jestem dumna z siebie bo prawie spakowałam torbę dorzucę tylko ubrania dla małej i swoje staniki do karmienia i voila kamień z serca- polecam niezdecydowanym Natka ma taka czkawkę, ze aż mi jej szkoda
No i super
Mi rodzice przywieźli torbę bym miała ją pod ręką.
Lux a no widzisz, to podejrzane, że nasze Matki zmieniły styl obycia coś tu śmierdzi
Hej, ja porobilam kilka przysiadów, wzięłam gorący prysznic, zero skurczów pierwszy raz....
Kurka ja chyba sobie wzmacniam macicę, zamiast ją uaktywnić. Dzizusie, co to będzie 10 grudnia w terminie porodu, każą mi włazić na ścianę wspinaczkową, 3 km na bieżni robić i zapierniczać na basenie 20 długości!!!! łaaaaaa!!!!
Jutro coś porobie, może dzięki temu któraś z was urodzi
reklama
Dziewczyny w takim razie zapraszam na rybke jest pychotka.
Dzisiaj w nocy wstalam na siku, wracam do lozka a tam czuje ze wylecialo mi czegoś dużo. Myślę sobie, pięknie Tylko zdążyłam przyjechać do rodzicow i będę rodzic, myślałam że wody zaczynają mi się saczyc, patrze a tu taki mleczny sluz, naprawdę było go sporo Ale do tej pory spokoj.
kobietki przeziebione, kurujcie się. Zdrowka zycze i ubierajcie się cieplej na dworze już mrozi.... co prawda ja do tej pory się nie przegrzewalam Ale jak mój tata ostatnio zobaczył mnie na budowie bez czapki i zzieleniala z zimna tak teraz przed wyjściem na działkę muszę sie ubrac jak eskimos
Dzisiaj w nocy wstalam na siku, wracam do lozka a tam czuje ze wylecialo mi czegoś dużo. Myślę sobie, pięknie Tylko zdążyłam przyjechać do rodzicow i będę rodzic, myślałam że wody zaczynają mi się saczyc, patrze a tu taki mleczny sluz, naprawdę było go sporo Ale do tej pory spokoj.
kobietki przeziebione, kurujcie się. Zdrowka zycze i ubierajcie się cieplej na dworze już mrozi.... co prawda ja do tej pory się nie przegrzewalam Ale jak mój tata ostatnio zobaczył mnie na budowie bez czapki i zzieleniala z zimna tak teraz przed wyjściem na działkę muszę sie ubrac jak eskimos