reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

To moje wizję porodowe się nie sprawdziły...
Zaskakujące mnie dziewczyny ;)

@klarolina oj nie będę następna :)
Chociaż już mi strasznie niedobrze....
Ja przez swoje bóle wywołuje porody u innych, już drugi raz się sprawdziło...
Jakaś wiedźma że mnie [emoji14]

Idę spać i czekam na wieści od kleo jak z jej porodem :)

A k8sad podziwiam Cię że z bliźniakami jeszcze w trójpaku siedzisz :) z jednej strony to dobrze, obys miała sn.
No za chwilę Twoje przyjęcie na oddział i zobaczymy jak to będzie z porodem. Kciuki zaciśnięte :)
A tam wiedzma odrazu [emoji23]
Czarodziejka [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kleo kciuki za Apolonie!!!!! Kurcze co zaglądam do Was to któraś się rozpakowuje. Zostanę tu chyba sama, no może z kapitanem Lux, bo wiadomo, kapitan nie zostawi majtka :p Ja kompletnie nie czuje żebym miała rodzić, nic nie boli, skurczy nie mam, brzuch wysoko. Szyjka długa. No nic, nic, nic.

Antiope: nie baw się w Tarantino! Chociaż też powinnam pomyśleć o konczynach...

K8sad: podwójne kciuki zaciśnięte! Moja przyjaciółka rodziła bliźniaki sn. Poród przebiegł lepiej i sprawniej niż wcześniejszy z jednym. A dzieci duże, po 3 kg.

Miłego szarego dnia. U mnie za oknem deszcz...

Szalona!!!!
Ta bylo sie oszczedzac .wez przystopuj tyle wytrzymalas z brzuchem to I ten tydzien czy 2 cie nie zbawia .
Ale malego zbawic moga .ponieważ kazda chwila dla niego jest wazna!
A ty szalejesz jak czytam jakie ty porzadki robisz ostatnio to od samego czytania ja zmeczona jestem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Tos przeforsowalas sie !!! Plisss oszczedzaj sie choc tydzien jeszcze.

Ja to sie w ogole zastanawiam jak to jest, ze Loli sie chce robic a mi nic
Niby mial byc syndrom wicia gniazda ale moj gdzies chyba zaginal w akcji
Moja mama stwierdzila, ze za duzo rzeczy mam do zrobienia i dlatego nic mi sie nie chce robic w domu bo jakbym siedziala na zwolnieniu to z nudow bym w domu sprzatala [emoji23]

thgfflw1k3inkyc3.png

Ja to sie w ogole zastanawiam jak to jest, ze Loli sie chce robic a mi nic
Niby mial byc syndrom wicia gniazda ale moj gdzies chyba zaginal w akcji
Moja mama stwierdzila, ze za duzo rzeczy mam do zrobienia i dlatego nic mi sie nie chce robic w domu bo jakbym siedziala na zwolnieniu to z nudow bym w domu sprzatala [emoji23]

thgfflw1k3inkyc3.png
E tam!!! Ja jestem od poczatku ciazy na zwolnieniu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]a Robic mi sie nawet z nudow nie chce.

Kleo kciuki za Apolonie!!!!! Kurcze co zaglądam do Was to któraś się rozpakowuje. Zostanę tu chyba sama, no może z kapitanem Lux, bo wiadomo, kapitan nie zostawi majtka [emoji14] Ja kompletnie nie czuje żebym miała rodzić, nic nie boli, skurczy nie mam, brzuch wysoko. Szyjka długa. No nic, nic, nic.

Antiope: nie baw się w Tarantino! Chociaż też powinnam pomyśleć o konczynach...

K8sad: podwójne kciuki zaciśnięte! Moja przyjaciółka rodziła bliźniaki sn. Poród przebiegł lepiej i sprawniej niż wcześniejszy z jednym. A dzieci duże, po 3 kg.

Miłego szarego dnia. U mnie za oknem deszcz...
To że w nocy skurcze były nie znaczy, że dziś urodze. Z synem miałam tak że w nocy skurcze, przeszły, w dzień cisza i następnej nocy coś się zaczęło dziać. O 9 rano mąż odstawil mnie do szpitala bo mama panikowala.

Miałam dziś samochód odstawić na zmianę opon. 100m od bloku. Mąż do pracy miał jechać z kolegą. Ja wychodzę na zmianę opon a mąż w drzwiach [emoji15]. Chłopak zapomniał. M zabrał od mnie kluczyki i kasę, poszedł zmienić koła i jedzie do pracy z mega opóźnieniem :/

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmmm.... czy tylko ja w takim razie nie mam jeszcze sławetnej siary? ;/
tez nie mam.

Lola haha oby tak nie bylo tylko, ze caly grudzien bedziesz miala skurcze, a my wszystkie po kolei bedziemy rodzily, a Ty jako ostatnia [emoji23]
to pewnie i ja do Loli dołącze, bo jak na razie to nici z porodu. Większość leżących ciąż kończy sie przenoszeniem. Tyle " akcji" już było o dalej w dwupaku.

Dzień dobry !

Creativo ja podobnie jak Joshi, od początku na zwolnieniu i pełne lenistwo ;)
No ostatnio troszkę wzięłam się za szafki w kuchni, łazience, sporo wywalam i robię miejsce, ale to tak 4 szafki na 2 dni ;)

Dzień dobry !

Creativo ja podobnie jak Joshi, od początku na zwolnieniu i pełne lenistwo ;)
No ostatnio troszkę wzięłam się za szafki w kuchni, łazience, sporo wywalam i robię miejsce, ale to tak 4 szafki na 2 dni ;)
Dozuj sobie te szafki zeby do porodu ci zajecia starczylo [emoji23]

Mowie do lubego wczoraj tak: oszukales mnie ! Mowiles ze pod koniec bedzie przez brzuch widac noge, stope, reke ... A tu co ? Nic! ewentualnie wypiety tylek !
A luby na to no coz ja ci poradze, ze jestes inna ale patrz rozstepow przynajmniej nie masz [emoji23] [emoji23] [emoji23]

A myslalam, ze faceci rozstepow nie widza [emoji15]

thgfflw1k3inkyc3.png

Gardło boli, zatoki itp. Miałam wziąć się za porządki bo 37 się kończy ale moim celem na dzisiaj będzie po prostu jakoś przetrwać ten dzień :| na razie w ruch poszla jaglanka i herbata z imbirem. Noc nie była jakaś straszna. Mam wrażenie że im więcej czasu mija od terminu porodu Asi tym bardziej spokojna jestem i latwiej mi się usypia w nocy, nawet jak wstaje na siku to nie jest źle.

reklama
Do góry