reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Impreza mi się sypie. Z pięciu koleżanek będą najwyżej dwie, mąż na drugiej zmianie, mama ma przyjechać ale okazało się że dotrze już po imprezie. Wszystko na razie widzę w czarnych barwach i smutno mi :(

Nie liczy się ilość ale jakość, może z resztą nie bawiłabyś się tak dobrze;) Mniej koleżanek to i mniej szykowania. Ale sama wiem jak to jest, też miałam takie imprezy. Trzymam kciuki, żeby jednak wszystko poszło dobrze:)

A ja dziisaj nieprzytomna z niewyspania, kolejny dłuuuuugi dzień:/ Fajnie byłoby się kiedyś wyspać jeszcze przed porodem bo przecież po porodzie już nie dam rady;)

reklama
Impreza mi się sypie. Z pięciu koleżanek będą najwyżej dwie, mąż na drugiej zmianie, mama ma przyjechać ale okazało się że dotrze już po imprezie. Wszystko na razie widzę w czarnych barwach i smutno mi :(
Eli spokojnie , czasami tak jest , że mimo iż wydaje się , że wszystko sie sypie ułoży się lepiej niż tego chcialas , przytulam
Będą najwytrwalsze :*

Przytulam wszystkich zmagających się z chorobskami , mam nadzieję , że wkrótce przyjdzie zima i te wszystkie choroby odejdą precz. Moje dziecko zdrowe poniekąd , znów rozregulowane jelita po biegunce i będziemy się bujać przez miesiąc przynajmniej , ale grunt że obyło się bez szpitala i już nie ma mega goraczki, M. też już zdrowy. Teraz mnie trochę meczy, ale mam nadzieję , że to tylko po cebuli (moj organizm nie trawi surowej postaci cebuli,a teraz w tej ciąży mała ilość powoduje nawet wymioty ) zgroza...

U nas noc paskudna , jeszcze takiej nie pamiętam . Synek darł się wniebogłosy , szarpał się , wil , jeść nie , pić nie , na rękach nie. Obastawiam jakiś koszmar albo 5 bo tych zębów nam jeszcze brakuje.
A ja w nocy ledwo wstaje, ale to pewno nie nowość i każda ma taki problem na tym etapie...

Anetka super, że jest lepiej z synkiem i już prawie chorobą za Wami :)

Antiope a nie obstawiasz alergii na coś? Ja wszystkie kwiatki z pokoju wywalilam , bo zauważyłam , że zawsze po podlaniu był mocny nocny kaszel ? Chyba , że wiesz że to infekcja ?

Kindzia mam nadzieję , że Twoje dzieciątko szybko pokona wszelkie przeciwności i będziecie wszyscy razem w domku :*
Życzę Ci wiele sił i wytrwałości , trzymam kciuki za Was &&&

Iza i coś wiadomo ? Co dalej postanowili ?

Nie przejmuj sie! Brzmi to moze kiepsko, ale zobaczysz, ze na pewno bedziesz sie swietnie bawila z kolezankami, ktore zostaly! :)

szkoda :( ja nawet nie robie baby shower, bo przyjechalaby tylko bratowa i moja przyjaciolka, szwagierka juz patrzec na mnie i moj brzuch nie moze i nie gadamy ze soba od srody wiec....

Dlaczego?
Ok. Doczytałam! Będzie dobrze! Ja mam tak że jak mi się nie chce to wtedy najlepsze imprezy są. :-)

Ktoś pisał o tym że cały czas go zaczepiaja i pytają kiedy rodzi? Ja mam już tak od dawna. Teraz u mnie króluje pytanie a raczej stwierdzenie: jeszcze Pani chodzi?

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
A może przełoż na następny tydzień? Nie ma takiej opcji? Może wtedy wyjdzie jak miało być? A jeśli nie to z dwoma koleżankami może być nawet fajniej niż z pięcioma :) :) będzie dobrze jakby nie było.. ale dzisiaj to jakiś ogólnie dziwny dzień... ktoś kiedyś miał rację pisząc, że listopad to zbiór wszystkich poniedziałkow z całego roku ..

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

A może przełoż na następny tydzień? Nie ma takiej opcji? Może wtedy wyjdzie jak miało być? A jeśli nie to z dwoma koleżankami może być nawet fajniej niż z pięcioma :) :) będzie dobrze jakby nie było.. ale dzisiaj to jakiś ogólnie dziwny dzień... ktoś kiedyś miał rację pisząc, że listopad to zbiór wszystkich poniedziałkow z całego roku ..

Spoko, juz niedlugo........ GRUDZIEN!!! [emoji7] nasz, tak dlugo wyczekiwany! :)

reklama

Tort by nie wytrzymał ;)
Będzie dobrze. Musi być. Najważniejsze bym ja się dobrze bawiła a mam fajne atrakcje zaplanowane :)

Dzięki za pocieszenie dziołchy

Do góry