reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Oj dziewczyny kurujcie się :( Przed porodem trzeba być zdrowym jak byk.
Ja siedzę w przychodni, położna nie chce mnie wypuścić bo kręci mi się w głowie i na wymioty mnie zbiera. Pobrała krew, zaraz oddam mocz. Cukier naczczo 88 więc dobrze jest.
Więc siedzę sobie z kocykiem i poduszką w sali szczepień i pije gotowaną wodę, dostałam lekturę, gazetki porodowe.
Ona się boi że za chwilę urodze.

A druga pielęgniarka też mówi, że brzuch mi się urwie bo tak nisko :p
Ciśnienie ok 122/77

Więc dzisiaj znów kolej na jeden poród, bo u mnie kiepsko. Czyj poród wyczuwam tym razem????? Hmmmmm

A kleo pewnie urodziła :D
Niech odpocznie a potem da znak co i jak :)

A mi cos polecialo i nie wiem czy to wody czy jak ? Poszlam siq i po siq jeszcze kapalo no nic czekam jak sie bedzie sytuacja rozwijac mala sie rozpycha w brzuchu ... Jeszcze wyjdzie na to ze nie pojde na szkole rodzenia bo bede ja miala w praktyce ... Poki co czekam
Plyn bezbarwny nie za duzo nie bylo chlust jak na filmach najlepsze, ze dzis mam wynik gbs do odebrania [emoji23]

thgfflw1k3inkyc3.png

Kleo kciuki za Apolonie!!!!! Kurcze co zaglądam do Was to któraś się rozpakowuje. Zostanę tu chyba sama, no może z kapitanem Lux, bo wiadomo, kapitan nie zostawi majtka :p Ja kompletnie nie czuje żebym miała rodzić, nic nie boli, skurczy nie mam, brzuch wysoko. Szyjka długa. No nic, nic, nic.

Antiope: nie baw się w Tarantino! Chociaż też powinnam pomyśleć o konczynach...

K8sad: podwójne kciuki zaciśnięte! Moja przyjaciółka rodziła bliźniaki sn. Poród przebiegł lepiej i sprawniej niż wcześniejszy z jednym. A dzieci duże, po 3 kg.

Miłego szarego dnia. U mnie za oknem deszcz...
no u mnie sie dzis okaze, czy zostane sama na pokladzie :D oby okulistka dobrze sprawdzila te moje slepka :D

Ja siedzę w przychodni, położna nie chce mnie wypuścić bo kręci mi się w głowie i na wymioty mnie zbiera. Pobrała krew, zaraz oddam mocz. Cukier naczczo 88 więc dobrze jest.
Więc siedzę sobie z kocykiem i poduszką w sali szczepień i pije gotowaną wodę, dostałam lekturę, gazetki porodowe.

A druga pielęgniarka też mówi, że brzuch mi się urwie bo tak nisko :p
Ciśnienie ok 122/77

Więc dzisiaj znów kolej na jeden poród, bo u mnie kiepsko. Czyj poród wyczuwam tym razem????? Hmmmmm

trzymaj sie tam ramy babolu i nie puszczaj :) buziaki

A mi cos polecialo i nie wiem czy to wody czy jak ? Poszlam siq i po siq jeszcze kapalo no nic czekam jak sie bedzie sytuacja rozwijac mala sie rozpycha w brzuchu ... Jeszcze wyjdzie na to ze nie pojde na szkole rodzenia bo bede ja miala w praktyce ... Poki co czekam
Plyn bezbarwny nie za duzo nie bylo chlust jak na filmach najlepsze, ze dzis mam wynik gbs do odebrania [emoji23]

thgfflw1k3inkyc3.png
Jezeli to wody które moga ci sie saczyc to przy kazdym ruchu twoim beda leciec I nie dasz rady tego powstrzymać choc bys zaciskala piczku [emoji6]
No I przede wszystkim maja slodkawy zapach.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A druga pielęgniarka też mówi, że brzuch mi się urwie bo tak nisko [emoji14]
Ciśnienie ok 122/77

Robila ktg ? Sprawdzala stan szyjki?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry