reklama
Lola Lolitta
Fanka BB :)
Oj dziewczyny kurujcie się Przed porodem trzeba być zdrowym jak byk.
Ja siedzę w przychodni, położna nie chce mnie wypuścić bo kręci mi się w głowie i na wymioty mnie zbiera. Pobrała krew, zaraz oddam mocz. Cukier naczczo 88 więc dobrze jest.
Więc siedzę sobie z kocykiem i poduszką w sali szczepień i pije gotowaną wodę, dostałam lekturę, gazetki porodowe.
Ona się boi że za chwilę urodze.
A druga pielęgniarka też mówi, że brzuch mi się urwie bo tak nisko
Ciśnienie ok 122/77
Więc dzisiaj znów kolej na jeden poród, bo u mnie kiepsko. Czyj poród wyczuwam tym razem????? Hmmmmm
A kleo pewnie urodziła
Niech odpocznie a potem da znak co i jak
Ja siedzę w przychodni, położna nie chce mnie wypuścić bo kręci mi się w głowie i na wymioty mnie zbiera. Pobrała krew, zaraz oddam mocz. Cukier naczczo 88 więc dobrze jest.
Więc siedzę sobie z kocykiem i poduszką w sali szczepień i pije gotowaną wodę, dostałam lekturę, gazetki porodowe.
Ciśnienie ok 122/77
Więc dzisiaj znów kolej na jeden poród, bo u mnie kiepsko. Czyj poród wyczuwam tym razem????? Hmmmmm
A kleo pewnie urodziła
creativo
Fanka BB :)
A mi cos polecialo i nie wiem czy to wody czy jak ? Poszlam siq i po siq jeszcze kapalo no nic czekam jak sie bedzie sytuacja rozwijac mala sie rozpycha w brzuchu ... Jeszcze wyjdzie na to ze nie pojde na szkole rodzenia bo bede ja miala w praktyce ... Poki co czekam
Plyn bezbarwny nie za duzo nie bylo chlust jak na filmach najlepsze, ze dzis mam wynik gbs do odebrania [emoji23]
Plyn bezbarwny nie za duzo nie bylo chlust jak na filmach najlepsze, ze dzis mam wynik gbs do odebrania [emoji23]
no u mnie sie dzis okaze, czy zostane sama na pokladzie oby okulistka dobrze sprawdzila te moje slepkaKleo kciuki za Apolonie!!!!! Kurcze co zaglądam do Was to któraś się rozpakowuje. Zostanę tu chyba sama, no może z kapitanem Lux, bo wiadomo, kapitan nie zostawi majtka Ja kompletnie nie czuje żebym miała rodzić, nic nie boli, skurczy nie mam, brzuch wysoko. Szyjka długa. No nic, nic, nic.
Antiope: nie baw się w Tarantino! Chociaż też powinnam pomyśleć o konczynach...
K8sad: podwójne kciuki zaciśnięte! Moja przyjaciółka rodziła bliźniaki sn. Poród przebiegł lepiej i sprawniej niż wcześniejszy z jednym. A dzieci duże, po 3 kg.
Miłego szarego dnia. U mnie za oknem deszcz...
trzymaj sie tam ramy babolu i nie puszczaj buziakiOj dziewczyny kurujcie się Przed porodem trzeba być zdrowym jak byk.
Ciśnienie ok 122/77
A kleo pewnie urodziła
U mnie to samo.hej no to wglada, ze jestem lub bede chora..gardlo boli,nos zawalony, swietnie kurcze
Od 2czoraj dziwnie sie czuje.
Ale ja sie z tym liczylam.
Patryk przeziebiony, Filip tez ( Dzis Filipa zostawilam w domu bo jakis taki cieply jest) no to jak mnie mialo ominac buuuuu
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jezeli to wody które moga ci sie saczyc to przy kazdym ruchu twoim beda leciec I nie dasz rady tego powstrzymać choc bys zaciskala piczku [emoji6]A mi cos polecialo i nie wiem czy to wody czy jak ? Poszlam siq i po siq jeszcze kapalo no nic czekam jak sie bedzie sytuacja rozwijac mala sie rozpycha w brzuchu ... Jeszcze wyjdzie na to ze nie pojde na szkole rodzenia bo bede ja miala w praktyce ... Poki co czekam
No I przede wszystkim maja slodkawy zapach.
Robila ktg ? Sprawdzala stan szyjki?Oj dziewczyny kurujcie się Przed porodem trzeba być zdrowym jak byk.
A druga pielęgniarka też mówi, że brzuch mi się urwie bo tak nisko [emoji14]
Ciśnienie ok 122/77
A kleo pewnie urodziła
reklama
mi wczoraj zakupy robilismy i padalo i zimno, to musialo sie na mnie odbicU mnie to samo.
Od 2czoraj dziwnie sie czuje.
Ale ja sie z tym liczylam.
Patryk przeziebiony, Filip tez ( Dzis Filipa zostawilam w domu bo jakis taki cieply jest) no to jak mnie mialo ominac buuuuu